Geweldig wat een service

Super service prachtig schoon kleed

Vertrouwen

Vriendelijke mensen en respectvol naar klanten.

Prima bedrijf

Prima bedrijf, maken de gemaakte afspraak goed na en komen keurig op tijd. Kleed ziet er weer als nieuw uit .

superschoon

Uitstekende service, goed bereikbaar, goede informatie via website. Halen en brengen precies op tijd. De Chinese kleden zijn weer als nieuw.

Ervaren en aardige mannen!

Twee vriendelijke heren hebben het gehele proces is van te voren goed uitgelegd. Het week ook netjes uitgevoerd. De gehele bank is weer helemaal fris en schoon.

Het contact van begin tot eind helemaal naar wens. Het bericht en foto's van de problemen bij binnenkomst was duidelijk. Het afleveren en het resultaat, ik ben helemaal tevreden.

Correcte en goede ervaring

Onze ervaring met dit bedrijf: vriendelijke correcte mensen gratis bevoer en onze tapijten zijn weer lekker opgefrist teruggebracht, wij zijn er blij mee. Zeker aan te bevelen.

Uiterst correcte behandeling. Zeer goede en duidelijke communicatie. Top!!!!!

Goed gedaan

Goede en duidelijke afspraken omtrent ophalen en terugbrengen. Prijs inzichtelijk weergegeven Mijn kleed heeft weer heldere kleuren, ik geniet ervan.

Goed gereinigd

Met ons gezin met kinderen en onze poes, is ons tapijt geregeld bevlekt. Het is heerlijk dat het tapijt op afspraak gehaald en gebracht wordt en oogt weer als nieuw. Er wordt ook goed gecommuniceerd over de verwachtingen wat ze wel en niet kunnen behandelen. Hierdoor kunnen we de aanschaf van een nieuw tapijt langer uitstellen met het oog op duurzaamheid en milieu. (Al weten we niet precies wat voor chemicaliën etc door het bedrijf wordt gebruikt). Dit keer kwam het tapijt wel met een bepaalde drooggeur terug, waar we even aan moesten wennen. Dat neemt gelukkig wel af. Het is wel prijzig, half het geld van een nieuw tapijt, maar wij vinden dat wel de moeite waard 1x per jaar te laten doen.

Zeer correcte dienstverlening en uitstekende kwaliteit; wij hebben weer een karpet als nieuw.

Perfect!!

I wish I had more rugs to give them. Everything, from the initial contact and offerte to the delivery of our four area rugs went perfectly. Telephone calls were answered promptly by knowledgeable, friendly people. Regular updates were sent to us. Excellent suggestions which we accepted were made. There were no surprises, no hidden charges. They were on-time for pickup and delivery. The total price was reasonable. I have recommended them to others and plan to continue doing so.

Zoals eerder super goed

Mijn ervaring is weer net als vorig jaar super het kan niet beter, de tapijten weer schoon en fris, ik ben weer tevreden met het resultaat en dan de bezorger een super kerel, mijn dank ook aan hem en natuurlijk alle medewerkers die eraan gewerkt hebben een 10+, misschien tot een volgende keer maar ik ben inmiddels 70 jaar, dus de kleden zullen mij wel overleven snik snik.

Heel goed

Prima geregeld en uitgevoerd en steeds goed geïnformeerd over de voortgang en stand van zaken.

Goede info over het tijdstraject. Tapijt is naar genoegen gereinigd.

Goed, ook de tussentijdse bevinding

Snel en netjes uitgevoerd.

Binnen een week retour. Mooi schoongemaakt en prima op de hoogte gehouden van de voortgang. Bij halen en brengen prima geïnformeerd over de tijden. Zeer tevreden.

Uitstekende service

Mijn tapijt ziet eruit als nieuw. Super goed gereinigd /gewassen. De communicatie verliep altijd snel en professioneel. De informatie betreft het afhalen en het terugbrengen van het tapijt was uitstekend. Vriendelijke medewerkers.

Goede ervaring met het bedrijf, ons vloerkleed kwam weer terug als nieuw. Heel blij mee

Heel goed geholpen

Heel duidelijk in de berichtgeving. Snel en accuraat.

Alles klopte van kwalitatief goed werk tot de service en communicatie!

Van ophalen tot en met terug brengen. Alles volgens plan. Werk netjes uitgevoerd. Communicatie dmv afbeeldingen en mail voor de start van de schoonmaakwerkzaamheden met daarin de status van het kleed. Na het reinigen goed overleg over wanneer de thuislevering zal plaatsvinden. Via de mail en telefonisch. Betalen via iDEAL En bovenal: een schitterend mooi schoon kleed! Bedrijf waar men een voorbeeld aan mag nemen.

Keurig!

Netjes opgehaald door de chauffeur, via de mail overlegd over de behandeling en kosten! Na het schoonmaken van het Perzisch tapijt kreeg ik via de mail bericht wanneer ze het kwamen terugbrengen! Het is duidelijk schoongeworden!

Belofte meer dan waargemaakt

Wat een prima bedrijf! Allemaal prettige mensen, efficiënte afhandeling en het resultaat boven verwachting.

Kleed ziet er weer als nieuw uit

Alles keurig gedaan en zonder problemen

Tapijt werd precies op afgesproken tijd gehaald en weer terug gebracht. Weer keurig schoon.

goede communicatie over het te verwerken product.

Goede beoordeling over het te reinigen product. Foto's geven de slijtage en andere onvolkomenheden aan zodat er geen valse verwachtingen zijn over de resultaten.

Oeveraseweg 13 a

7971PA Havelte