Prima service èn kwaliteit

Fijne firma hele adequate afhandeling keurige aardige jongen Daan die precies op tijd was en m’n kleed is als nieuw! Zou jullie zeker aanraden!

Duidelijke afspraken Goed advies Keurige man die komt halen en brengen

Serieus de moeite waard om een vloerkleed en nieuw leven in te blazen.

Goed en duidelijke communicatie qua manier van gewenste reiniging en afspraak maken voor het halen/brengen. Het reinigen van een vloerkleed is bij Cinco Cleaning een zeer goede keuze om het een nieuw leven in te blazen. Nog niet bij daglicht gezien, maar in de volle verlichting zeer tevreden over het resultaat en ruikt ook weer fris. Echte aanrader.

Mijn berberkleed is erg mooi schoon geworden. Hij is weer als nieuw. Ik ben erg tevreden en goede service.

Heldere afspraken en prima advies

Het is inmiddels de tweede keer dat ik een zeer vuile berber met wat slijtageplekken heb laten reinigen bij Cinco. Ook nu is het vloerkleed weer zo goed als nieuw. Schoon en lekker wollig. Ophalen en weer terugbrengen verliep volgens afspraak. Prijs kwaliteitverhouding top! Zeer tevreden over Cinco en ik beveel dit bedrijf van harte aan!

mijn berber is als nieuw!

Mijn berber is als nieuw!

Betrouwbaar bedrijf

Je wordt op de hoogte gehouden vanaf het haalmoment, vooronderzoek met foto's en de mogelijkheden voor reiniging, tot het weer thuis brengen.

Uitstekend goede service en heerlijk schoon. Dikke aanrader

Goed service

Ik ben tevreden over mijn product.

Prima gereinigd

Ons 20 jarig wollen karpet was aan een schoonmaak beurt toe. Alles keurig geregeld, en het karpet is na 20 jaar trouwe dienst weer bijna als nieuw.

Heel goed

Snel, en zo efficient met de ophaal- en terugbrengservice inbegrepen in de prijs. Duidelijk en overzichtelijk. Goede communicatie. Helaas kan ik het resultaat nog niet beoordelen. Het kleed zal pas na onze verhuizing over ongeveer 6 maanden weer uitgepakt worden!

Vriendelijk bij ophalen en terug brengen .alles erg duidelijk en word constant op de hoogte gehouden hoever ze zijn . Erg tevreden

Goede ervaring

Juiste behandeling

Duidelijke communicatie over wat je mag verwachten en de prijs. En daarbij goede service bij het ophalen en weer terugbrengen op de afgesproken tijd.

fantastisch

Onze tapijt was erg vervuild. Na controle van uw bedrijf kreeg ik de melding dat ze mijn tapijt waarschijnlijk niet meer goed schoon kregen. Tot mijn verbazing was het tapijt bijna weer als nieuw toen ik het uitrolde in mijn kamer. Ik had dit niet verwacht. Mijn dank voor uw voortreffelijke werkzaamheden, ik kan dit iedereen aanbevelen.

Weer schoon en fris

Een puppy in huis doet iets met je vloerkleed dat dus wel een opfrisbeurt kon gebruiken. Cinco doet wat het beloofd, een fris en schoon kleed. Heldere klantvriendelijke communicatie en afspraken nakomend. Een fijne ervaring.

Fantastisch !!

Van begin tot eind wordt je perfect op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen. En binnen de afgesproken werkdagen, weer een keurig schoon kleed in huis. Ik zou het iedereen aanraden!!

Fijn bedrijf ons kleed is weer prachtig en schoon.We zijn goed op de hoogte gehouden van het hele proces ,en de tijden van ophalen en van terug brengen klopte ,dik tevreden een aanrader.

Service uitstekend!

Nadat m’n “pers” netjes werd opgehaald, en weer retour kwam,.. bleken er nog een paar dingentjes niet naar tevredenheid, ik wilde het zelf proberen op te lossen, maar “Cinco” wilde graag een tevreden klant, dus kwamen ze het tapijt weer ophalen,.. in de herkansing,.. en vandaag naar tevredenheid weer afgeleverd. Veel beter dan de eerste keer,… maar dat kan gebeuren soms. Ik ben heel tevreden,… een wat ouder kleed krijg je natuurlijk nooit als nieuw terug, er werken daar geen tovenaars,.. maar wel heel klantgerichte/service-gerichte mensen. Dank jullie wel.

Prima ervaring

Service verloopt zoals afgesproken. Ze onderhouden goed contact. Ben zeer tevreden

Prima afhandeling

De reiniging en verzorging van ons kleed/tapijt is prima afgehandeld door Cinco Cleaning. Ophalen en terug brengen van tapijt en de communicatie met dit bedrijf verliepen goed. Tevreden klant.

Snel,schoon en vriendelijk. 5 jaar geleden met tapijtsegmenten van een grote toercaravan al goede resultaten, vandaar wederom onze keuze op Cinco.

Tapijt weer als nieuw

Zeer tevreden over de afspraken en het resultaat, prima service.

Men doet wat men belooft.

In een woord fantastisch. Vanaf het eerste contact verliep alles geweldig. Het vloerkleed werd netjes gereinigd. Eigenlijk alleen maar complimenten.

Geheel volgens afspraak

zowel als bezorgen geheel volgens afspraak en de kwaliteit van schoonmaken is buitengewoon goed. Tapijt lag er ca 15 jaar en de kleuren zijn weer [bijna] terug zoals ze waren

Oeveraseweg 13 a

7971PA Havelte