Geweldig!

Goede communicatie. Met de mail goed op de hoogte gebracht over de staat van mijn vloerkleed bij binnenkomst bij Cinco. De beoordeling met foto's en schoonmaak methode is vermeld. De prijs afspraak ben ik akkoord mee gegaan. Met Ideal betaald en geleverd volgens afspraak. Ik ben blij met mijn frisse en schoone vloerkleed!

Alle afspraken werden goed nagekomen!

Vanaf het eerste contact werd helder gecommuniceerd hoe de werkwijze zou zijn en wat de kosten zijn. Het ophalen en terugbrengen liep correct. Je krijgt foto's te zien op welke punten er mogelijk geen herstel zou kunnen zijn zoals afdrukken van poten van stoelen en tafels die er door de jaren ingekomen zijn. Die blijven dus ook na de schoonmaak zichtbaar. Maar dat is logisch. De 2 tapijten waren weer mooi helder van kleur en schoon. Dit was onze ervaring en zijn tevreden.

Heel fijn en een geweldig resultaat.

De foto's die jullie stuurden in het begin en jullie opmerkingen maakte ons sceptisch. Maar het resultaat is fantastisch.

Contact website etc is duidelijk. Snelle service, mooi resultaat. Prima prijs!

Een super sevice

Wij hebben een hele goede ervaring met Cinco Cleaning. Het vloerkleed Berber (wol) was weer voor 99% clean. De haal en breng service helemaal volgens afspraak.

Duidelijk, correct, betrouwbaar en op tijd!

van begin tot het eind een positieve ervaring.

Prima service en communicatie

Al enkele jaren laat ik mijn tapijten reinigen door Cinco cleaning. Dat wordt gedaan op een snelle en professionele manier. De medewerkers zijn vriendelijk en gedurende het proces wordt tijdig en duidelijk gecommuniceerd. Zij doen wat ze zeggen en komen hun beloftes na. Dus een echte aanrader!

Bankstel laten reinigen, zeer tevreden met het resultaat. Zeer vriendelijke medewerker

Vriendelijk duidelijk kundig en niet pusherig. Fijn bedrijf.

Duidelijke info Komen afspraken na Blijven niet leuren Snel antwoord Mooi gereinigd Super tevreden

Geweldige service; reageren snel en het resultaat mag er zijn!

Reageren snel en adequaat op mails en vragen. Na ophalen van het tapijt heel snel het onderzoeksresultaat na inspectie van het kleed. Niet duur en het resultaat is prima. Vriendelijke chauffeurs!

Goede service en uitstekende communicatie

Ons kleed bevatte een grote koffievlek. De vlek is zo goed als kon verwijderd. Hij is niet helemaal weg maar cinco was vanaf het begin af aan eerlijk en transparant hierover! Wij zijn erg tevreden

Heel goed bedrijf komt afspraken na

Berber kleed gereinigd weer als nieuw!!!!!!

Een oud en wat sleets geknoopt tapijt ziet er weer uit als bijna-nieuw

Resultaat van een tweede schoonmaakbeurt van ons oude, geknoopte tapijt, na een prima ervaring met een eerste schoonmaakbeurt door uw bedrijf ca. 8 jaar geleden, overtrof onze verwachtingen. De per email ontvangen beoordeling van de toestand van het tapijt voor aanvang van de schoonmaakbeurt onder aangeven van wat er als resultaat mag worden verwacht van de schoonmaakbeurt is een uitstekende service. Samengevat: prima werk van Cinco, plus nog eens een prima service in het ophalen en terugbrengen van het tapijt.

Fantastisch gedaan

Ik heb weer een nieuw kleed !!! Deze kan weer 10 jaar mee. Ook het halen en brengen geweldig Fijne mensen. Bedankt!

Onze tapijten zijn weer pico bello

Wij hebben 3 tapijten laten reinigen door Cinco Cleaning en zijn onder de indruk van het resultaat. De tapijten zijn weer mooi schoon! De medewerkers van Cinco zijn erg klantvriendelijk, en het hele proces - van offerte tot de afspraak voor bezorging - is geautomatiseerd en verloopt vlekkeloos. Wij komen zeker weer terug bij Cinco en kunnen hen van harte aanbevelen.

Prima service, maar resultaat is onvoldoende

Prima service, maar resultaat is onvoldoende. Waarom ik een onvoldoende geef is omdat er niet wordt overlegd tijdens het schoonmaakproces wanneer vlekken er niet uitkomen. Wanneer vlekken er niet uitkomen gaat men nog steeds door met het aanbrengen van de impregneerlaag, waardoor nu sowieso alle kans is verkeken om de vlek dan zelf via een andere methode weg te krijgen.

in alle opzichten positief

Na informatie, bestellen en ontvangen en correct personeel is mijn oordeel zeer positief.

Professioneel op alle fronten.

Van begin tot het einde werd ik op de hoogte gehouden van het proces. Op mijn vragen kreeg ik direct antwoord en er was ook een uitgebreide verslaglegging van de hele procedure van reiniging. We kregen een schoon en zeer fris ruikend kleed terug! Onze hond had nl. wat ongelukjes op het kleed gehad en de urine lucht kreeg ik er niet uit. Het kleed ruikt totaal niet meer, sterker nog het is fris en voelt heel fijn aan de voeten. Zelfs mijn man viel het op dat het weer fris ruikt. Super blij!

Prima bedrijf

Vooraf duidelijke uitleg van de procedure. Die dan ook echt zo verloopt. Duidelijke uitleg over wat en niet kan worden gereinigd. Sommige vlekken zijn moeilijk verwijderbaar. Dat wordt dan ook benoemd. Uiteindelijk is het resultaat zeer bevredigend. Kortom een fijn en goed bedrijf. Wat ook opvalt als je telefonisch contact hebt is de warme manier van communicatie. Dat zie je niet vaak meer.

Perfecte service

Contact is snel en vriendelijk. Afspraken worden goed nagekomen.

Prima service, communicatie tijdens proces goed, duidelijke uitleg ook in event consequenties. Tapijten zijn weer schoon en goed behandeld!

Goede service en betrouwbaar

Werd netjes op de hoogte gebracht 30 min voor ophaling en levering. Stond constant in contact over het schoonmaken en kosten. Heel blij met Cinco Cleaning.

Professioneel, efficiënte communicatie en vriendelijke chauffeurs

Mooi schoon, 2de reiniging, niet meer gekrompen.

Goede service en mooi eindresultaat

Wat een prettig bedrijf, Ze doen wat ze zeggen en houden zich aan de afspraken. Heel mooi resultaat van ons gereinigd tapijt. We zijn heel tevreden. Dank jullie wel !

Heel goede service.

Alles was zeer duidelijk , vanaf de prijsafspraak , tijdstip van ophalen, terugbezorgen enz. Nergens was onduidelijkheid over en ook het resultaat was goed!! Als het ter sprake komt dan zal ik zeker dit bedrijf aanbevelen!

Oeveraseweg 13 a

7971PA Havelte