Fantastisch

Fantastisch, ons Perzisch tapijt is terug! Na 50 jaar was reiniging wel nodig! Spannend om het aan een chauffeur mee te geven. Hoe komt het terug? Een aller vriendelijkst chauffeur bracht ons kleed weer thuis! Mooi onder tapijt en onze pers. Wat een kleuren en weer als “nieuw”! We zijn er heel blij mee! Heel hartelijk bedankt voor de goede service en dat U ons op de hoogte hield. De foto’s waar slijtage zat en waar vlekken zaten! Keurig, wat een bedrijf!!!!!!

Top service

Bij een wijziging in het afhaaladres deed Cinco helemaal niet moeilijk. Wordt heel goed op de hoogte gehouden van het hele proces. Top!!

Fantastisch resultaat

Ons vloerkleed van wol zat toch wel vol met vlekken nadat we het vier jaar niet hadden schoon gemaakt. We hadden besloten om het nog 1 keer schoon te laten maken en als de vlekken er niet uit zouden gaan, dat we dan een nieuw kleed zouden kopen. Nou, een nieuw kleed kopen is niet nodig. Ons vloerkleed leek wel nieuw zo mooi schoon is het geworden. Echt heel blij mee! Ook de service is top. We kregen nadat het kleed was opgehaald, een mail met foto’s van de vlekken met de opmerking dat deze waarschijnlijk niet goed uit het kleed te verwijderen waren. Ook foto’s van wat kleine slijtageplekken. De vriendelijke chauffeur vertelde bij het ophalen dat het ca. 10 werkdagen zou duren. Maar na nog geen week was het kleed al klaar. Duidelijke communicatie en geen verborgen kosten. Volgende keer weer naar Cinco!

Lekker fris tapijt

Onze best wel oude tapijt laten reinigen en protesteren. Mooi resultaat, week lekker fris en kleurig. Binnen een week gehaald en gebracht voor een redelijke prijs.

Snelle ophaaldienst en weer snel retour. Het kleed is weer als nieuw.

Geweldige service, geweldig resultaat.

De kleden werden opgehaald en weer teruggebracht. Ze zijn weer als nieuw, terwijl ik ze toch 10 jaar intensief heb gebruikt, er wordt in huis gerookt en ik ben niet zo'n poetser. Ik zou Cinco Cleaning aan iedereen aanbevelen.

Als nieuw!

Ik had niet gedacht dat mijn witte kleed weer helemaal schoon kon worden. Maar het is ze gelukt. 15 jaar oud en weer als nieuw! Bijzonder vriendelijke mensen die goed communiceren. Goeie prijs ook

Mijn mooie Perzisch tapijt is weer helemaal schoon en fris.

Ik heb nu voor de tweede keer gebruik gemaakt van Cinco Cleaning en zal dit een volgende keer zeker weer doen! Perfecte service en goed en professioneel contact.

Fantastisch

Zeer vriendelijk en behulpzaam! Super service en mooi schoon tapijt

Heel professioneel

Duidelijke uitleg wat wel en niet mogelijk is,ons kleed is er enorm van opgeknapt. Boven verwachting.

prima bedrijf. snelle reactie

nadat ik een offerte had aangevraagd belden ze me op om te vragen of alles duidelijk was. niet opdringerig. mijn vloerkleed ziet er weer schoon en fris uit. duidelijk afspraken wat betreft halen en weer brengen. Tussendoor krijg je bericht over de voorinspectie Dat je bijvoorbeeld de looppaden nog wel kan zien na reiniging. En wat de afmeting precies is, zodat je weet wat je kwijt bent. Fijn bedrijf wat ik van harte zal aanbevelen.

Ons 10jaar oude kleed superschoon gekregen:)

Top.

Kleed als nieuw weer terug. Fijne mensen, zowel aan te telefoon als de mensen die het kleed opgehaald hebben, als de mensen die het kleed weer terugbrachten. Een dikke 10.

Zeer klantvriendelijk en vakkundig.

Heel erg positief. Het contact verliep heel goed: vlotte reactie op mijn mails, vriendelijke behulpzame chauffeurs, toen het kleed opgehaald was een duidelijke uitleg ,met foto's, van wat ik kon verwachten. Ook over het resultaat van de reiniging ben ik erg tevreden. Hoogtepunt was wel toen de chauffeur mij hielp het kleed uit te rollen en hij mij uitlegde dat, naar wat ik dacht een nep pers was, toch een echt handgeknoopt wollen Perzisch tapijt bleek te zijn. Met dank aan marktplaats. Dit bedrijf is zeker een aanrader.

Van begin tot eind geweldig geregeld

De overweging was een nieuw carpet of reiniging via Cinco. Het werd het laatste. Van begin tot eind perfecte en duidelijke communicatie en afspraken. Mijn carpet dat echt sterk bevuild was, overduidelijke looppaden en afdrukken van de tafelpoten had, kreeg ik gisteren terug en ik ben in positieve zin verrast over hoe mooi en schoon het geworden was. Ik ben uitermate tevreden met de diensten, service en communicatie van Cinco en raad dit bedrijf zeker aan als u overweegt uw carpet of tapijt te laten reinigen.

Uitstekende zorg voor kleed, aardig personeel

100 % vakwerk, snelle afwerking.

zeer tevreden met het resultaat mijn vloerkleed is weer als nieuw .

Professionele service

Ik word altijd mooi verrast hoe mijne tapijt wordt opgeknapt. Ik word altijd goed geïnformeerd over de te verwachten resultaat, goed geadviseerd over de service, niet benodigde behandelingen worden weggehaald. Altijd super blij met resultaat!

Zeer professioneel en een prima service

Uitstekende communicatie en service

Heldere communicatie vooraf en tijdens het proces van ophalen, schoonmaken en terugbrengen van het vloerkleed.

zeer tevreden

Goede website, service, duidelijke afspraken en een lekker schoon vloerkleed! Bedankt!

Keurig gebracht en opgehaald. Nog niet bekeken hoe het er uitziet.

Snelle communicatie, duidelijke afspraken, goede service, goede prijs/kwaliteit

Betrouwbaar en professioneel

Betrouwbaar en professioneel

Perfekt

Van begin aan perfecte service! Wij zijn blij met het resultaat!

Oeveraseweg 13 a

7971PA Havelte