Goede en snelle communicatie. Kleed ziet er weer mooi uit.

Blij met de manier waarop te werk gegaan werd, met mooi resultaat

Plezierige ervaring gehad met het reinigen van onze stoffen bank en fauteuil. Verwachtingsmanagement is top; er werd mij tijdens het reinigingsproces regelmatig gevraagd of het volgens verwachting ging. Er werd zeer netjes gewerkt. De meubels zijn er behoorlijk van opgeknapt en kunnen weer een poosje mee.

Helemaal top

Mijn ervaring met dit bedrijf, zeer goede communicatie goed uitgelegd en super optijd en zeer tevreden.

Mooi bedrijf, uitstekende service en prachtige resultaten.

Goede afspraken kunnen maken, die steeds werden nagekomen. We werden voortdurend op de hoogte gehouden van de voortgang. Vriendelijke personeel. En last but not least: er ligt een nagenoeg nieuw vloerkleed bij ons!

Uitstekend resultaat!

Vloerbedekking laten reinigen. Geweldig resultaat, erg blij mee!

Uitstekend bedrijf

Duidelijke afspraken worden nagekomen Goede communicatie Eerlijke prijs Prima schoon vloerkleed

geweldig

Licht kleed aangeboden met vlek. Volgens afspraak werd dit op gehaald, proces werd gemaild was duidelijk. Korte tijd daarna kleed weer ontvangen en het zag er als nieuw uit. Kortom erg tevreden!

helemaal prima!

Goede communicatie, ze komen hun afspraken goed na. Ik zou geen moment twijfelen om nog een keer gebruik te maken van dit bedrijf.

Top bedrijf

Top kleed weer was het helemaal waard, en vriendelijk. Dankjulliewel.

Resultaat beter dan verwacht

Er werd van tevoren gemeld dat waarschijnlijk de oude moeten in het kleed niet eruit zou gaan alsook enkele vlekken. Toen wij ons kleed terug kregen waren de moeten weg en alle vlekken eruit. We hebben gewoon een heel nieuw kleed teruggekregen.

Goede service, goed resultaat

Hele goede service en goed contact gehad. Kleed werd opgehaald op de oude locatie en prachtig schoon terugbezorgd in de nieuwe woning.

Mijn stoelen zien er weer prachtig uit!

De stoelen zijn vakkundig en goed gereinigd. Het was prettig dat het aan huis gebeurde en geen overlast gaf. Alles werd na afloop keurig opgeruimd!

Ons kleed werd netjes opgehaald en teruggebracht, dat was makkelijk te regelen met aangeboden data en tijden. Ons schapenwollen kleed ziet (ruikt) er weer schoon en fris uit.

Geen prettig bedrijf

Na het ophalen van ons vloerkleed kregen we een mail dat de vlek waarom we het opgestuurd hadden er misschien niet helemaal uit kon. We kregen echter geen gelegenheid om te zeggen: nou doe dan maar niet. Dus nu wisten we dat we geld gingen betalen voor iets wat waarschijnlijk niet goed kwam. Dat was al niet leuk. Vervolgens krijgen we het tapijt terug. De vlek is er inderdaad niet helemaal uit, maar goed genoeg om onze irritatie te proberen weg te slikken. We krijgen uiteraard ook meteen een factuur. Die betalen we niet onmiddellijk, maar hij lag wel direct op de stapel voor onze tweewekelijkse administratiedag. Zover kwam het echter niet. Op dag 7 krijgen we een herinneringsmail waarin maar meteen met een incassobedrijf gedreigd wordt. Na 7 dagen! Wat is dat voor een business dat binnen een week de heavy guns uit de kast gehaald worden? Tegen de wettelijke betalingstermijn van 30 dagen in ook nog. Wat voor klanten hebben ze, dat dit nodig is? In reactie op mijn klacht krijg ik als antwoord: “We zijn zo vriendelijk en duidelijk als mogelijk”. Dat is dus blijkbaar niet erg vriendelijk. Ik doe geen zaken meer met ze.

Berber weer als nieuw!

Tweede berber ingeleverd en wederom superschoon en ziet er als nieuw uit. Zelfs de pootafdrukken van 2 tafeltjes zie je niet meer. Afspraken keurig geregeld en vriendelijke medewerkers. Kortom: een aanrader!

Fijne ophaal- en thuisbrengservice

Tapijt wordt opgehaald en thuisgebracht op een tijdstip dat je zelf via de site uitzoekt en bepaalt. Bij ons tapijt liet de lijm los, er is eerst keurig overlegd en gevraagd wat we daarmee wilden. (Wel of niet is aan laten doen) Fijne communicatie.

Topservice!

Mijn kleed is vlot opgehaald, gereinigd en teruggebracht. Het ligt er weer heel fris en schoon bij! De communicatie verliep ook helder en vlot. Er is handige ruimte om aanwijzingen over bezorging te geven.

Goed, prima bezorging. Goed schoon

Fijne bezorger, vriendelijk. Van te voren mailen over wat ze gezien hebben. Goed schoongemaakt. Dank je wel super.

Prima service en resultaat

Beloften worden goed nagekomen. Goede communicatie. Prima resultaat. Kleed wordt netjes op de plaats gelegd. Heb al paar jaar goede ervaringen.

Zeer tevreden en blij met resultaat

Zeer goede communicatie, je wordt goed op de hoogte gehouden van het proces. Het resultaat is geweldig.

Zeer tevreden.

Het vloerkleed werd keurig op tijd afgehaald en weer bezorgd. Het ziet er weer als nieuw uit!!

Wij hebben weer een prachtig schoon kleed

Wij hebben ons kleed nu voor de derde keer laten reinigen door Cincocleaning. Bestellen, ophalen en weer bezorgen verloopt allemaal “vlekkeloos”. Het belangrijkste is natuurlijk dat wij weer een mooi schoon en fris kleed onder onze salontafel hebben liggen.

Perfect!

Super nette communicatie en prettig in de omgang. Een verademing! Blij mee. Ook met t resultaat! Goede service, top bedrijf.

Prima service, geweldig resultaat.

Kan Cinco Cleaning iedereen aanbevelen. Goede communicatie, vriendelijke medewerkers en vlotte afhandeling. Chapeau

Beloven alles wat ze schrijven. Communicatie loopt prima. Mijn vloerkleed is weer heel mooi. Prima bedrijf om afspraken mee te maken

Oeveraseweg 13 a

7971PA Havelte