Superfabulastic

In deze tijden, waar iedereen zich achter termen als 'nasleep van de pandemie' en of 'geen personeel' verschuilen, laat Cinco zien dat ze daar niet aan mee doen. Afspraak is afspraak. Transparant in hoe de prijs tot stand komt. Communiceren, communiceren en nogmaals communiceren. Veel bedrijven kunnen van Cinco leren. Ik zou het de Cinco norm noemen . Superfabulastic bedrijf. !!!

Ons kleed ziet er weer prachtig uit

Het hele proces bij Cinco cleaning verloopt vlekkeloos :) afspraak maken - ophalen - betalen - afleveren, veel stappen gaan digitaal en dat werkt soepel. Aardige en kundige mensen ook. Onze Berber van 20 jaar oud ziet er nagenoeg als nieuw uit. Heel blij mee.

Heel blij!

Ik had een oud kleed gekocht (wollen kleed uit de guldentijd) bleken aardige vlekken in te zitten waarvan ik dacht dat ze er nooit meer uit gingen. Gisteren werd mijn kleed teruggebracht en durfde hem eigenlijk niet uit te rollen;) gisteravond toch maar de moed verzameld, uitgerold: schoon!!! Alle vlekken waren eruit! Heel blij!

Zeer vriendelijk personeel en een goede service

Goede aandacht naar de klant toe

Super goede service

Professioneel

Ik raad Cinco zeker aan! Goede service, duidelijke communicatie. Heb mijn vloerkleed laten reinigen. Ben er super blij mee.

Soepel proces zowel halen als brengen met als resultaat mooi schoon kleed.

Erg makkelijk en perfect schoon geworden

TOP

Zeer prettig in het contact en behulpzaam bij het terugzeggen van het tapijt. Bovendien was het kleed onberispelijk schoon terwijl er heel wat vlekken in mijn Berber zaten. Ziet er weer als nieuw uit.

Goede ervaring

De kleden zijn mooi schoon geworden en ook weer netjes op zijn plaats gelegd door de bezorger.

Fantastisch! Top!

Alles uitstekend en aardige bezorgers.

Zeer professioneel met uitstekend resultaat

Vriendelijke medewerkers en zeer correcte afwikkeling van eea. Communicatie verliep uiterst soepel. Van alle stappen een duidelijke bevestiging van het ophalen tot aan het afleveren. Telefonisch nog een aanvullen als de afgesproken tijd ietwat afwijkt. Ook tussentijds over het te verwachten eindresultaat. Ik ben zeer tevreden. Dit bedrijf begrijpt hoe belangrijk duidelijke communicatie is. Het tapijt is keurig gereinigd tegen een prima prijs.

Super goed

Alles ging zoals het was afgesproken

Ons vloerkleed, een berber waar we erg blij mee zijn, is prachtig gereinigd. We zijn goed op de hoogte gehouden van bevindingen van ons vloerkleed en het halen en brengen. Kortom alles is heel soepel verlopen. Ze hebben ons alles uit handen genomen om ons kleed weer mooi te maken en dat voor een goede nette prijs.

Geweldig!

Super service en alles eromheen klopt gewoon. Echt top!

Cinco Cleaning is écht een aanrader.. wat een service!

Cinco Cleaning komt gemaakte afspraken na, brengt duidelijke offerte uit en het resultaat( goed gereinigd tapijt) is ook prima. Kortom, bij een volgende keer gaan we weer voor Cinco Cleaning.

Heel er goed

Via internet aan Cinco gekomen en kan niet anders zeggen dat het een professioneel bedrijf is ,beide keren op de afgesproken tijd waren zij hier dat vindt ik al een pluim waard en het tapijt ziet er weer als (bijna) nieuw uit! Ik ben een zeer te vrede klant.

Super!

Erg vriendelijk tijdens het ophalen en brengen, tussen tijds geinformeerd en goed resultaat. Perfect!

Fantastisch

De medewerkers stellen alles in het werk om tot een goed resultaat te komen. De service is uitstekend. Er werd zelfs een tweede man meegestuurd voor bezorging omdat een zeer zware glazen tafel terug gezet moest worden op het kleed. Werkelijk TOP. Resultaat van de behandeling uitstekend.. Alle lof.

Doen wat ze beloven

Een stinkend kleed door urine van de hond weer als nieuw terug. Super service

Ons vloerkleed is gereinigd. Perfect hoe het hele proces is verlopen. Snel te regelen, goede communicatie van alle stappen, netjes opgehaald en weer teruggebracht. Ik beveel dit bedrijf van harte aan!

Prettig, efficient!

Vriendelijke mensen, alles wordt ook keurig op afspraak afgehandeld. Bijzondere afwijkingen worden gesignaleerd en gemeld. Kortom een prettige, jaarlijkse ervaring.

Kleed is schoon maar hij stinkt wel

Kleed is goed gereinigd, maar het lijkt of hij nat is opgerold. De hele kamer ruikt ernaar en dat is wel jammer als je je kleed laat reinigen zodat ie weer fris is.

Super vriendelijke mensen!

Nadat ons kleed niet perfect geurvrij was van urine geur (poezen :P) heeft Cinco Cleaning hem kosteloos nog een keer gereinigd. Zo vriendelijk en aardig. Het ophalen en brengen ging ook steeds erg makkelijk. Aanrader!!

Heel correct

Goed contact,duidelijke afspraken