Cinco is aan te bevelen

Cino heeft ons vloerkleed keurig gereinigd

Zeer professioneel bedrijf.

Na de eerste reiniging was ik niet tevreden en na overleg een tweede reiniging toegepast met goed resultaat.

goed resultaat en duidelijke afspraken.

Zeer vriendelijk geholpen en afspraken worden duidelijk gecommuniceerd. Het gereinigde kleed ziet er weer mooi uit !

Wat een verschil! Heel blij.

Goede communicatie per mail. Netjes gedaan en volgens afspraak.

Fantastisch

Duidelijke afspraken over het ophalen en terugbrengen van de vloerkleden. Medewerkers zeer klantvriendelijk en klantgericht. Reiniging vloerkleden: zeer goede reiniging met veel zorg voor de vloerkleden.

Perfecte dienstverlening door Cinco

Mijn wollen Brink en Campman vloerkleed werd op het afgesproken tijdstip door de vriendelijke chauffeur opgehaald. Ik kreeg een bevestiging dat het kleed was opgehaald en een foto van mijn kleed. Ik werd netjes op de hoogte gehouden van de vorderingen en een afspraak wanneer het kleed weer teruggebracht werd. Wederom alles volgens afspraak en mijn vloerkleed is perfect gereinigd. Het is heel schoon en de kleuren zijn dieper. Ik kan Cinco van harte aanbevelen. Het is een top bedrijf!

Prima service, je wordt vanaf het begin ,tussen door en op het einde op de hoogte gehouden over de stappen die ze volgen . Van ophalen ,de tijd waarneer ze ongeveer komen , de reiniging ,en wanneer je het weer terug kan verwachten als je de datum door geeft die ze opgeven.

Snelle service, duidelijke communicatie

Mijn kleed is weer heerlijk fris en schoon geworden.

Mijn vloerkleed kwam verassend schoon terug! Ben heel te vreden ook met de anti slip laag onder het vloerkleed. Cliënten service is heel goed. Kreeg steeds informative mails over het process.

Top service, prima ervaringen.

Super blij met het schone kleed! Snelle service vriendelijke behulpzame chauffeur! Top bedrijf

Het kleed ziet er uit als nieuw

Zowel het halen als terugbrengen op afspraak was uitstekend geregeld. Het kleed was super schoon geworden. Ook de communicatie vanuit het bedrijf is een voorbeeld van hoe het moet/ook kan. Niets dan lof. Kortom we zijn zeer tevreden.

Wij hebben een best kostbare Ziegler meegegeven die na zo'n 20 jaar aan een grondige reiniging toe was. Vanaf het allereerste contact wekte Cinco ons vertrouwen op. Over het ophalen en terugbrengen werd duidelijk en correct gecommuniceerd. Meteen na het ophalen werd middels enkele foto's en uitleg verteld wat wij van de reiniging konden verwachten; wat wel en wat niet zou lukken. De prijs werd duidelijk en transparant gecommuniceerd. En het eindresultaat is uitstekend: het tapijt ruikt niet meer, de kleuren zijn opgehaald en wij zijn uitermate tevreden. Een volgende keer maken wij zeker weer gebruik van Cinco èn ik zal het bedrijf zeker aanbevelen aan anderen.

Super bedrijf!

Mijn Nepaltapijt had ik enkele keren laten reinigen bij diverse bedrijven en ik was nooit erg enthousiast over het eindresultaat. Omdat het kleed weet eens gereinigd moest worden ben ik gaan zoeken op internet en stuitte op CINCO Cleaning. De info sprak mij zeer aan en heb een offerte aangevraagd. Wat een super bedrijf, zowel in reiniging, service en contact. Mijn Nepaltapijt is fantastisch schoon geworden daarom ik kan dit bedrijf dus van harte aanbevelen.

Perfecte service én resultaat

Heel fijn bedrijf, goede communicatie met de klant, makkelijke betaal opties en uitstekend resultaat. Het kleed ziet er als nieuw uit. Kortom: perfect!

Mijn kleed is als nieuw!

Makkelijk, snel. Halen en brengen, goede communicatie!

Prima!!

We zijn erg tevreden over het schoonmaken van ons kleed bij Cinco. Prima communicatie via telefoon en mail. Komen afspraken na.. én houden zich aan de tijden van halen en brengen. Wij vonden het bedrag dat we moesten betalen zeker waard. Ik zou het zeker aanraden bij anderen. Dankjewel. Mvg Edith

Prima gedaan ! Aardige mijnheer die erg zijn best deed !

Onze stoelen kunnen er weer even tegen !

Hele goede en vriendelijke service

Net als de vorige keer hebben we een hele goede ervaring met dit bedrijf. Goede en betrouwbare communicatie, snel en goede betaalbare kwaliteit. Wij komen zeker weer terug!

Snelle goede service

Snelle service en je word netjes op de hoogte gehouden. Ook de prijs vind ik goed

Heldere, efficiente en betrouwbare service

Heldere, efficiente en betrouwbare service

prima service

prima service. Alles is correct en netjes schoongemaakt. We waren een divanmatras vergeten en daarvoor zijn ze teruggekomen. Echt aan te bevelen

Resultaat is boven verwachting!

Onze groezelige Berber kwam er na de behandeling uit als herboren! Natuurlijk blijft na meer dan 40 jaar gebruik een bepaalde mate van slijtage zichtbaar, maar dat doet niets af aan de laatste reiniging.Wij zijn blij met het eindresultaat!

Vandaag mijn kleed terug gekregen en ik ben zeer tevreden met de reiniging. Ook de gebruikte tijd was keurig,binnen 1 week retour.

Geweldig service gericht nedrijf

Na telefonisch contact binnen 4 dagen vloerkleed opgehaald, goede terugkoppeling en beschrijving van staat kleed, verwachtingsmanagement, fijn telefonisch contact, planning aflevering kleed heel praktisch middels reactie e-mail met voorkeursdata. Levering binnen 10 dagen met hulp bij plaatsen kleed en meubilair. Erg blij met mijn frisse vintage kleed!

Oeveraseweg 13 a

7971PA Havelte