Geweldig.

Nadat ik telefonisch zeer vriendelijk en professioneel door de telefoniste/secretaresse te woord ben gestaan en een afspraak inplande, kwam Norbert vandaag de bank reinigen. Een hele vriendelijke man, professioneel in de omgang met mij als cliënt en met enorm veel kennis van zaken. Hij heeft, naast dat hij veel relevante informatie en uitleg gaf, de bank ontzettend goed gereinigd. Ik ben heel blij dat ik de keuze gemaakt heb. Het is het geld meer dan waard!

Mijn kleden zijn schoon en ruiken lekker! Bedankt en tot een volgende keer!

Ik ben zeer tevreden

Uitstekende service

Cinco cleaning heeft een uitstekende communicatie gedurende het hele proces van aanvraag offerte tot aflevering gereinigd tapijt. Daarnaast het belangrijkste, ons kleed zag er weer prachtig uit na reiniging.

Duidelijke afspraken en communicatie. Uitstekend resultaat.

Vloerkleed voor reiniging aangeboden. Snelle en duidelijke communicatie over proces, ophalen en prijs. Verder ook goede extra service (meerprijs) voor reparaties. Retour ook keurig volgens planning en netjes afgeleverd.

Goed bereikbaar, snel en netjes.

Mijn mooie zijden/wollen Perzische tapijt had door een zieke kat en een verkeerde noodbehandeling door mijn goedbedoelde kinderen een afschuwelijke grote, donkere vlek. Uiteraard in het weekend. Het kleed is snel opgehaald door Cinco, die een goede realistische prognose deden. Ze hadden dit kleed al eens eerder behandeld met mooi resultaat. Dat het onherstelbaar was was te verwachten, maar ze zijn er in geslaagd een veel beter resultaat te krijgen dan ik had durven hopen. Het kleed waar ik erg aan gehecht ben mag blijven, met een lichte vlek die later hopelijk een goed verhaal wordt. Complimenten en grote dank aan de specialisten van Cinco!

prima service en goed resultaat

Mijn kleed is terug gekomen, schoon en netjes. De ophaal en terug breng service is fantastisch.

Het was snel en goed gedaan.

En de prijs was wel een meevaller, ik vond het goed en netjes geregeld.

Geweldige service en uitstekend resultaat

Op de website eerst een offerte gevraagd voor 2 tapijten met zijde behandeling. Keurig binnen no time een offerte. Afspraak gemaakt voor ophalen, waarbij de communicatie uitstekend was en wederom keurig op tijd. Binnen 2 dagen was de inspectie uitgevoerd en kregen we een, naar beneden, aangepaste offerte omdat één van de tapijten geen zijde bleek te zijn en een gedetailleerd inspectie rapport. Aangezien er wat bijzondere vlekken in de tapijten zat (PUR schuim) was het onzeker of dit er helemaal uit zou gaan. Nou nadat wij, weer keurig volgens afspraak, de kleden in ontvangst hadden genomen overtrof het onze wildste verwachtingen. Op minuscule plekjes na is alle PUR eruit/af en stralen de tapijten weer als vanouds. Echt wonderbaarlijk. Ik heb nog een groot kleed met vergelijkbare schade/vlekken in opslag liggen en Cinco Cleaning kan ook deze spoedig tegemoet zien voor reiniging, al heb ik er nog niet direct plek voor om neer te leggen. Kortom: bijzonder tevreden!!!

Snel, goed en heel prettig personeel.

Snelle offerte en snelle afhandeling via mail. Duidelijke communicatie en prima werk afgeleverd in 1 week. Top!

Het vloerkleed kwam als nieuw terug!

Zeer tevreden!

Vanmorgen in alle vroegte werd mijn witte katoenen tapijt afgeleverd door een boom van een kerel, die hem zonder zichtbare moeite in zijn eentje naar boven bracht. Chapeau! En wat ben ik blij met het resultaat! Er is niets meer te zien van de bevuilde en verkleurde loopbanen. En ondanks dat er geen garantie werd gegeven voor verkleuring door slijtage, was hier niets zichtbaar van. Kortom zéér tevreden!

Goed resultaat, goede service

Nu 2x ons wollen Berber tapijt laten reinigen door Cinco. Goed resultaat! Lekker schoon en zacht weer. En zo gemakkelijk, wordt gehaald en gebracht.

Het kleed is weer prachtig

Mijn kleed [Rozenkelim] moest echt schoon na een ongelukje door een van de huisdieren. Via Rozenkelim kreeg ik 10% korting op het reinigen dus dat was fijn. Ik heb mijn kleed aangemeld, daarbij gebruikmakend van de oorspronkelijke factuur van het kleed. Daar stonden immers de exacte maten in. Verbaasd was ik dus wel toen ik mail kreeg van Cinco; zij hadden mijn kleed nagemeten en het was groter dan ik had opgegeven en dus werd de reiniging ook €40 duurder. In die mail allerlei voorbehouden: loopvlak zou zichtbaar blijven en niet alle vlekken zouden verdwijnen. Maar goed, het was nou eenmaal opgehaald maar ik vond dit wel vervelend. Bij het ophalen werd gezegd dat ze het onderkleed niet reinigen; prima, dat was ook niet mijn vraag. Afgelopen week kreeg ik weer een mail van Cinco dat ze mij een goed mooi onderkleed konden leveren. Ik heb dit maar gelaten voor wat het was en was erg benieuwd naar het eindresultaat. En ik moet zeggen: dat is prachtig. Het kleed is echt mooi en goed schoon geworden met behoud van de heldere kleuren. Dus wat dat betreft een aanrader! Communicatief valt er nog wel iets te verbeteren maar waar het uiteindelijk om ging is echt helemaal goed.

Zeer efficient,goede communicatie,prachtig resultaat.iedereen aan te bevelen

Jammer dat ik maar een vloerkleed heb

Ziet er niet gereinigd uit ,wel uitgeklopt stofvrij

Kleed is stofvrij ,verder zie ik niet dat het gereinigd is.

Overeenkomstig de afgesproken tijd was de man die het uitvoerde aanwezig. Eerst werd vastgesteld of de samenstelling van de vloerbedekking wel geschikt was. Daarna ging alles zoals was aangekondigd. De omgang was zeer correct en vriendelijk. Het resultaat was naar wens.

Ons tapijt was erg vuil . Na contact en uitleg kleed op gehaald door Cinco . Ook tijdens precies netjes en duidelijk op de hoogte gehouden. Er Werd ons eerlijk verteld dat misschien niet alle vlekken er uit konden na onderzoek , toch hebben wij voor schoonmaak akkoord gegeven. Inmiddels is tapijt weer netjes thuis bezorgd ( ook goede communicatie tijdstip bezorging). Maar ons tapijt is weer als nieuw!! Zo ontzettend mooi geworden, wij zijn zeer tevreden!

Uitstekende schoonmaak beurt van ons langharig tapijt.

Na de behandeling van Cinco Cleaning ziet ons tapijt er weer als nieuw uit. Goede service en duidelijke communicatie. Uitgevoerd door attente medewerkers.

Zeer goede ervaring, duidelijke afspraken.

Van begin tot eind duidelijke afspraken zowel telefonisch als mail.

Uitstekend service, en super klantvriendelijk.

Ik ben tevreden.

Weer als nieuw!

Lekker zacht, fris en bovenverwachting goed gereinigd! (zelfs braakvlekken zijn er uitgekomen bij ons)

Uitstekende service

Snel , adequaat en uiterst correct

Al meerdere keren via Cinco Cleaning vloerkleed laten reinigen. Altijd weer uitstekend! Snelle en goede communicatie. Halen en brengen precies volgens afspraak. En een schoon kleed!

goede ervaring

Oeveraseweg 13 a