Super service and prachtig resultaat

Ik waardeer de zorgvuldigheid en professionaliteit van het bedrijf, de analyse foto's van je kleed en de realistische prognose van wat ik kan verwachten. Ik vond 't alleen jammer dat het bedrijf geen kleine reparaties aanbied,

Tevreden

Uiteindelijk heel goed opgelost en blij met het resultaat.

was zeer tevreden over de reiniging en afhandelinhg

Werden goed geholpen zowel telefonisch als aan de deur bij ophalen en aflevering reiniging goed geslaagd

Duidelijk , Helder en betaalbaar

Kleed mooi schoon geworden en een duidelijke foto reportage van tevoren met commentaar. Een aanrader TOP

Heel tevreden van begin contact tot eindresultaat

Goed resultaat, duidelijke info, vriendelijke communicatie en goed afspraken te maken over ophalen en terugbrengen van onze schone wollen vloerkleden. Top!

Ons kleed is aanzienlijk opgeknapt. Het contact met de medewerkers was goed. Ook werden de afspraken goed nagekomen. Hartelijke Groet, Reina

Zie boven

Dit bedrijf levert volgens afspraak een uitstekend schoon product af.

Van af het eerste contact tot het laatste doet dit bedrijf wat het beloofd. Houd contact met de klant over de mogelijkheden van schoonmaken van het product en is zeer correct in ophaal- en terugbreng tijden. Ik ben meer dan tevreden.

Er professionele, flexibele en vooral klant vriendelijke organisatie

Cinco Cleaning heeft een jaar geleden 2 van onze hoogpolige tapijten meegenomen die door de jaren heen erg vies waren geworden, onder ook door onze nieuwe hond. Omdat ik door onze nieuwe hond de tapijten later terug wilde, heeft Cinco deze in de opslag gedaan, wat erg prettig voor ons is geweest. Vandaag zijn de twee tapijten afgeleverd. Afgezien dat ze perfect schoon zijn geworden, waren de twee Cinco medewerkers die de tapijten kwamen afleveren uiterst vriendelijk, kundig en behulpzaam bij het in ons huis terug leggen van de tapijten.

Great service and wonderful result.

My rug came back in great shape,was like new. Effecient and friendly service,would highly recommend Cinco to family and friends.

goede service, resultaat en nakomen afspraken- wat will men nog meer

Uitstekende service

Wij zijn heel goed geinformeerd over de prijs en wanneer ze komen ophalen. Ze konden het tapijt helaas niet schoonkrijgen en ook hierover is keurig contact met ons opgenomen. Wij hoefden niets te betalen.

Keurig netjes, goede communicatie en prachtig schoon kleed

Kleed is weer schoon en service is goed

Ons kleed is weer mooi schoon na wat vervuiling door de hond. Afspraken maken over ophalen en terug brengen van het kleed ging goed.

Ons 35 jaar oude Berbertapijt weer als nieuw!

Wij hebben ons 35 jaar oude wollen Berbertapijt laten reinigen. Er zaten een paar grote vlekken op, waarvan we de herkomst niet wisten (tapijt komt uit ouderlijk huis). Verder was de kleur ook niet meer wolwit. Ons tapijt werd opgehaald en 10 dagen later weer teruggebracht. Wát een verschil, alle vlekken eruit, kleur weer mooi wolwit en het tapijt is weer helemaal ‘fluffy’. Zo blij mee, hadden we veel eerder moeten doen! Goede service en goede prijs!

Keurige afhandeling

Zowel kwaliteit van het werk en de prijs zijn netjes.

Perfecte service en communicatie

Afhaal en breng service zeer goed en de kosten zijn inclusief het halen en brengen en zeker NIET aan de hoge kant

Super service

Alles gedaan zoals afgesproken en het kleed is mooi schoon en fris!

Fantastisch resultaat!

Kleed weer als nieuw! Alles keurig volgens afspraak. Aardige en behulpzame medewerkers. Top!

Netjes geregeld allemaal top

Het bedrijf heeft netjes mijn carpet gereinigd en netjes weer thuis bezorgt

Top bedrijf; mooi schoon kleed en fijne medewerkers. Vanaf t eerste tot en met t laatste contact alles perfekt geregeld.

Er werd mij netjes gemaild over de status van mijn oude kleed. Er werden duidelijke afspraken gemaakt over het ophalen van het kleed, en wanneer het ongeveer klaar zou zijn en wanneer het weer terug gebracht zou worden. Zeer vriendelijke mensen aan de telefoon. Ook vriendelijke bezorgers.

Ons kleed 12 m keurig opgehaald gereinigd en geïmpregneerd en korrelt terugbezorgd dank hiervoor

Geweldig wat een service

Super service prachtig schoon kleed

Oeveraseweg 13 a

7971PA Havelte