Zeer tevreden.

Het vloerkleed werd keurig op tijd afgehaald en weer bezorgd. Het ziet er weer als nieuw uit!!

Wij hebben weer een prachtig schoon kleed

Wij hebben ons kleed nu voor de derde keer laten reinigen door Cincocleaning. Bestellen, ophalen en weer bezorgen verloopt allemaal “vlekkeloos”. Het belangrijkste is natuurlijk dat wij weer een mooi schoon en fris kleed onder onze salontafel hebben liggen.

Perfect!

Super nette communicatie en prettig in de omgang. Een verademing! Blij mee. Ook met t resultaat! Goede service, top bedrijf.

Prima service, geweldig resultaat.

Kan Cinco Cleaning iedereen aanbevelen. Goede communicatie, vriendelijke medewerkers en vlotte afhandeling. Chapeau

Beloven alles wat ze schrijven. Communicatie loopt prima. Mijn vloerkleed is weer heel mooi. Prima bedrijf om afspraken mee te maken

Supersnel, superschoon!!!!

Snelle, goede, zeer betaalbare service

heel fijn dat ons tapijt weer als nieuw eruit ziet en lekker fris is

Snel opgehaald en ook weer snel terug, tapijt als nieuw.

Snelle en vlotte service. Prijs/kwaliteit goed.

Prima service en prima resultaat

Duidelijke communicatie, fijne haal en breng service en het belangrijkste een mooi als nieuw vloerkleed.

Ze komen de afspraken na en zijn zeer tevreden over het resultaat wat ze geleverd hebben

Alles ging prima, zeer tevreden.

Alles was geweldig, dank u wel.

Top resultaat

Top, na het eerst zelf een keer te hebben schoongemaakt waren wij niet heel tevreden. Al gauw kwamen de vlekken weer tevoorschijn. Uiteindelijk besloten dit professioneel te laten reinigen en kwamen bij Cinco cleaning terecht. Afspraak gemaakt en op de dag stond er een hele vriendelijke man voor de deur die keurig werk heeft geleverd. Zitgedeelte en alle losse kussen zien er weer prachtig uit. Kortom ik kan jullie dit bedrijf zeker aanbevelen.

GEWELDIG!!!

GEWELDIG!!! Ik heb nog nooit zo'n mooie ervaring met een bedrijf, zoals ik met Cinco Cleaning had! Super professioneel vanaf het begin tot het eind. Ze luisteren naar de wensen van de klant, ze denken mee, ze beantwoorden snel alle vragen, ze houden zich aan de afspraken en ze leveren top kwaliteit werk! Ik bevel van harte Cinco Cleaning aan iedereen! Bedankt, toppers! <3

Geweldig goed georganiseerd bedrijf het proces van ophalen tot weer terug brengen echt top. Het resultaat van ons vloerkleed was echt super schoon.

Zeer tevreden.

Goed gereinigd en weer als nieuw. Fijn dat je op de hoogte gehouden wordt van de vorderingen.

Valt tegen

Prima service. Komen afspraken na ( zoals vtv bellen). Maar het resultaat valt tegen en daar gaat het uiteindelijk toch om. Ik heb duidelijk aangegeven waar het om ging. Smoezelig stukje aan een kant van het kleed. Met zo veel ervaring hadden ze heus wel geweten dat dit niet opgelost kon worden. Dus ik ben er niks mee opgeschoten. Als ik eerlijk moet zijn vind ik het er slechter uitzien dan voorheen. Als ik dit had geweten had ik het geld er niet aan uitgegeven.

Boven verwachting

Het kleed was in 10 jaar niet schoongemaakt. We werden netjes op de hoogte gehouden van de vorderingen Ook werd vermeld dat er stukjes bij zaten die misschien niet zo schoon werden maar dat leek ons zeer logisch na 10 jaar zonder onderhoud Het resultaat was ver boven verwachting Het zal er fris en schoon uit Als nieuw. Een aanrader cinco clearing Familie schoonenberg

Helemaal goed

Goede afspraken mee te maken. Kleed ziet er weer prima uit en ruikt fris

Geweldig!

Weer heel blij met ons gereinigde wollen vloerkleed. Het ruim 25-jarige kleed onder de eettafel - dus veel belopen - voor de tweede keer laten reinigen en het is weer als nieuw. Cinco is wat ons betreft een aanrader. Heel klantvriendelijk, punctueel, houdt zich aan afspraken, houdt je op de hoogte tijdens het reinigingsproces en heeft heel vriendelijke chauffeurs. Reiniging en halen en brengen voor prima prijs. Echt heel blij mee.

Wel schoner geworden maar niet zoals ik in mijn gedachte had.

Tapijt is wel wat opgefrist maar de pool is op sommige plekken geplet . Persoonlijk zou ik het niet meer laten reinigen.

Doen wat ze beloven, houden je op de hoogte van de status. Ook als er vlekken niet goed uitgaan. Zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Snelle service betreft ophalen en retourneren. Goed email contact Ik beveel dit bedrijf aan, echt top.

supergoed gereinigd is mijn kleed

Ik ben heel blij met de reiniging van mijn voddenkleed, de kleuren zijn opgefrist en de aflevering ging precies volgens afspraak. Voor nog geen 100 Euro heb ik een mooi kleed, dat weer jaren mee kan. Ik kan het iedereen aanraden. Je wilt toch graag je mooie kleed behouden ipv een nieuwe aan te schaffen, dat nooit hetzelfde zal zijn. Alle contacten gingen via e-mail, ik hoefde niet in te loggen, maar gewoon direkt persoonlijk contact leggen met Cinco Cleaning en kon ook nog direct vanuit mijn spaarpotje betalen.....

Alles netjes volgens afspraak

Kleed volledig onder geplast door onze poes. . Na een week was het kleed al klaar . Na aflevering lag het kleed even in onze gang te wachten tot we hem weer terug op de plek gingen leggen. Onze gang was gevuld met een heerlijk frisse geur .

Goed contact

Zochten iemand om onze best wel vervuilde kleden te reinigen. Het contact verliep erg goed. Zowel de snelle prijsopgaaf, het afspreken over ophalen/terugbrengen van de kleden, de terugkoppeling over de staat van de vervuiling en de reiniging op zich. Voor zover het mogelijk was de kleden weer netjes en gerepareerd teruggekregen.

Cinco is aan te bevelen

Cino heeft ons vloerkleed keurig gereinigd

Oeveraseweg 13 a

7971PA Havelte