Hartelijk dank voor het invullen van onze enquête. Fijn om te lezen dat u tevreden over ons bent. Wij wensen u nogmaals veel kookplezier in uw nieuwe keuken. Met vriendelijke groet, Primo Keukens Meppel.
Beste Nienke, Hartelijk dank voor het achterlaten van een review. Jammer dat het gegaan is zoals het is gegaan. Ondertussen hebben we diverse malen goed contact gehad en is het allemaal naar tevredenheid opgelost. De review wilden jullie graag aanpassen, maar dat is helaas niet mogelijk. We wensen jullie heel veel plezier in jullie nieuwe keuken.
Originele beoordeling
Hartelijk dank voor het invullen van onze enquête. Fijn om te lezen dat u tevreden over ons bent. Wij wensen u nogmaals veel kookplezier in uw nieuwe keuken. Met vriendelijke groet, Primo Keukens Heerenveen.
Hartelijk dank voor het invullen van onze enquête. Fijn om te lezen dat u tevreden over ons bent. Wij wensen u nogmaals veel kookplezier in uw nieuwe keuken. Met vriendelijke groet, Primo Keukens Kampen.
Hartelijk dank voor het invullen van onze enquête. We nemen uw mening mee in de evaluatie. Fijn om te lezen dat u verder tevreden over ons bent. Wij wensen u nogmaals veel kookplezier in uw nieuwe keuken. Met vriendelijke groet, Primo Keukens Meppel.
Hartelijk dank voor het invullen van onze enquête. We nemen uw mening mee in de evaluatie. Fijn om te lezen dat u verder tevreden over ons bent. Wij wensen u nogmaals veel kookplezier in uw nieuwe keuken. Met vriendelijke groet, Primo Keukens Heerenveen.
Hartelijk dank voor het invullen van onze enquête. Vervelend om te lezen dat de communicatie niet helemaal naar wens is, wij nemen dit mee met onze evaluatie. Hopelijk is de koelkast op korte termijn binnen en kunt u genieten van uw keuken. Fijn om te lezen dat u verder wel tevreden over ons bent. Wij wensen u nogmaals veel kookplezier in uw nieuwe keuken. Met vriendelijke groet, Primo Keukens Meppel.