ze hebben alle tijd voor je om de keuken te maken die voor jou past. Goede communicatie tussentijds. De keuken staat inmiddels, super mooi geworden

• Vestiging: Roden
  • Naam adviseur N.v.t.
  • U kent ons via: Overig
  • Opmerking Door het centrum te lopen kom je hem tegen

Reactie van het bedrijf

Beste Miranda, wat een geweldige beoordeling; hartelijk dank! We zijn blij dat je zo tevreden bent met het eindresultaat. Heel veel (kook)plezier in de nieuwe keuken toegewenst. Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Roden

verdraaien van de situatie door Primo

Heb een slechte ervaring bij Primo. Na 3+ verzoeken en 3 weken verder eindelijk een aangepast plan met bijbehorende complete offerte. deze was niet volledig. review geplaatst en als terugkoppeling op mijn (negatieve) review een respons gegeven waar de klant niet gereageerd zou hebben. deze respons ook 4 weken na invullen van de review nadat de klant definitief gemeld had geen gebruik te maken van de offerte. erg triest, deze manier van werken. te meer ook omdat je niet de mogelijkheid krijgt om hierop te reageren (bellen of mailen naar een klantcontact nummer/emailadres) vandaar ook deze slechte review zodat ze dan mogelijk een correcte weergave van de tekortkomingen van Primo gaan bevestigen

• Deskundigheid N.v.t.
  • Advies/ontwerp/offerte traject
  • Kennis en informatie N.v.t.
  • Naam adviseur N.v.t.
  • Opmerking langs winkel gereden

Mooie keuken en goede service

• Opmerking .

Reactie van het bedrijf

Beste Leontien, wow! Wat een prachtige beoordeling; hartelijk dank. Nogmaals heel veel (kook)plezier in de nieuwe keuken gewenst. Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Kampen

Iutstekende ervaring

Degene ( Simon peul ) heeft de keukens keurig geplaatst

• Naam adviseur Tijn ovinge
  • U kent ons via: Mond-tot-mondreclame, Overig
  • Opmerking Alleen de herinnering van de rekening kwam voor dat keuken geplaatst was , dat viel me tegen , bang dat jullie je geld niet krijgen

Reactie van het bedrijf

Geachte DJHWechgelaar, Hartelijk dank voor het achterlaten van de beoordeling en nogmaals heel veel (kook)plezier in de nieuwe keuken gewenst. Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Heerenveen

Uitstekende vertaling van onze wensen

Onze wensen zijn goed in kaart gebracht door verkoper Eddie. Het eindresultaat is daarmee prachtig geworden. Dit mede door de uitstekende installatie door Wilco Schemmekes een topper! Punt ter verbetering is nazorg/belangstelling vanuit Primo of alles naar wens is gegaan en of er nog op- of aanmerkingen zijn.

• Naam adviseur Eddie
  • U kent ons via: Aannemer

Reactie van het bedrijf

Beste Fam. W., wat fijn dat jullie zo tevreden zijn. Hartelijk dank voor het achterlaten van de beoordeling en nogmaals heel veel (kook)plezier in de nieuwe keuken gewenst. Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Kampen

Prima mogelijkheden aangegeven en afspraken goed nagekomen.

Bij de aanschaf goed meedenken van verkoopster. Na bestelling goed op de hoogte gehouden van levering. Helaas is de oven er nog niet maar verwacht dat die net zo netjes geleverd wordt als de rest.

• Naam adviseur siep
  • Opmerking Hallo

Reactie van het bedrijf

Beste Boukje, bedankt voor deze mooie beoordeling en nogmaals heel veel (kook)plezier in de nieuwe keuken. Zodra de oven er is, wordt hij natuurlijk zo spoedig mogelijk geleverd. Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Heerenveen

Heel prettig geholpen

Verkoopster Marianne is klantgericht, hartelijk, geeft tips, houdt zich aan haar afspraken en niets is haar te veel.

• Naam adviseur Marian van der Velden
  • Opmerking Reden er toevallig langs

Reactie van het bedrijf

Wow! Dat is een prachtige beoordeling! We zijn blij dat we jullie zo goed hebben kunnen helpen en wensen jullie nogmaals heel veel (kook)plezier toe in de nieuwe keuken. Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Dronten

Nette en correcte montage

Goede service en keurig op afspraak geleverd

• Naam adviseur R de vries

Reactie van het bedrijf

Beste Andre, bedankt voor de prachtige beoordeling en nogmaals heel veel (kook)plezier in de nieuwe keuken toegewenst. Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Meppel

Prima, en ben tevreden over de afhandeling

Zie bovenstaande

• Naam adviseur Huisman
  • U kent ons via: Website

Reactie van het bedrijf

Beste Henk, wat een prachtige beoordeling; hartelijk dank! Normaals heel veel (kook)plezier in de nieuwe keuken gewenst. Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Kampen

Een hele mooie keuken voor een redelijke prijs. prijs

Als de koelkast nageleverd is dan kan er een ster bij.

• U kent ons via: Advertentie

Reactie van het bedrijf

Beste Hans vd Span, Hartelijk dank voor het invullen van de enquête. We doen er alles aan om de koelkast zo spoedig na te leveren. Nogmaals heel veel (kook)plezier in de nieuwe keuken gewenst. Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Meppel

Ben heel goed geholpen door Rudy wij hebben het via de telefoon geregeld

• Naam adviseur Rudy de vries
  • Opmerking Zeer tevreden

Reactie van het bedrijf

Beste Grietje van Dokkum, hartelijk dank voor deze mooie beoordeling en nogmaals heel veel (kook)plezier in de nieuwe keuken gewenst. Team Primo Keukens Meppel

prettige ervaring, goed contact

Wij hebben een goed ervaring met de Primo, prima service, klant vriendelijk. Niets was te veel, als we belden, of kwamen voor vragen.

• Opmerking geen

Reactie van het bedrijf

Beste Ada Genuit, bedankt voor deze mooie beoordeling en nogmaals heel veel (kook) plezier in de nieuwe keuken! Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Kampen

Nette en correcte afhandeling en goede service

We zijn zeer goed geïnformeerd over de nieuwe keuken. Netjes te woord gestaan en onze wensen zijn zeer goed uitgevoerd. Ook is de keuken door nette vakmensen geplaatst.

• Naam adviseur Rudi
  • U kent ons via: Aannemer, Mond-tot-mondreclame

Reactie van het bedrijf

Hartelijk dank voor het achterlaten van zo'n geweldige beoordeling. Nogmaals heel veel (kook)plezier gewenst in de nieuwe keuken. Team Primo Keukens Meppel

Alles super geregeld

De adviseur van Primo keukens denkt erg goed mee en heeft alles goed geregeld en dat voor een betaalbare prijs. Ook de monteur die onze keuken heeft geplaatst was echt een vak man!

Reactie van het bedrijf

Beste Martijn, wat een prachtige beoordeling; hartelijk dank daarvoor! We wensen jullie nogmaals heel veel (kook)plezier toe in de mooie nieuwe keuken. Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Meppel

Goede service en luisterde naar de klant en de wensen. Leven was op tijd . Monteur werd ons aanbevolen. Jan Heite en die deed er alles aan om zo snel mogelijk alles te installeren. Zeker een aanrader .

• Naam adviseur Alex

Reactie van het bedrijf

Beste Leon, Hartelijk dank voor het achterlaten van deze prachtige beoordeling. Heel veel (kook)plezier met de nieuwe keuken gewenst. Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens.

Super tevreden met onze nieuwe keuken!!!

Zeer goed geholpen door Alex. Al onze wensen kunnen delen en alles ook volledig naar wens geleverd en geplaatst. Alles was snel en netjes afgehandeld. Primo Meppel een dikke 10!!!

Reactie van het bedrijf

Beste Michel, hartelijk dank voor de geweldige beoordeling. Wij wensen jullie via deze weg nogmaals heel veel kookplezier toe in de nieuwe keuken. Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Meppel

Dronten, Vriendelijk maar komen afspraken niet na! slechte service

Bezoek gebracht en een ontwerp laten maken te dronten, Afgesproken dat wij nog wat gegevens aan zouden leveren en dat ze 2a3 werkdagen later de aanpassingen zouden verwerken en nieuwe offerte zouden aanbieden. inmiddels 3x contact gehad en 2 weken verder. 1000x excuses ontvangen maar nog niet verder. Waardeloos hoe er met de klant wordt omgegaan.

• Naam adviseur Marian
  • Opmerking ???

Reactie van het bedrijf

Beste OG, begin mei hebben we contact gehad en hebben we uitgelegd waarom de offerte niet op de afgesproken datum verstuurd was. Op basis van de offerte hebben wij niets meer van u vernomen. We hopen dat u naar tevredenheid iets heeft kunnen vinden. Mochten wij nog wel iets voor u kunnen betekenen, dan staan wij natuurlijk graag voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Dronten

Geweldige service

Geweldige service en heel erg klant gericht ze denken met je mee en de prijs en kwaliteit is echt super netjes, wij zijn zo goed geholpen en zelfs in deze gekke tijden dat we niet zomaar langs mochten komen deden ze er alles aan om ons op de juiste manier te helpen of dingen bij te stellen. Alles ging volledig naar wens.

• Naam adviseur Paul van den Berg
  • U kent ons via: Overig
  • Opmerking Heel erg bedankt!

Reactie van het bedrijf

Beste Bianca, Wat zijn we altijd weer blij met zulke tevreden klanten. Hartelijk dank voor deze prachtige beoordeling en nogmaals heel veel kookplezier in de nieuwe keuken gewenst. Team Primo Keukens Kampen

Een hele prettige en duidelijk uitleg, goed advies en prima uitvoering.

Primo was de derde keuken specialist die we aandeden. De kennis van Marian, de stelligheid waarom we iets wel of niet moesten doen heeft de doorslag gegeven. Mee denken en vooral omdenken om het meeste rendement uit de keuken te halen. Het heeft goed uitgepakt, een prachtige keuken, mede door de ambacht van onze installateur Dennis. Het is een plaatje geworden, waar wij meer dan blij mee zijn, alles functioneert naar wens en Marian en Marloes doen er alles, maar dan ook alles aan om je bij te staan in wat dan ook. Kortom, ...fijn bedrijf, komt afspraken na en in onze ogen hebben ze een prachtig eind resultaat afgeleverd.

• Naam adviseur Marian
  • Opmerking Top

Reactie van het bedrijf

Beste Anka, Wow, wat een prachtige en uitgebreide beoordeling. Hartelijk dank voor het beoordelen van onze service. Wij wensen jullie nogmaals heel veel kookplezier toe in de prachtige nieuwe keuken. Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Dronten

Zeer goede service

Zeer goed geholpen door Patrick met het samenstellen van onze nieuwe keuken! Erg blij met het eindresultaat!

• Vestiging: Roden
  • Naam adviseur Patrick Daals
  • Opmerking Geen

Reactie van het bedrijf

Beste Dennis Heeroma, hartelijk dank voor deze prachtige beoordeling. Normaals heel veel kookplezier in de nieuwe keuken gewenst. Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Roden

Vlotte en uitgebreide voorlichting

• Naam adviseur R.de Vries
  • U kent ons via: Advertentie, Aannemer, Mond-tot-mondreclame

Reactie van het bedrijf

Beste H.A. Duker, wat een prachtige beoordeling; hartelijk dank daarvoor. Heel veel plezier met de nieuwe keuken. Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Meppel

Goed advies, betrouwbare levering.

Goed advies, betrouwbare levering. Correcte berichtgeving.

• Naam adviseur Rudy de Vries

Reactie van het bedrijf

Beste Koos, Wat zijn we blij met zo'n mooie beoordeling; hartelijk dank! Normaals heel veel kookplezier in de nieuwe keuken toegewenst. Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Meppel

Supersnel geregeld.

• Naam adviseur Paul van de berg
  • Opmerking Paul van de berg, top geregeld allemaal

Reactie van het bedrijf

Beste Rene, wow! Wat een prachtige beoordeling. Hartelijk dank daarvoor. Normaals heel veel kookplezier in de nieuwe keuken gewenst. Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Kampen

Perfect geadviseerd en gecommuniceerd tijdens het traject van ontwerpen t/m het plaatsen.

Het advies en de service liep via Rody Pals vlekkeloos. De monteur: Jan Heite, wat een vakman, de keuken zit er naadloos in en dat in één dag.

• Naam adviseur Rody Pals
  • U kent ons via: Mond-tot-mondreclame, Overig

Reactie van het bedrijf

Wow, wat een mooie beoordeling; hartelijk dank! Nogmaals heel veel kookplezier in de nieuwe keuken gewenst. Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Meppel

goede prijs /kwaliteit verrhouding.

levering volgens afspraak

• U kent ons via: Aannemer
  • Opmerking tip gehad van wilco schemmekes

Reactie van het bedrijf

Beste Jan, Hartelijk dank voor het invullen van de enquête. Normaals heel veel kookplezier in de nieuwe keuken toegewenst. Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Kampen

• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.