Duidelijk wat er gebeurd,mss niet de vlek eruit kunnen halen,maar toch gelukt. Netjes opgehaald en terug gebracht. duidelijke afspraken waar ze zich aan houden,helemaal prima.

Mijn ervaring met Cinco

Wij hebben ons tapijt op een zondag bij Cinco aangemeld. En eigenlijk kregen we direct een reactie erop. Ik had niet verwacht op daar direct een antwoord op te krijgen' Ze zouden ons tapijt de volgende dag komen halen als dat uitkwam voor ons! De volgende ochtend was de chaufeur er al bijtijds en nam het kleed direct mee. Tussentijds wordt je ook nog op de hoogte gehouden wat er evt met het tapijt is. Zoals bij mij dat de noppen vlak waren en dat dit waarscijnlijk niet meer omhoog komt. Dat had ik zelf ook niet verwacht en was al blij dat het schoon zou zijn. Keurig netjes geregeld en zo is het is ook weer keurig netjes terug thuis bezorgd. Tijdstip stond erbij vermeld en evt een uitloop door de drukte op de weg. Dit is echt een hele goede service. Ik raad Cinco zeker aan om uw tapijt daar veilig te laten reinigen. Een beter service en opknapbeurt kunt u zich niet wensen. Ik raad dit bedrijf zeker aan om uw tapijt veilig te laten reinigen ! M.V.G.

De offerte, het ophalen, de communicatie over de reiniging en tenslotte het afleveren, prima dit alles

Mooi schone en heerlijk frisse kleden,, bij ons deel van voorjaarsroutine

Vol vertrouwen hebben we enkele jaren geleden onze kleden (waaronder een mooie pers) aan Cinco cleaning meegegeven. En dat vertrouwen werd niet beschaamd. Al een paar jaar doen we dit ieder voorjaar; zelf vlekken van eventuele honden-ongelukjes zijn grotendeels verdwenen! Heel blij mee.

Mijn verwachting ruim overschreden.

Heel fraai schoon en op afgesproken tijd vriendelijk afgeleverd. Vakwerk!! Ik ben er blij mee.

Super tevreden

Goed contact!! Geheel tevreden over dit bedrijf! Mvg Ria pennekamp Uit castricum

Perfecte ervaring op persoonlijk en zakelijk gebied

Gang van zaken liep op rolletjes. Duidelijke afspraken, die alle zijn nagekomen. En een mooi resultaat op mijn wollen Carpet Loek

Maken waar wat ze vertellen.

Super service, vriendelijk, komen op de afgesproken tijden en weer een mooi fris vloerkleed. Echt een aanrader om je vloerkleed te laten reinigen.

Ben zeer tevreden over Cinco Cleaning.

Het kleed is weer fris én schoon, ben er erg blij mee!

top

onze tapijten kunnen weer 20 jaar mee,resultaat is prima

Zeer positief

Mijn ervaringen met Cinco cleaning zijn zeer positief voor het hele proces van ophalen t/m afleveren. Heldere en duidelijke communicatie ook tijdens het het gehele traject. Ook medewerkers waarmee direct contact was waren prettig en zeer correct. Mijn tapijt ziet er na de behandeling zeer goed uit. Ergo, ik ben zeer tevreden. Zal zeker Cinco cleaning bij familie en kennis aanbevelen. Kees Richters

Schoon netjes compleet en vriendelijk en snel

Onder de indruk van de juiste en adequate afwikkeling van het gehele schoonmaak proces. Niets anders dan lof! En ons kleed, echt weer een toppertje!

Boven verwachting!

Ons lichte kleed was erg vuil en vlekkerig maar ziet er als nieuw uit.

Fijne en duidelijke communicatie.

Er word duidelijk gecommuniceerd. Behandeling aan ons tapijt was wat we er van gehoopt hadden.

Top service!!

Top service!! Het kleed stonk helemaal naar de rook en hond. Maar daar ruik je nu helemaal niets meer van. ! Helemaal geweldig de haal en breng service. Kondigen netjes aan wanneer ze komen halen en brengen .en dan kan je zelf ook nog een dag kiezen .

Banken weer als nieuw!

Medewerker is ruim 1,5 uur bezig geweest met mijn banken en kreeg ze helemaal schoon.

Uitstekende service

Uitstekende mogelijkheid om online te reserveren, wordt een duidelijke termijn aangegeven wanneer het kleed wordt opgehaald, en weer terug gebracht En hij is weer als nieuw Kortom, een zeer tevreden klant en dit bedrijf dan ook van harte aanbevelen

Kleed weer als nieuw!

Goede service en advies toen het kleed ook reparatie nodig bleek te hebben. In goed overleg en tegen een kleine meerprijs uitgevoerd. Goede info per mail over het ophalen en terugbrengen. Wij zijn zeer tevreden over het eindresultaat!

Heel goede ervaring. Weer mooi schoon Perzisch tapijt.

Alles goed geregeld en snelle en correcte communicatie.

Prime en goed werk geleverd

We zijn zeer tevreden over de reiniging van ons tapijt. Ziet er weer keurig netjes uit. Prima service en je wordt goed op de hoogte gehouden.

Goede service.

Erg goed!!

Mijn rapijt is gereinigd! Ik ben super tevreden. Het lijkt weer als nieuw! Heel erg bedankt.

Absolutely great

Without hesitation 5 stars. Received our carpet today and very happy with the result .Cinco informed us at the beginning that some of the stains might be still a little visible, but I am looking at almost like a new carpet. Communication, planning and execution great. They picked up and returned the carpet within communicated timeline. Highly recommended.

De communicatie en het hele proces van ophalen en terugbrengen was duidelijk, betrouwbaar en efficiënt. Het kleed ziet er mooi schoon uit en is met zorg behandeld

Goede service fijn kontakt schoon kleed. Heel blij mee.

Oeveraseweg 13 a

7971PA Havelte