Laden reviews...
22 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten waarderen vooral de vriendelijke eigenaren, het deskundig advies en het vakmanschap bij het inlijsten. De service wordt als snel en flexibel ervaren en er is ruime keuze. Consistentie in kwaliteit en persoonlijke aanpak dragen bij aan een positieve totale ervaring. Het bedrijf wordt aanbevolen door regelmatige bezoekers en nieuwe klanten.
In het verleden een aantal werken laten inlijsten en recentelijk twee schilderijen overnieuw laten inlijsten. Dit lift onze werken en woonkamer net even naar een hoger level. Fantastisch werk afgeleverd. Ook hier recentelijk twee nieuwe werken aangeschaft van Selwyn ook hier zijn we erg blij mee. Bij het maken van de keuze uit diverse soorten passe-partout voor een klein schilderij hebben de mannen oog voor detail en adviseren altijd het juiste.
4 July 2025
Marco
Hoorn
Goed gevoel voor kleur en goed informeren
22 May 2025
A.A. de Weerd
Obdam
Mijn lijst met museum glas was stuk gevallen. Deze was snel en vakkundig weer hersteld.
6 May 2025
Carola
Berkhout
De Molensteen doet mijn lijstwerk al jaren. Altijd als ze iets inlijsten is het eindresultaat mooier dan ik van tevoren had bedacht. Ik geniet enorm van de schoonheid mooi lijstwerk. Dat is een dagelijkse plus in mijn leven.
23 April 2025
Kristel Brouwer
Hoorn
Vakkundig eerlijk advies en vele mogelijkheden.
17 April 2025
Caroline
Enkhuizen
Voor mij al jaren de beste inlijster!
15 April 2025
Ineke Kunst
Hoorn
Ik ben uistekend geholpen bij het maken van de juiste keuzes. Het resultaat is prachtig.
Arend van Dorssen
Hoorn
Ik wilde de doopjurk van mijn oma in laten lijsten en kwam uiteindelijk terecht bij het Art Center. mijn ervaring: zeer vakkundig: goed advies vooraf en het eindresultaat heeft al mijn verwachtingen overtroffen. Ik ben er ontzettend blij mee!
Joan
Enkhuizen
Vanaf moment 1 goed ontvangen en geholpen bij het uitzoeken van een mooie lijst..... Al wist de beste meneer vanaf moment 1 welke lijst het moest worden en daar hebben we uiteindelijk ook voor gekozen.
Django
Hoorn
Mijn borduurwerk is ingelijst met bijpassende paspatoe.
Anneke Wiegman
Opmeer
Voldoet geheel aan de verwachting, van dit borduurwerk wat all een lange tijd lag te wachten op inlijsten
Marjan
Hensbroek
Twee keer een borduurwerk laten inlijsten: vriendelijk geholpen en goed advies gekregen over kleur passe partout en lijst. Duidelijke prijsopgave vooraf en het werk ziet er pico bello uit.
7 April 2025
Annemiek
Blokker
Een schilderij moest opnieuw ingelijst worden, er zat een scheur in het glas, daardoor was het doek een beetje gaan bollen. Opnieuw ingelijst met museum glas en het is echt waar schitterend. Het schilderij is weer helemaal nieuw.
5 April 2025
Ursula
Zwaag
Bij het brengen van een klein schilderij werd ik erg klantvriendelijk geholpen en dachten ze goed mee met wat het beste bij het schilderij zou passen. Het eindresultaat is zeer netjes en strak. Door deze ervaring ben ik meteen terug gegaan voor een tweede inlijsting.
20 February 2025
Dennis
Hoorn
Het geheel ziet er goed uit
10 February 2025
Tineke
Hoorn
Ik kom al jaren voor mijn inlijstingen in deze winkel, en dat tot volle tevredenheid. De mensen zijn vriendelijk en hulpvaardig, maar zonder enige dwang.
5 February 2025
Erik
HOORN NH
Meedenken, goed advies, in meerdere prijsklassen. Waarbij het eind advies niet de duurste oplossing was.
4 February 2025
Willem
Hoorn NH
Erg goede ervaring met deze zaak. Nemen de tijd voor goed advies. Producten zijn van goede kwaliteit en met zorg gemaakt. Tevens werkt men met passie en hebben een prima service.
Printservice
25 December 2024
Hans
Schagerbrug
Meerdere keren heb ik dierbare kunst/objecten laten inlijsten. En iedere opdracht kreeg een bijzondere aandacht. Elk advies en meedenken was to the point. Met veel smaak en kennis van zaken benadert Art Center Hoorn/De Molensteen de vraag die bij hen binnenkomt. Heel plezierig doen ze dat. En daarnaast werkt men snel en zeer zorgvuldig. Ook heb ik een jaar kunst geleend totdat ik er geen plek meer voor had. Ook de kunstuitleen is een prima concept. En de collectie groot en divers. Mooi bedrijf dat Art Center!
15 December 2024
Lilian
Blokker
Ik heb hier een zijden sjaal laten inlijsten. Het eindresultaat is echt top! Wat een mooi kunstwerk is het geworden. Bedankt voor de goede service, advies en vakmanschap!
14 December 2024
Koen
Hoorn
Weer een schitterende inlijsting van mijn borduurwerk door het Artcenter. Je zou je bijna afvragen wat er eerder was, de lijst of het werk. Zo mooi op elkaar afgestemd. Ongelofelijk
9 December 2024
Ineke
Zaandam
Oude kinderfoto, voor mijn moeder laten inlijsten. Zij vond het strak gedaan en was tevreden
Howard
Hoorn
Goed geholpen en prima advies. Vooral het gebruikte soort glas vond ik interessant: gekozen voor museumglas, super helder zodat het kunstwerk er mooi uit komt!
Aad
Hoorn
Wel behoorlijk aan de prijs, maar de lijst is voorzien van museumglas.
Maarten
Hoorn
Prachtig schilderij gekocht! We konden rustig rondkijken en kregen goede informatie. Het schilderij werd keurig thuisbezorgd en we kregen ook nog een boek over de kunstenaar cadeau. Kortom: een fijne ervaring en we kunnen Art Center Hoorn van harte aanbevelen.
Kunst(uitleen)
15 October 2024
Henk en Willy
Purmerend
Art Center Hoorn | De Molensteen is een lijstenmakerij, kunstuitleen en producent van fotoprints en fine art prints die die zowel aan particulieren als bedrijven levert.
Bij Art Center Hoorn kunt u een keuze maken tussen honderden olieverf schilderijen, zeefdrukken en fotografische kunst van vooraanstaande kunstenaars.
Art Center Hoorn biedt zowel particulieren als bedrijven de mogelijkheden om een kunstwerk te kopen of te lenen.
Daarnaast heeft Art Center Hoorn een ruim assortiment in zowel houten als aluminium lijsten.
Nieuwstraat 11
1621EA Hoorn nh