Super tevreden

Vloerkleed werd voorspelbaar op gehaald. Bij ontvangst kleda werd het tapijt op maatvoering nagemeten op de door klant opgegeven maat en werd de prijs erop aangepast. Bij ons was het een voordeel. Werd voorop gewaarschuwd dat het misschien niet helemaal schoon zou worden. Er worden foto’s gemaakt voor en na de behandeling. Die krijg je opgestuurd. Dan krijg je het bericht dat het vloerkleed klaar is. Kwam super schoon terug. Zeer tevreden.

Wij hebben een dik wollen geschoren kleed laten reinigen. Wij zijn tevreden. Het kleed is opgeknapt. Aanrader. Haal en breng service is uitstekend verlopen.

Fantastische service

Laten al jaren ons kleed hier jaarlijks maar volle tevredenheid reinigen. Het maken van een ophaal en bezorg afspraak is online makkelijk gemaakt.

Geweldig bedrijf !

Een bedrijf die zijn afspraken volledig nakomt. Alles op de afgesproken tijd ophalen en weer terugbrengen. Compleet zijn zeker op zijn plaats.

Ons kleed ziet er weer uit als nieuw! We zijn zeer tevreden over de service en de eerlijkheid van Concordia! Petje af!

Erg duidelijke website en heel goede afhandeling.

De website geeft duidelijk weer wat je kan verwachten. Heel duidelijk en gemakkelijke manier van afspraak maken voor het ophalen en terugbrengen van het kleed. We vonden het fijn om foto’s voor en na de behandeling te krijgen. Mooi resultaat.

Zeer professioneel gedaan

Het leuke is dat door het schone kleed je de rest van de kamer een keertje schoonmaakt. En we hebben ook de opstelling gewijzigd. We zijn dus dubbel blij.

Goede service en prima resultaat!

Mijn wollen vloerkleed is enorm opgeknapt en ziet er weer fris uit!

Prima, top, we zijn zeer tevreden.

Alles op tijd! Ophalen en terugbrengen. Vriendelijke service. Goeie prijs Kleed is mooi schoon geworden

Prachtig resultaat

Ons wollen kleed werd er door de jaren heen niet mooier op. Nadat er met oud en nieuw weer een vlek bij was gekomen, hebben we gezocht op internet en kwamen uit bij Kleda. Na eerst telefonisch contact te hebben opgenomen een afspraak gemaakt om het kleed op te halen. Netjes bericht via mail wanneer er opgehaald werd etc. Foto’ voor en na reiniging per mail gekregen. Bezorging binnen de tijd die opgegeven was. Nu ligt er weer een prachtig schoon tapijt op de vloer. We waren vergeten dat er zoveel kleur in zat. Helemaal tevreden!

Schitterend schoon geworden

De kleuren van het kleed stralen ons tegemoed.

Snel, betaalbaar, vriendelijk en superschoon

Ik heb twee licht en effen gekleurde vloerkleden (samen 12,5 m2) van ca 30 jaar oud laten reinigen. Er zaten behoorlijk wat kleine druppelvormige vlekken en een paar grotere vlekken op. De kleden zijn snel na opdracht opgehaald door een zeer vriendelijke medewerker. Twee dagen later kreeg ik de bevindingen en de foto's van de inspectie. Er zaten wat vlekken bij waarvoor ze geen garantie konden geven dat ze konden verwijderd, een paar lichte slijtplekken en een paar plekken aan de gefestonneerde rand waar wat lossen draden zaten. Drie dagen later hadden we beide kleden weer terug. Gebracht door een al even vriendelijke medewerker als de vorige keer. Ze bleken onwaarschijnlijk schoon (geen vlek meer gevonden) en fris en weer helemaal helder van kleur. Topprestatie! Dat alles voor een zeer redelijke prijs (€ 350). Het heeft ons € 2000 bespaard voor twee nieuwe vloerkleden op maat. Geweldig. Bedankt.

Van A tot Z uitstekende service

Dit is een review van een echte klant! Ik heb nog nooit zulke goede service meegemaakt. Cinco via Google gevonden dus ik was wat huiverig (ivm nep reviews etc) . Maar alles aan dit bedrijf klopt. Van informatie vragen, uitleg, een reminder sturen of bellen als het land is dichtgesneeuwd. En allemaal even aardig. Onvoorstelbaar. Ik vond de voor- en na-foto's een leuke service. Ik zag er alleen niks op. Misschien een commentaarveld met wat jullie hebben gedaan of hebben opgemerkt? Ik heb nog wel een kleed. Die komt aan de beurt als het gat daarin is gemaakt :-)

Tapijt als nieuw

Uitstekende service met updates, foto's en snelle haal een brengservice

Super efficiënt communiceren, weer als nieuw vloerkleed terug

Helder verhaal van begin tot einde, offerte aanvragen, ophaal afspraak maken, hun bevindingen voor het schoonmaken, na het schoonmaken, dat voelt heel vertrouwd, als er zo transparant gecommuniceerd wordt.

Kleed prima schoon

Jammer dat ze vergeten zijn te lijmen

Top gedaan ook het afhalen en bezorgen verliep vlekkeloos

Ik ben blij met hoe mijn kleed er weer uitziet het geld absoluut waard. Een opmerking de verschillende prijzen die op de mail stonden. Van 209. Dan 212 en dan 216 euro het gaat eigenlijk nergens over maar snap het niet. Maar doet niet af aan het geheel.

Uitstekend!

Uitstekende reiniging, prima service, faire prijs. Value for money. Voor vloerkleden is het merk: "Kleda".

Zeer tevreden!

Goede communicatie. In het bedrag zit het schoonmaken, het ophalen en terugbrengen, dus geen verborgen kosten. En, het allerbelangrijkste, ik heb er een als nieuw kleed voor terug.

Zeer schoon kleed. Als nieuw. Nog even een compliment voor de bezorger die de rol nog even in plastic verpakte omdat ik noet thuis was.

Was perfect

Schoon en vriendelijk

Mijn oude pers is prachtig schoon en opgeknapt. De haler en brenger was een vriendelijke jongeman.

Super service

Tapijt is goed gereinigd en snel weer in huis.

Super vriendelijke medewerker, supermooi resultaat

Hele vriendelijke medewerker, die de bank ook nog eens heel schoon en fris gekregen heeft.

Super goed

Ook een hele kundige en vriendelijke man .ben zeer tevreden gr Anneke zomer nieuwlande.

Oeveraseweg 13 a

7971PA Havelte