Heel positief

Een goede service . De info is heel duidelijk. De stappen die gezet worden zijn prettig om te volgen.

Wij hadden een hard hoofd in ons tapijt, hij was door een hond van een kennis zo verprutst dat het een noodoplossing zou zijn. Maar niets als lof zie er weer geweldig uit.

Beter en schoner dan verwacht! Het kleed is als nieuw!

Een 20 jaar oud wollen kleed, een keer elders gereinigd ziet er na deze behandeling als nieuw uit! Heeeelll fijn! Ook qua communicatie een tien met n griffel!

een bedrijf om door een ringetje te halen!

In alle opzichten verdient dit familiebedrijf de hoogste score. Een verzorgde en heldere website, een aangename klantvriendelijkheid en service en groot vakmanschap wat de cleaning betreft. Onze 2 Perzische tapijten en 1 wollen kleed liggen er weer prachtig bij.

Dikke prima!

Mijn wollen vloerkleed laten reinigen en tevens een apparaat gehuurd om de bank te reinigen na een verbouwing. Alles werd keurig volgens akoestiek gehaald en weer thuis gebracht. De bezorger was ook heel welwillend om de bank even samen de woonkamer in te tillen. En bij telefonisch contact over het gebruik van de sofacleaner, vlot contact en helder antwoord.

Fantastisch , een absolute aanbeveling

Werkelijke geweldige service , zeer heldere communicatie en super resultaat. Chapeau aan de bezorgers, wat een keurige, zeer behulpzame en vriendelijke mannen.

Precies wat je wenst, hoopt en verwacht

Gewoon goed zonder sorrs

Top bedrijf, erg professioneel

Prima afspraken mee te maken; prettige ontvangst. De medewerker wist haarfijn te vertellen wat voor n tapijt we hadden; wat wel en niet kan; gaf ook nog wat extra’s. Daarna via foto’s op de hoogte gebracht, dus geen verassingen achteraf.

Het bedrijf waar kwaliteit en service hoog in het vaandel staat.

Via Google bij dit bedrijf terecht gekomen daar waar jezelf een 3 tal keuzes kan maken. Die zeer snel reageren op je keuze en vlot antwoorden op email ,de service van ophalen en terugbrengen is geweldig ,het tijdsvak dat ze geven is prima je kunt er de klok op gelijk zetten. Keurig wordt je op de hoogte gehouden hoe ver het is met inspectie en cleaning via email dit met diversen fotos. Kortom een bedrijf wat ik iedereen zou aanraden.

Ongekend

Hoe 1 simpele zoektocht kan leiden tot deze fantastische ervaring met jullie! Zo blij met het resultaat. Dank jullie wel, een strak engineerproces…. Ik zeg tot een volgende x!

Heel fijn hoe we geholpen werden tijdens het afhalen. En hoe verrast we waren met het eindresultaat.

Snelle service en duidelijke communicatie.

Ben heel tevreden over de snelle service en duidelijke communicatie. Binnen 10 dagen had ik mijn kleed weer terug. Het was niet helemaal gelukt om de vlek er uit te krijgen maar dit was ook duidelijk van tevoren gecommuniceerd (met foto's). Kleed is er wel van opgeknapt. Ik beveel Cinco Cleaning van harte aan.

Ons vloerkleed ziet er weer geweldig uit ! Bedankt!!!!!!!

tapijt weer als nieuw, thx

zie boven

ons kleed is super schoon geworden

Ben zeer tevreden met het resultaat

Mooi schoon tapijt

Mijn ervaring met cinco cleaning is een prettige ervaring. Wat wij het meest plezierig vinden is dat ons tapijt opgehaald wordt en ze zijn flexibel in de tijd om het tapijt weer terug te brengen. Ons tapijt wordt als prettig ervaren door onze hond, het ligt voor hem lekker en helaas gebruikt hij het ook om af en toe , als hij buiten wat gevreten heeft de inhoud te deponeren op ons tapijt en het liefs s,nachts. Wij proberen de volgende morgen direct het braaksel te verwijderen maar er blijft toch altijd een verkleuring achter. Bij Cinco Cleaning hebben ze daar een perfecte schoonmaakbeurt voor , gespecialiseerd in huisdieren. Wij maken samen een keuze voor de behandeling en krijgen een fris gereinigd tapijt terug. Wij kunnen het iedereen aanraden , we zijn er erg tevreden over. Vriendelijke groeten Willeke en Frans Stam.

Prima bedrijf…

Afspraken worden nagekomen. Reiniging van bankstel: prima… Zeer aardige en bekwame werknemer.

Super!

Vriendelijke mensen en een heerlijk schoon tapijt. Inmiddels meerdere tapijten schoon laten maken en zijn uiterst tevreden met de service en hoe onze tapijten opgeknapt zijn na de schoonmaakbeurt.

Goed werk

Zeer plezierig.

Vriendelijk,hulpvaardig,snel en goed schoon.dankjewel

Kwalitatieve zorg!

De voortdurende klantvriendelijke zorg van de medewerkers van CINCO, zowel in de periode voor en na de reiniging werkt betrouwbaarheid uit.

Aanrader! Van begin tot eind goed geregeld!

Aanrader! Helemaal top! Goede communicatie vooraf en op de dag zelf. De medewerker was stipt op tijd en erg vriendelijk. Hardwerkend ook. We hebben onze bank laten reinigen en opnieuw impregneren. Zag er super uit na de behandeling! Even 24u op de grond zitten (ivm drogen impregeneren) en hij kan er weer jaren tegenaan! Prijs en kwaliteit verhouding zijn ook fijn.

Top !! Mijn wollen kleed is weer als nieuw, ik ben er erg blij mee !

Een heel efficiënt en vriendelijk bedrijf . Het resultaat na het reinigen van mijn witte kleed verdient een 10 !! Het ophalen en terugbrengen is precies verlopen zoals afgesproken . Ik kan het u aanbevelen .

wat een fantastisch bedrijf

strak in de planning. heldere, duidelijke en vriendelijke communicatie. beloftes na komen. echt, echt vriendelijke service. echt leuke mensen. en uiteraard heel goed in het reinigen van vloerkleden. dit is hoe ondernemen er uit moet zien. chapeau.

Net zoals de voorgaande reinigingen prima!

Goed gereinigd, prima communicatie en nette prijs!

Oeveraseweg 13 a

7971PA Havelte