Beste Edith, wat fijn om te lezen dat jullie zo tevreden zijn. Hartelijk dank voor deze geweldige en uitgebreide beoordeling. Ook via deze weg wensen wij jullie heel veel (kook)plezier toe in de prachtige keuken. Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Dronten
Beste, hartelijk dank voor deze prachtige beoordeling. Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Kampen.
Beste Hans, Wat een prachtige beoordeling mogen we ontvangen; hartelijk dank daarvoor. Ook via deze weg nogmaals heel veel (kook)plezier gewenst in de prachtig nieuwe keuken. Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Kampen
Beste Philip, wat een prachtige beoordeling; hartelijk dank daarvoor. Heel veel (kook)plezier gewenst in de prachtig nieuwe keuken. Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Kampen.
Beste Willie, wat geweldig om te lezen! Hartelijk dank voor deze prachtige beoordeling en nog heel veel jaren (kook)plezier in de keuken. Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Hardenberg
Beste Marijke, Hartelijk dank voor deze fantastische beoordeling. We zijn blij te vernemen dat alles naar tevredenheid is afgerond. Heel veel (kook)plezier gewenst in de prachtig nieuwe keuken. Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Heerenveen
Beste Harry, Wat een prachtige beoordeling; hartelijk dank daarvoor! Ook via deze weg nogmaals heel veel (kook)plezier gewenst in de prachtig nieuwe keuken. Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Heerenveen
Beste Ivo, Wow! Wat een geweldige beoordeling! Hartelijk dank en heel veel (kook)plezier gewenst in de nieuwe keuken. Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Heerenveen
Beste Ilse, hartelijk dank voor deze geweldige beoordeling. Ook via deze weg wensen we je heel veel (kook)plezier toe in de prachtig nieuwe keuken. Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Kampen
Beste Franka, Allereerst hartelijk dank voor het achterlaten van een uitgebreide beoordeling. Wij vinden klanttevredenheid erg belangrijk. We vinden het erg vervelend dat we een en ander door leveringsproblemen niet naar tevredenheid hebben kunnen afhandelen. Navraag leert dat we de onderdelen waarover we contact hebben gehad een dezer dagen geleverd krijgen. We zullen alles op alles zetten om het zo spoedig mogelijk naar tevredenheid af te ronden. We hopen dat jullie op zeer korte termijn dus echt kunnen gaan genieten van de prachtige keuken. Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Kampen
Beste Siep, wat een geweldige en uitgebreide boordeling. Wij wensen jullie ook via de weg nogmaals heel veel (kook)plezier toe in de prachtig nieuwe keuken. Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Roden
Beste familie Walda, wat een geweldige beoordeling. We zijn blij te lezen dat jullie zo tevreden zijn en wensen jullie ook via deze weg heel veel (kook)plezier toe in de prachtig nieuwe keuken. Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Roden
Beste HJ, hartelijk dank voor de mooie beoordeling. Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Kampen
Beste Marleen, Bedankt voor deze prachtige beoordeling. Fijn om te lezen dat jullie keuken precies geworden is zoals jullie in gedachten hadden. Heel veel (kook)plezier in de nieuwe keuken gewenst. Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Kampen
Beste Linda, Wat een prachtige review, bedankt daarvoor! Ook via deze weg heel veel plezier gewenst in de nieuwe keuken. Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Almelo
Beste familie Klos, hartelijk dank voor de prachtige beoordeling en heel veel (kook)plezier gewenst in de nieuwe keuken. Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Kampen
Beste J.H., Bedankt voor deze geweldige beoordeling. Heel veel (kook)plezier gewenst in de prachtig nieuwe keuken. Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Meppel
Beste Con, Hartelijk dank voor deze prachtige beoordeling. Ook via deze weg nogmaals heel veel (kook)plezier in de prachtige keuken gewenst. Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Roden
Beste Bert, wat een prachtige beoordeling; hartelijk dank! Heel veel (kook)plezier gewenst in de prachtige keuken. Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Kampen
Beste Michiel, hartelijk dank voor de uitgebreide beoordeling. We wensen jullie ook via deze weg heel veel (kook)plezier toe in de nieuwe keuken. We houden de nalevering van de oven nauwlettend het in de gaten. Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Roden
Beste Karin, hartelijk dank voor de fijne feedback. Heel veel plezier met de prachtige keuken gewenst. Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Kampen
Beste Andre, bedankt voor de prachtige beoordeling en ook via deze weg nogmaals heel veel plezier in de nieuwe keuken gewenst. Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Meppel
Hartelijk dank voor de uitgebreide beoordeling. We wensen jullie heel veel (kook)plezier toe in de nieuwe keuken. Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Almelo
Beste Willy, bedankt voor deze prachtige beoordeling en ook via deze weg nogmaals heel veel (kook)plezier gewenst in de prachtige keuken. Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Meppel
Beste Davide, bedankt voor deze prachtige beoordeling. Heel veel jaren (kook)plezier gewenst met de prachtig nieuwe keuken. Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Heerenveen.
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.