Wij hebben zeer goede ervaringen metCinco Cleaning Duidelijke afspraken goede haal en brengservice En wat zeker belangrijk is het kleed komt schoon en fris terug Zeker een aanrader

Super!

Mijn kleden zijn weer prachtig schoon en terug op hun plek. Prima klantenservice en chauffeurs.

Schoon , maar lichte vlekken blijf je zien

Schoon , maar lichte vlekken blijf je zien

Een woord geweldig

Professioneel bedrijf, houd je op de hoogte van het proces. Denkt met je mee en het tapijt is weer als nieuw. Toppie.

Cinco Cleaning een aanrader.

Aangenaam verrast door uiterst zorgvuldige communicatie. Men wordt per fase op de hoogte gebracht van stand van zaken. Ons tapijt ligt er weer schoon bij.

Uitstekend bedrijf.

Kleed na reiniging weer als nieuw. Goed georganiseerd bedrijf, komen afspraken na en werken snel. Haal en brengservice ideaal. Zeer tevreden.

Super!

Vloerbedekking laten reinigen op de slaapkamers, overloop en trap. Een echte opfrisbeurt, het ziet er weer als nieuw uit! Hele aardige kerel die hier aan het werk was. Zeer tevreden!

Anders dan verwacht/gehoopt.

De communicatie cq contacten zijn uitstekend verlopen. Vriendelijke bezorg en ophaal mannen. Wij zijn verrast doordat de vlekken waarvan verwachte dat ze er absoluut niet uit zouden gaan er wel uit zijn, en dat andere verkleuringen/vlekken er minder goed zijn uit gegaan. Al met al vinden wij het best prijzig en zullen wij dit niet nog eens doen. Dat wil dus niet zeggen dat wij ontevreden zijn. Als je een mooi duur kleed bezit dat niet zo "wit" is als het onze is het wellicht wel een goed idee.

geweldige service

alles van a tot z goed gecommuniceerd. Heel blij mee.

Mijn tapijt is weer als nieuw

Blij met hoe mijn tapijt is opgeknapt.

Super Service en m'n kleed is als nieuw!

M'n kleed is als nieuw! Ik had het vloerkleed iets te ruim opgemeten. Hebben zij zelf gecorrigeerd en het afgesproken bedrag naar beneden gebracht. Super bedrijf.

Snelle en goede service.

Makkelijk dat het thuis werd opgehaald en teruggebracht. En heel handig dat ik ook aan de deur kon pinnen. Heb een paar keer gebeld om te vragen hoe en wat en werd perfect geholpen. Ben heel tevreden.

Prima communicatie Afspraken correct Zeker aan te bevelen!

Weer uitstekend, zoals gewend in het verleden.

Vanmiddag ons wollen vloerkleed gereinigd terug ontvangen. Het resultaat is weer super!!!

Oke

Als altijd weer tevreden.

Aanrader, vriendelijk en professioneel

Zeer tevreden, goed gevoel! Vriendelijk, snel en duidelijk qua communicatie en verwachtingen. Nette bezorgers en een mooi schoon kleed. Aanrader wat mij betreft.

Ben zeer tevreden over het resultaat en de snelle procedure voor zowel ophalen als retouneren

Goed snel en alles volgens afspraak

Heel goed gedaan!

Het kleed van mijn (overleden) ouders laten reinigen. De communicatie met Cinco is duidelijk en eerlijk. Ophalen helemaal volgens afspraak. Update gekregen van de beoordeling, compleet met foto’s. En een prachtig opgefrist schoon kleed met weer mooie heldere kleuren terug ontvangen. Bedankt Cinco!

TOP

Kleed ( berber) was aardig vuil en vertoonde best slijtplekken. Kleed ziet er weer als nieuw uit. Ophalen en bezorgen ( ook de benodigde info) goed verzorgd en op tijd.

Schoon kleed en prima service

Ik heb een groot kostbaar Perzisch tapijt door Cinco schoon laten maken. Kleed was nog nooit eerder schoongemaakt en was aanvankelijk beetje huiverig om dat te laten doen. Maar moest toch een keer gebeuren en ben afgegaan op een ervaring van een familielid van mij. Offerte bij Cinco aangevraagd en geaccepteerd. Kleed werd conform afspraak thuis opgehaald. Na ontvangst foto's ontvangen en regelmatig op de hoogte gehouden van voortgang. Na reiniging werd kleed binnen 8 dagen weer thuisbezorgd. En erg schoon geworden inclusief beschermlaag tegen vuil. Kortom : prima!

Super service

Makkelijk te regelen via internet. Flexibele haal en breng tijden. Vriendelijk personeel. Goede prijs / kwaliteit verhouding en erg tevreden met het resultaat! Zou zeker weer gebruik maken van deze service.

Perfecte service

Door meerdere verhuizingen al 2 x mijn Perzische tapijten laten reinigen. Super resultaat! Snelle en fijne service. Kleden zien er als nieuw uit. Heel erg tevreden :)

Heel goed

ons kleed laten we 1x per jaar reinigen door dit fantastische bedrijf. Goeie communicatie, alles wordt uitgelegd. en ons kleed is weer heerlijk fris en schoon. zoals kleindochter van 4 zegt, zo zacht Oma.

Heel snelle service,aardige bezorger,goed contact en heel belangrijk heel goed gereinigd en gerepareerd tegen een goede prijs. Aan te bevelen dit bedrijf in te schakelen.

Super Service

Heel fijn dat er haal en breng service is. Voor de 2e keer het kleed laten reinigen en ziet er weer super uit!! En ze bellen als er iets bijzonders aan de hand is.

Oeveraseweg 13 a

7971PA Havelte