Primo Almelo is meer dan prima !

We zijn een paar keer geweest voordat we uiteindelijk de keuken hebben gekocht Onze ervaringen zijn super goed, gastvrij en niets is teveel moeite om nogmaals iets te veranderen aan het ontwerp Patrick weet heel goed je wensen en verwachtingen te vertegenwoordigen in het ontwerp en zeker te werken met ontzettend mooie materialen Klantvriendelijk, informerend en zeker gezellig. Keuken kon snel geleverd worden, dat vonden we ook al een plus Onze complimenten voor monteur Vincent, een gezellige maar zeker onwijs hard werkende vakman, we hadden een paar lastige elementen in de keuken maar met veel gepuzzel, echt tot in de kleine details perfect afgewerkt. Er waren een paar dingen misgegaan, maar die zijn echt ontzettend snel opgelost, over een paar weken nog de laatste dingetjes om de keuken helemaal compleet te maken, wat ook fijn is , is dat er altijd tijd wordt genomen om dingen op te lossen en je wordt keurig geïnformeerd over de gang van zaken Dus nog effe wachtte : PRIMO

• Vestiging: Almelo

Afwerking moet nog plaatsvinden

Wel prettig.

Naar volle tevredenheid geholpen

Wij hebben bij Primo een keuken gekocht. Tijdens ons bezoek in de winkel hebben we onze wensen kenbaar gemaakt, er werd goed meegedacht en we zijn erg blij met het resultaat.

• Opmerking A. Reurink

Keurig behandeld

Keuken is netjes geplaatst

• Naam adviseur Kas

Vriendelijk, betrokken en reeël

Altijd vriendelijk geholpen, goed meegedacht, eerlijk advies.

• Naam adviseur Marjan
  • U kent ons via: Mond-tot-mondreclame

Primo krijgt van mij een dikke PRIMA!!

Patrick Hagewoud van Primo Heerenveen heeft mij deskundig, plezierig en met veel geduld door het uitzoekproces geholpen. Rene Vos uit Steenwijk installeerde de keuken met zorg en precisie, waardoor ik nu volop geniet van het prachtige resultaat ! Mogelijkheden zijn er ruim voldoende om bij deze zaak jouw betaalbare droomkeuken te vinden! Van harte aanbevolen!

• Vestiging: Heerenveen
  • Naam adviseur Patrick Hagewoud
  • U kent ons via: Mond-tot-mondreclame

goed advies, goed geholpen. Juiste kennis

Ik ben goed geadviseerd, goed geholpen. Er werd voldoende tijd genomen per afspraak. Meerder keren terug geweest om zaken te bespreken. Wat ik niet prettig vond is dat ik meerdere keren gebeld werd of ik door wilde gaan met de aanschaf vd keuken. Heb aangegeven dat ik zelf hierin een beslissing neem en zelf wel weer richting de winkel kom. Ik houd niet van gebeld worden in dit soort gevallen. Komt op mij drammerig over.

• Naam adviseur Nihat Istek

Top geregeld volgens afspraak

Alles geleverd, geen schade en goed geholpen, denken mee met klant super fijn!

• Naam adviseur Tijn Ovinge
  • U kent ons via: Overig

Afspraken nakomen en op tijd.

Vriendelijke monteur. Goede kwaliteit.

• Naam adviseur Mark Turksma
  • U kent ons via: Website

Geweldig goed geholpen in de winkel. Uitvoering net niet perfect.

We zijn via kennissen op bij Primo in Dronten terecht gekomen. We werden geholpen door Marian en dat was een leuke ervaring waarin we in twee pogingen tot een ontwerp gekomen zijn welke uiteindelijk geplaatst is. Met de kleur en de opstelling zijn we zeer tevreden. Precies zoals we het bedacht hadden. Jammergenoeg werd de keuken zonder vriezer geleverd. Deze stond 'in nalevering'. Dat is natuurlijk bijzonder onhandig. We hadden nog een vriezer in de garage, maar 2.5 weken wachten is niet geweldig. Maar de opvolging was verder prima en de communicatie duidelijk. Na plaatsing van de keuken met vaatwasser uiteraard bleek deze bij het afpompen het geluid van een dronken beer met buikloop te maken. "Dat komt omdat je maar 1 chiffon hebt" zegt de monteur. "Dan moet je er 2 hebben!". Maar waarom hebben we er geen 2 dan? Het werd ter plekke zonder morren oplost. Nu werkt het naar behoren. Op een paar kleine punten na, waar Primo geen invloed op heeft gehad, staat onze mooie keuken en zijn we er erg blij mee.

• Naam adviseur Marian

Mooie keuken. Heel blij mee. Goede communicatie. Betaalbaar

Zie boven

• Naam adviseur Arno
  • U kent ons via: Website

Fijn advies, heldere keuzes en een keuken waar we trots op zijn

Vanaf het eerste gesprek met Patrick hadden we meteen een goed gevoel. Geen glad verkooppraatje, maar gewoon iemand die rustig meedenkt en echt de tijd neemt om te begrijpen wat je zoekt. Samen hebben we stap voor stap alle keuzes doorgelopen, van de opstelling tot de fronten en het werkblad, zodat het eindresultaat niet alleen mooi is, maar ook past bij hoe wij onze keuken gebruiken. Wat we erg waardeerden, is dat er steeds eerlijk werd meegedacht binnen ons budget, zonder dat er op kwaliteit werd ingeleverd. Uiteindelijk liepen we door wat omstandigheden zelf een week achter met het definitief bestellen, maar ook dat werd heel soepel opgepakt. Patrick schakelde snel, dacht in oplossingen en deed er alles aan om de planning weer recht te trekken. Kortom: een partij die echt met je meedenkt, afspraken nakomt en service toont als het er even op aankomt. Het voelt alsof ze net dat stapje extra zetten, en dat merk je in alles. Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een keuken met karakter, vakmanschap en persoonlijke aandacht.

• Vestiging: Emmen

Erg tevreden

Er werd meegedacht over de opstelling van de kastenwand. En de adviseur had onthouden dat ik de lange lengtelijnen juist zo mooi vond. Nadat we het ontwerp hadden goedgekeurd, kregen we bericht over levering en plaatsing. En fijn dat de monteur meedacht over de bevestiging van de kasten. Kortom, we zijn erg tevreden.

• Naam adviseur Arno Reusink
  • U kent ons via: Project

Meer dan tevereden.

Heel relaxt en met prima adviezen van de verkoper een geweldige keuken uitgekozen. Wat ze beloven over de prijs klopt helemaal. Top keuken voor een betaalbare prijs.

• Naam adviseur Alex Voors

Deskundig en meedenkend.

Na een spontaan bezoekje bij vestiging Meppel nadien een afspraak in Roden gemaakt. Daar prettig en deskundig geholpen met een voor ons passend voorstel voor een nieuwe keuken en passend in ons budget.

• Vestiging: Roden
  • Naam adviseur Remco Bovenkamp
  • Opmerking In vestiging Meppel gekeken en toen Roden bezocht

Deskundig en prettig!!

• Naam adviseur Tijn
  • U kent ons via: Overig

Vriendelijk en goed meedenkend bedrijf

Keuken bij primo gekocht hebben een uitgebreide afspraak in de showroom gehad. Kregen een 3d tekening en konden alle materialen bekijken. Denken als 1 van de weinige bedrijven waar we waren geweest heel goed mee over wat praktische is tot in elk klein detail. Tevens kwamen ze nog 2x langs om alles goed na te meten en werden nieuwe aanpassing snel verwerkt. Nog een keer savonds gebeld met een vraag er werd meteen actief mee gedacht en kreeg nog een speciale tekening mbt tot vloerverwarming toegestuurd per email. Als ik nogmaals een keuken zou moeten uitzoeken zou ik dat zeker weer bij primo doen het resultaat is prachtig!

• Naam adviseur Hennie

Fijn geholpen

Zijn heel behulpzaam,goede communicatie, erg vriendelijk. Vakkundig we hebben een hele fijne ervaring opgedaan.

• Naam adviseur Marian van der Velden
  • U kent ons via: Mond-tot-mondreclame

Super mooie keuken en erg fijn meegedacht

Wij hebben onze keuken hier later intekenen en plaatsen. Wij beschikte over een kleine ruimte voor de keuken, maar samen met primo is de optimale ruimte gebruikt. Wij kunnen genieten van een prachtige keuken.

• Naam adviseur Nihat Istekli

Top service, goede adviezen

Er werd met ons meegedacht, alle indelingen besproken en alle mogelijkheden bekeken met Hieke en uiteindelijk de mooiste keuken (ons inziens) uitgekozen. Dikke pluim❤️

• Vestiging: Kampen
  • Naam adviseur Hieke
  • U kent ons via: Overig

Super service en prachtig eindresultaat!

We zijn in vestiging Emmen heel fijn geholpen door Randell, die meedenkt en laat zien wat er mogelijk is. Je eigen wensen zijn uitgangspunt, maar hij denkt ook mee vanuit ervaring over wat wel en niet handig is of een mooi lijnenspel geeft bijvoorbeeld. Rondom levering en montage super communicatie en alles goed geregeld.

• Vestiging: Emmen
  • Naam adviseur Randell
  • Opmerking Zichtbare vestiging in Emmen

Prima geholpen bij aankoop keuken. Het maken van een afspraak voor installeren keuken verliep wat lastig om tot een goed datum te komen.

• Vestiging: Heerenveen

Afspraak is afspraak

Prima geholpen door kundig personeel dat met je meedenkt. Keuken geleverd in gevraagde week. Keurige geleverd door vriendelijke mensen. Keuken zelf geplaatst. Totaal geen opleverpunten, alles klopte

• Naam adviseur Alex Voors
  • U kent ons via: Overig

Goede informatie en erg klantvriendelijk

Fijne samenwerking

• Naam adviseur Marianne van Velden
  • Opmerking N.v.t.

Prima advies alleen het keukenblad in spiegelbeeld geleverd, dus er moest een nieuwe keukenblad besteld worden ,dat was een min puntje

• Naam adviseur Alex van Voorst

Zomerdijk 3 A

7942JR Meppel

Over Primo Keukens

Primo Keukens, de voordeligste keukenzaak, staat al jarenlang bekend als betrouwbare leverancier in voordelige keukens. Primo Keukens is een ideaal adres voor starters en mensen die voor een complete keuken niet boven het budget van zo’n € 10.000,- uit willen komen. Je vindt er droomkeukens voor elk budget en volgens de laatste keukentrends. “Wij bieden Duitse kwaliteitskeukens voor een vaste en eerlijke prijs en werken niet met ondoorzichtige acties”, aldus Alex Voors van Primo Keukens Meppel. Bij Primo Keukens kies je voor betrouwbaarheid, kwaliteit en snelle levering van jouw droomkeuken. Je vindt Primo Keukens in Meppel, Kampen, Heerenveen, Hardenberg, Dronten, Roden, Almelo en Emmen. Met 8 vestigingen in Noord-Nederland is er dus altijd een Primo Keukens in de buurt. In de showrooms van Primo Keukens vind je diverse stijlen keukens: van modern tot klassiek en van warme landelijke keukens tot moderne en tijdloze exemplaren. De keukenadviseurs hebben stuk voor stuk jarenlange ervaring en geven graag een uitgebreid en deskundig advies. “Klanten kunnen bij ons geheel vrijblijvend een 3D-tekening laten maken en ontvangen direct een uitgebreide offerte. Wij adviseren in optimale ruimtebenutting en kunnen desgewenst het gehele montagetraject inclusief inmeten voor de klant regelen". Benieuwd naar de mogelijkheden voor het realiseren van jouw droomkeuken? Kom dan vrijblijvend een kijkje nemen in een van onze showrooms.