tapijtreiniging geweldig, accuraat en service gericht

ons tapijt werd afgehaald en teruggebracht, dat was inklusief de prijs en tevens werd als service aangeboden het bij ons in de woonkamer neer te leggen. Over de tijden werden wij per mail uiterst correct geinformeerd en dat klopte ook. De reiniging is goed gedaan en binnen 1 week. Bijzonder vriendelijk personeel, zeer klantgericht. Een absolute aanrader!!!

goed en snelle service

was heel goed

Prima ervaring

Hele goede communicatie vanaf het geven van de opdracht, het ophalen en terug brengen van ons kleed. Ondanks ons kleed wat slijtage verschijnselen vertoonde zijn wij gezien ook de prijs erg tevreden. Het is een zeer klantvriendelijk bedrijf, dus overweeg je om een kleed te laten reinigen, is het zeker een overweging waard om het bij dit bedrijf te laten doen

Supper netjes geworden.

Zeer tevreden over de manier waarop jullie ons op de hoogte houden.Ben zeer tevreden hoe ons kleed is gereinigd. Het lijkt wel een nieuwe. Top gedaan en nogmaals bedankt. Gr M.G.van der Lans.

Ze nemen je bij de hand mee in het hele proces

Zeer communicatief .. Prettige service, zowel het ophalen vh tapijt alsook het terugbrengen ! Zeer nette prijzen , gewoon …. DOEN! Welbedankt!

Heel erg goed

Direct antwoord gekregen op mijn aanvraag. Binnen een week werd het kleed opgehaald en na een week schoon en weer kleurrijk afgeleverd. Ik ben heel tevreden.

Kwaliteit en proces bestellen-ophalen-bezorgen helemaal Top!

Via site zeer duidelijk en goed bestelproces met bevestigingen. Dat geldt ook voor communicatie in dit proces via de mail. Afspraken worden nagekomen en dat alleen al is een verademing in de markt van bedrijven en websites. M.i. goed georganiseerd bedrijf qua website, opvolging en communicatie. Thanx en.. kleed was weer als nieuw; investering waard.

Perfect in alle opzichten

Ik zou niet weten wat beter had gekund! Communicatie, prijsverlaging(!), betrouwbaar, service en resultaat perfect!

Kleed weer als nieuw

We hebben ons wollen kleed laten reinigen en het ziet er weer heel erg fris uit. Alles ging heel netjes, je krijgt hele duidelijke updates via de mail. Helemaal perfect, erg blij mee.

Volledig uit handen genomen

Cinco heeft een maan terug mijn kleed opgehaald, ze hebben hem opgehaald op het afgesproken tijdstip. Daarvoor hadden ze al contact opgenomen m.b.t. de muizen die erin hadden gezeten. Ze hebben me gedurende het traject op de hoogte gehouden over reparaties die wel of niet mogelijk waren. Uiteindelijk is het kleed weer afgeleverd op de afgesproken tijd en datum. Het kleed lijkt wel nieuw!

In eenwoord:geweldig

We zijn erg onder de indruk van het mooie resultaat en de fantastische service!

Tevreden

Wij zijn tevreden wat betreft de reiniging van de tapijten! Cinco hanteert een professionele benadering en doet wat het zegt! Wij vinden het een luxe dat er een ophaal/aflever service is.

Keurig en aardige man

Heel prettig

Super service

Top bedrijf. Info gevraagd. De info is echt goed. Afspraken maken gaat zeer soepel. Ons kleed is keurig opgehaald en na de reiniging weer netjes thuisgebracht. Wij zijn erg blij en tevreden met het resultaat.

Buiten verwachting!

Werkelijk een fantastisch resultaat. Mijn vloerkleed is weer als nieuw Cinco is enorm klantvriendelijk, houdt zich aan gemaakte afspraken en het contact verloopt soepel. Van mij krijgen ze een dikke 10 !

Goede service ,de 2 vloerkleden zijn ontzettend goed schoon geworden

Wederom: afspraak U.S. afspraak

Geheel in overeenstemming met de informatie die we ontvingen is ons tapijt opgehaald, gereinigd en weer teruggebracht. De informatie voorziening tijdens het hele proces was prima.

Prima uitvoering

Heldere afspraken over het reinigingsproces. Goede afspraken mbt ophalen brengen.

Goede service, prettige communicatie en natuurlijk niet onbelangrijk: een mooi resultaat!

Wat ben ik blij dat cinco cleaning mijn vloerkleed heeft schoon gemaakt...had ik het maar eerder gedaan....wij komen zeker terug bij cinco als het weer nodig is....dank je wel cinco mijn vloerkleed is weer als nieuw en heerlijk fris.....

Snelle en goede service!

Het vloerkleed is schoon, dat is het belangrijkste! Maar ik was prettig verrast door de service en afstemming rondom het ophalen en leveren ervan. Geen probleem om dat op twee adressen te doen, ff bellen als het tijdstip net wat vroeg zou kunnen zijn... Helemaal top.

Zeer professioneel. Perzisch tapijtje kwam als herboren terug nadat er 3 kwart liter extra vergine olijfolie op was gevallen. Niets te zien. Kleuren heel helder geworden.

Heel tevreden met jullie dienstverlening !

Van begin tot eind was het contact met jullie aangenaam. Jullie vriendelijke en duidelijke manier van communiceren verdient een compliment. Verder vind ik het mooi, dat jullie onze kleden zo schoon mogelijk hebben gemaakt. Zowel de wollen berber als het grote synthetische kleed zijn flink opgeknapt. We hopen er weer een tijd van te genieten. Bedankt !

Een oud kleed weer als nieuw

Als je iets uit handen geeft aan een bedrijf die het voor je op gaat knappen, is het altijd spannend wat het resultaat zal zijn. We waren verrast hoe fris en kleurrijk het oude Perzische tapijt er weer uitzag. We zijn zeer tevreden met het resultaat. De jongens die het kleed afleverden, waren zeer behulpzaam bij het terug plaatsen van de zware salontafel.

Professioneel en op tijd

Beste bedrijf! Al meerdere keren gebruikt

Oeveraseweg 13 a

7971PA Havelte