Top!!!!!

Ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen. Je wordt keurig op de hoogte gehouden van de status icm foto’s. Dikke pluim voor dit bedrijf!!!

Behoorlijk vieze vloerkleed word opgehaald, keurig volgens afspraak en keurig schoon weer terug gebracht met duidelijke afspraken. Kortom dik tevreden en aan te raden Prima

Hrel goed !!

Top geregeld

Kleed zit er weer super mooi uit

Ons hoogpolig kleed was volgens ons niet meer te redden , maar dankzij Cinco cleaning hebben we weer een mooi en schoon kleed terug. Ook na het ophalen, krijg je netjes een mail met de bevindingen en wat er misschien niet mogelijk is . Ook de levering gaat zeer soepel, een dag van tevoren krijg je een mail met een tijdsindicatie van 2 uur . Kortom echt aan te bevelen.

Geweldig!

We zijn dik tevreden Het vloerkleed werd opgehaald en nadat het mooi was gereinigd weer terug gebracht Het inplannen daarvan gaat heel goed via het systeem Kort van tevoren krijg je een mail hoe laat ze ongeveer komen We hebben weer een mooi en fris gereinigd vloerkleed in ons huis

Uitstekend, duidelijk en correct

Van begin tot eind geïnformeerd over het proces. Top

Op en top service!

Snelle reactie via mail. Geweldige haal en brengservice. Goede prijs. Belangrijkste is weer een schoon vloerkleed.

Goede ervaring

Wij zijn zeer tevreden met ons schoongemaakte vloerkleed. Netjes gedaan.

Ons vloerkleed is weer fantastisch schoongemaakt door deze professionele tapijtenreiniger!

Het kleed is weer prachtig.

Echt n TOP firma. Kelim gereinigd ziet er uit als nieuw! Ook haal/breng service werkt perfect!

Echt ´n TOP firma. Kelim gereinigd , ziet er uit als nieuw! Ook de haal/ breng service verloopt perfect. Kortom heel blij!

Simpelweg aanrader

Duidelijk qua afspraken, service tot aan de deur, handelen snel, doen hun uiterste best, geven helder aan wat wel of niet lukt, maar je vloerkleed komt sowieso 10x schoner terug als dat je hem meegeeft!

Helemaal super

Het ophalen en terugbrengen gaat goed. Het kleed was weer als nieuw, fris van kleur, wij zijn content

Beetje gevoel van oplichting

Opzich werken ze prima, kleed word gehaald gebracht en netjes foto's van wat wel en niet kan en of beschadigingen, bij terug komst roken wij nog steeds ons huis om het zo te zeggen, en aangezien wij huisdieren hebben ook dat, wekelijks word hier alles gestoomd gereinigd en gewassen van de manden enzz Dan wat het ook een kleine teleurstelling dat wij dat nog roken in het kleed, waarop werd geantwoord na telefonisch contact, ja u heeft niet het huisdierenpakket genomen maar een basis reiniging... ja klopt en dat weten wij, maarword er dan überhaupt gewassen?? Hebben meer het gevoel dat het kleed even buiten had gelegen en een flinke stofzuig beurt had gehad dan echt een schoonmaak Na de betaling van 148 euro beetje beroerde nasmaak aan overgehouden

Super bedrijf

Van begin tot eind super tevreden, je wordt op de hoogte gehouden hoe t ervoor staat met je kleed. Ook de aflevering word goed geregeld en houden zich aan de aflevertijd. Ik beveel ditbedrijf zeer zeker aan, ben heel blij met t resultaat.

Zeer tevreden, goede service

Alle afspraken stipt op tijd, goede service , en ben met het resultaat tevreden.

Top!

Ons kleed ziet er weer prachtig gekleurd uit!

Als nieuw

Cinco/Kleda heeft een circa 35 jaar oude witte berber gereinigd. Er zaten al jaren rode-wijnvlekken in. Het resultaat is in één woord geweldig. Het kleed is weer als nieuw! Niet verwacht dat het zo goed zou uitpakken. Fantastisch, dus. Bij Kleda verstaan ze hun vak!

Snel, duidelijk, netjes en schoon!!

Hoewel ik wat problemen had tijdens de overgang van oud naar nieuw systeem en de mail in de spam kwam, was de dienstverlening professioneel en het resultaat beter dan verwacht!!

Prima reiniging en uitstekende service

Duidelijke uitleg over de reiniging van ons hoogpolig tapijt. Keurige bevestiging van ontvangst met omschrijving en foto's van de inspectie. Gratis gehaald en gebracht in overleg met ons. Prettig om via de mail op de hoogte te worden gehouden van de behandeling en afhandeling.

prima gereinigd en goed georganiseerd

eenvoudig om afspraken te maken duidelijke uitleg over procedure en kosten

Snel, makelijk en betrouwbaar

In begin beetje lastig om op site door te geven, maar een maal in was makkelijk en snel geregeld. Fijne sympathieke mensen

zeer klantgericht

We hadden een kleed aangeboden met een lelijke koffievlek, die we zelf hadden gepobeerd te verwijderen. Niet dus. Via Kleda direct contact, waarbij ze eerlijk vermeldden dat het niet zeker was de vlekken totaal te verwijderen. Daarbij stuurden ze ons ook foto's van het hele proces. Het resultaat was ook zo, zij het dat de vlek veel.minder opviel. Hier nog over gebeld, ze blijven zeer attent.

Als nieuw.

Alles vlot afgehandeld. Heel fijn dat de bezorger even hielp met de tafel terug zetten. (Erg zwaar) Het ziet er weer heerlijk schoon uit. Als nieuw.

Beide kleden zien er weer keurig uit

Doen wat ze beloven, duidelijk communicatie

Goede service en communicatie

Mbt