Prima service, duidelijke afspraken en heel goed resultaat

Uitstekend!!!!!

Prachtig schoon, vakwerk!

Twee kleden. Eentje is ca 35 jaar oud. Met de daarbij behorende vlekken. Tot onze verbazing kwam dat kleed als nieuw terug. Kan weer 35 jaar mee. Andere kleed ligt in de woonkeuken. Ongelukje hier, ongelukje daar, zoals dat gaat. Brand new! In a split second!

Net zo goed als nieuw!!

Ik hoopte dat de tapijten schoon terug zouden komen De zijn 11 jaar oud en waren nog nooit eerder schoongemaakt. Tot mijn verbazing kwamen ze zo goed als nieuw terug. Zeer tevreden met het resultaat.

Uiterst tevreden

Afspraak keurig nagekomen, kleed weer als nieuw

Ongelooflijk dat ze het tapijt helemaal schoon hebben gekregen. Petje af!

Er zaten veel lelijke vlekken in het tapijt, van wijn , koffie en van nat parket. Heerlijk dat het helemaal schoon is geworden. Zo kan het weer jaren mee!

Alles conform afspraak!

Prima gereinigd en halen en brengen door keurige en behulpzame medewerkers.

Weer een fris kleed

Fijne service met ophalen en terugbrengen van het kleed, we zijn erg blij met het resultaat

Prettig contact, prima reiniging en punctueel in de afspraken

Er was een moeilijk verwijderbare vlek in ons kleed. Er werd contact met ons opgenomen voor een extra behandeling. De vlek us nu verdwenen. De stoel is brandschoon. Een ander kleed kon bij aflevering op ons verzoek voor reiniging worden meegenomen zonder vraag vooraf

Alles piekfijn geregeld !

Snel, superschoon en betaalbaar!

Met Mark zijn prima afspraken te maken, achteraf bleken er minder m2 schoongemaakt te hoeven worden, we ontvangen vanzelf een lagere factuur. Bedankt voor het meedenken.

Alles prima in orde

Geweldige opknapbeurt van het tapijt door een heel vriendelijke medewerker

Schoonmaker Bjorn kwam keurig op tijd. Melde zich telefonisch aan. Heel vriendelijke jonge man. Nam alle tijd voor zijn werk en deed dat grondig, maar ook heel nauwkeurig.

Heel tevreden

IK ben heel tevreden met de diensten van Cinco. Mijn moeilijk te reinigen tapijt (vanwege het materiaal) is pico bello terug gekomen. Cinco had vooraf keurig gewaarschuwd dat het misschien niet geheel zou lukken. Zelf besloten het toch te laten reinigen met top resultaat. Ook zeer goede communicatie.

Alleen maar lof en tevredenheid

Zeer klantvriendelijk en buitengewoon servicegericht.

Snel, kwaliteit uitstekend, servicegericht

Het tapijt laten reinigen. Zag er uitstekend uit. Aardige chauffeurs. Alles volgens afspraak. En zeer goed geïnformeerd over de voortgang. Prima bedrijf!

zeer tevreden

Ben al jarenlang klant, en blijf dat ook zeker! Fijne mensen, goede service en prima resultaat. 1 keer lag mijn kleed na aflevering niet mooi. Werd meteen opgepakt en verholpen.

Geweldig!

Mijn Perzische kleden zijn weer als nieuw en de lucht van de kat is er helemaal uit.Ik ben zó blij dat ik Cinco Cleaning gevonden heb! Geweldig resultaat en erg vriendelijke medewerkers! Bedankt!

Professionele aanpak en reinigingsmethode

Over de eindresultaten van behandeling zijn we zeer tevreden. "Cinco Cleaning een aanrader"

Gewoon top!

Nadat we een vloerkleed tot grote tevredenheid hadden laten reinigen zijn vorige week de bank en matrassen gereinigd, ook weer tot zeer grote tevredenheid! Ongelofelijk hoe schoon en helder van kleur de bank is geworden. Twaalf jaar oude bank die makkelijk nog een lange ronde meekan gezien de prima kwaliteit dus zeer zeker de moeite waard om te laten reinigen want hij ziet er als nieuw uit! Alle nare vlekken zijn eruit en hij ruikt schoon&fris. Dank voor de professionele werkzaamheden en uitleg van Norbert Venhuizen, specialistisch reiniger.

Erg goed!

Cinco doet wat zij belooft! Het contact met Cinco is erg prettig, het geheel is professioneel en efficiënt!

Vriendelijke en goede service. Kleed kwam mooi en schoon weer retour. Voor herhaling vatbaar

Cinco levert prima service!

Bij het ophalen van het kleed werd er extra informatie gegeven, vrijblijvend. Via de mail bleef er contact en de aflevering was goedgeregeld, ivm vakantie later terug gebracht. Fijn bedrijf, goede communicatie.

Uitstekende communicatie, komen afspraken na en het belangrijkste: een prachtig fris vloerkleed!

Prima bedrijf.

Alles verloopt snel en keurig. Ik had teveel opties aangeklikt waardoor de prijs dus hoger uit kwam. Zij vertelde mij dat dat niet nodig was en nu kwam het stomen ook een stuk voordeliger uit. Keurige levering en weer netjes thuis neergelegd. Mij heel goed bevallen dus tot de volgende keer.

prima ervaring op alle gebied.

Goede berichtgeving. Duidelijk. Aflevering correct. Resultaat voor een oud kleed. Boven verwachting..

Oeveraseweg 13 a

7971PA Havelte