Keurig en aardige man

Heel prettig

Super service

Top bedrijf. Info gevraagd. De info is echt goed. Afspraken maken gaat zeer soepel. Ons kleed is keurig opgehaald en na de reiniging weer netjes thuisgebracht. Wij zijn erg blij en tevreden met het resultaat.

Buiten verwachting!

Werkelijk een fantastisch resultaat. Mijn vloerkleed is weer als nieuw Cinco is enorm klantvriendelijk, houdt zich aan gemaakte afspraken en het contact verloopt soepel. Van mij krijgen ze een dikke 10 !

Goede service ,de 2 vloerkleden zijn ontzettend goed schoon geworden

Wederom: afspraak U.S. afspraak

Geheel in overeenstemming met de informatie die we ontvingen is ons tapijt opgehaald, gereinigd en weer teruggebracht. De informatie voorziening tijdens het hele proces was prima.

Prima uitvoering

Heldere afspraken over het reinigingsproces. Goede afspraken mbt ophalen brengen.

Goede service, prettige communicatie en natuurlijk niet onbelangrijk: een mooi resultaat!

Wat ben ik blij dat cinco cleaning mijn vloerkleed heeft schoon gemaakt...had ik het maar eerder gedaan....wij komen zeker terug bij cinco als het weer nodig is....dank je wel cinco mijn vloerkleed is weer als nieuw en heerlijk fris.....

Snelle en goede service!

Het vloerkleed is schoon, dat is het belangrijkste! Maar ik was prettig verrast door de service en afstemming rondom het ophalen en leveren ervan. Geen probleem om dat op twee adressen te doen, ff bellen als het tijdstip net wat vroeg zou kunnen zijn... Helemaal top.

Zeer professioneel. Perzisch tapijtje kwam als herboren terug nadat er 3 kwart liter extra vergine olijfolie op was gevallen. Niets te zien. Kleuren heel helder geworden.

Heel tevreden met jullie dienstverlening !

Van begin tot eind was het contact met jullie aangenaam. Jullie vriendelijke en duidelijke manier van communiceren verdient een compliment. Verder vind ik het mooi, dat jullie onze kleden zo schoon mogelijk hebben gemaakt. Zowel de wollen berber als het grote synthetische kleed zijn flink opgeknapt. We hopen er weer een tijd van te genieten. Bedankt !

Een oud kleed weer als nieuw

Als je iets uit handen geeft aan een bedrijf die het voor je op gaat knappen, is het altijd spannend wat het resultaat zal zijn. We waren verrast hoe fris en kleurrijk het oude Perzische tapijt er weer uitzag. We zijn zeer tevreden met het resultaat. De jongens die het kleed afleverden, waren zeer behulpzaam bij het terug plaatsen van de zware salontafel.

Professioneel en op tijd

Beste bedrijf! Al meerdere keren gebruikt

Perfecte service en makkelijke afwikkeling

Goede professionele reiniging van mijn antieke Ushak en wollen tapijt

Voor het eerst mijn vloerkleed laten reinigen bij Cinco. De berichtgeving vanaf het eerste uur was helder over de reiniging van het kleed. Ik ben super verrast dat mijn vloerkleed helemaal opgefrist weer in mijn huiskamer.wr ligt. Prima begeleiding en afwikkeling. Kom hier zeker terug als het weer een opfrisbeurt nodig heef.

Cinco Cleaning heeft twee vloerkleden gereinigd die ongelooflijk vies waren. De kleden zijn weer als nieuw! Zo schoon waarvan ik het niet voor mogelijk had gehouden. Tevens ben ik tussentijds ook van de vorderingen op de hoogte gehouden. Het resultaat mag er zijn en ik ben heel tevreden!

Goede bevindingen

Goede ervaringen

Prettig

Van duidelijke snelle offerte, het ophalen van de vloerkleden schoonmaken en terugbrengen, was een prettige ervaring. Oftewel in een zin een goed bedrijf.

Uitstekende ervaring

Zeer prettige en goede klantenservice, nadat het kleed ontvamgen was een zeer uitgebreide opsomming van wat we van het reinigen konden verwachten. Géén mooiere afspiegeling van het te verwachte resultaat. Beter gereinigd en resultaat dan ik uiteindelijk ervan verwacht had. Kortom wat mij betreft een aanrader.

Als nieuw en perfecte service!

Onze Ziegler uit 2006 is na negentien jaar perfect gereinigd. Hij is als nieuw. Wij zijn uiterst tevreden, ook over de haal-en brengservice. Zelfs de lelijke vlek die ik zelf ooit in een te enthousiaste bui met schoonmaakazijn te lijf ging, is gelukkig verdwenen.

Super handig, goed en makkelijk.

Duidelijke snelle en goede service. Ruime keuze en info over hoe en wat je wilt. Zeer handig het ophalen en thuis brengen van je vloerkleed ook als je niet thuis mocht zijn. Bij vragen kun je evt altijd even bellen, ook daar weet men precies hoe en wat. Ook vriendelijk te woord gestaan. Mijn ervaring is zeer goed bevallen en zal het zeker aanraden bij vrienden en kennisen.

Wij hebben zeer goede ervaringen metCinco Cleaning Duidelijke afspraken goede haal en brengservice En wat zeker belangrijk is het kleed komt schoon en fris terug Zeker een aanrader

Super!

Mijn kleden zijn weer prachtig schoon en terug op hun plek. Prima klantenservice en chauffeurs.

Schoon , maar lichte vlekken blijf je zien

Schoon , maar lichte vlekken blijf je zien

Een woord geweldig

Professioneel bedrijf, houd je op de hoogte van het proces. Denkt met je mee en het tapijt is weer als nieuw. Toppie.

Oeveraseweg 13 a

7971PA Havelte