Ben super geholpen met het uitkiezen ven de nieuwe keuken. Levering was perfect en we hadden een super monteur die heel precies werkte. Wij zullen dit zeker aanbevelen.
Beste Arnold, Wat een prachtige beoordeling; hartelijk dank daarvoor! Fijn dat we u naar wens konden helpen en adviseren en dat ook de levering en het plaatsen van de keuken goed is verlopen. We wensen u veel plezier met de nieuwe keuken! Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Kampen
Hadden alle dingen gemaakt zoals op de tekening. 1 stopcontact van de oven zat te laag voor de stekker en 1 stopcontact van de inductie zat achter de afzuiging. Had iets beter gekund. Voor de rest
Beste Justin, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling. We hopen dat alles keurig hersteld is wat betreft de aansluitpunten. Veel plezier gewenst met de nieuwe keuken! Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Heerenveen
Keuken is prima.we zijn te vreden
Beste J. Nijland, Bedankt voor deze mooie beoordeling. We wensen u veel plezier met de nieuwe keuken! Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Hardenberg.
Goede voorlichting door de heer Arno Reusink. Had alle tijd voor ons, ook als we nog ergens op terug wilden komen. Kortom: zeer tevreden!
Beste Willem, Wat een mooie beoordeling. Fijn dat er alle tijd is genomen om tot een mooi eindresultaat te komen. We wensen u veel plezier met de nieuwe keuken! Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Hardenberg
De adviseur heeft goed meegedacht met het ontwerp van de keuken. Had creatieve ideeën voor de indeling en dacht goed mee in de uitvoering van de keuken. Alles compleet en onbeschadigd geleverd. Ook de montage verliep naar wens.
Beste Klaas, Hartelijk dank voor deze fijne beoordeling! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen, van ontwerp tot montage. Veel plezier gewenst met de nieuwe keuken! Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Assen
Zeer deskundig! Goed advies. Harry de verkoper begreep precies mijn wensen. Had een ontwerp in mijn hoofd maar heeft dit aangepast en was helemaal verkocht en verliefd. Wist precies waar ik aan toe was. Goede begeleiding en uitleg wat er voor plaatsing moest gebeuren.
Beste Patricia, Wat een fijne beoordeling; hartelijk dank! Fijn dat we u naar wens konden helpen en adviseren. Veel plezier gewenst met de nieuwe keuken! Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Meppel
Ben erg blij met de keuken
Beste Atze, Wat een fijne beoordeling; hartelijk dank! Veel plezier gewenst met de nieuwe keuken. Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Meppel
IWij zullen jullie keukens en begeleiding zeker bij vrienden en kennissen aanprijzen
Beste Hillie, Wat een fijne beoordeling; hartelijk dank! We wensen jullie ook via deze weg heel veel kookplezier toe in de nieuwe keuken. Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Assen
Primo
Beste Yock, Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling! We wensen u heel veel plezier met uw nieuwe keuken. Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Meppel
we zijn zeer vriendelijk en door een ervaren man wat keukens betreft geholpen
Beste Jenny, Hartelijk dank voor de prachtige beoordeling. We wensen u heel veel plezier met de nieuwe keuken! Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Meppel
Wij zijn goed geholpen door de verkoper.
Beste mevrouw Odink, Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling. We wensen u heel veel plezier met de nieuwe keuken! Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Hardenberg
Prettige ervaring van begin tot eind. We zijn ontzettend tevreden
Beste Remco, Hartelijk dank voor de prachtige beoordeling. Wat fijn dat het van het begin tot het eind goed is verlopen. We wensen u heel veel plezier met de nieuwe keuken! Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Emmen
Warm ontvangst. Goed geadviseerd en veel tijd gehad om beslissingen te nemen.
Beste heer/mevrouw van der Horst, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling. Fijn dat u een goed advies hebt gehad en er voldoende tijd voor u werd genomen, zodat u de juiste beslissingen kon nemen. We wensen u heel veel plezier met de nieuwe keuken! Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Meppel
We hebben de aankoop van onze keuken als zeer prettig ervaren. We werden al goed geholpen in de showroom, er werd alle tijd genomen voor ons. Voor dat de keuken geplaatst werd zijn er nog mensen langsgekomen om te kijken of alles in orde was. Het plaatsen is ook prima gebeurt, Kortom zeer blij mee!!!
Beste Robert, Wat een fijne beoordeling; hartelijk dank! We wensen jullie ook via deze weg heel veel kookplezier toe in de nieuwe keuken. Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Hardenberg
Mijn ervaring met de verkoper is zeer goed. Vriendelijk, duidelijke presentatie en het klopte t/m de offerte en bevestiging. De afstelling van de keukenkastjes c.q. eind oplevering moet nog plaatsvinden, zo is er ook twijfel over de juistheid van het aanrechtblad, Remko heeft e.e.a in gang gezet en gemeld bij Bakker Natuursteen.
Beste Jan, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling. We gaan ervan uit dat alles op korte termijn naar tevredenheid wordt afgerond en wensen je alvast enorm veel plezier toe in de nieuwe keuken. Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Roden
Tijn van primo keukens Meppel heeft ons super goed geholpen om onze keuken te ontwerpen! Hij nam alle tijd voor ons en had goede tips. Onze keuken is prachtig geworden! Mede ook door Jan, die de keuken heeft geplaatst. Hij verdient ook zeker een groot compliment.
Beste Melissa, Wat een mooie en uitgebreide beoordeling; hartelijk dank daarvoor! We wensen jullie heel veel kookplezier toe in de nieuwe keuken. Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Meppel
Goed en professioneel geholpen, altijd welkom voor vragen.
Beste Fam. Rook, Bedankt voor deze prachtige beoordeling en ook via deze weg wensen wij jullie heel veel (kook)plezier toe in de nieuwe keuken. Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Kampen
Zeer prettig met Remco
Beste Wim, hartelijk dank voor deze geweldige beoordeling. We wensen u heel veel kookplezier toe in de nieuwe keuken. Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Roden
Er wordt goed meegedacht en geadviseerd, waardoor we nu een keuken hebben waar we heel tevreden mee zijn. Goede prijs kwaliteit verhouding. Geen opdringerige verkoper, in tegenstelling tot bij sommige concurrenten.
Beste familie de Jong, Bedankt voor deze prachtige review! Fijn dat alles naar wens is verlopen en u het verschil hebt gemerkt met de concurrenten. We wensen jullie heel veel kookplezier toe in de nieuwe keuken. Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Heerenveen
Hele fijne ervaring. Ze denken goed met je mee en houden zich aan de afspraken!!!
Beste Chayenne, Bedankt voor deze prachtige review! Dat zijn hele mooie cijfers voor de adviseurs. Fijn dat er goed met u is meegedacht. We wensen u heel veel kookplezier toe in de nieuwe keuken. Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Assen
De keuken is prima en voldoet goed. Alleen de monteur was erg chagrijnig en mopperde op alles. Geen prettig figuur.
Beste Jan, Hartelijk dank voor uw review en de mooie beoordeling van onze dienstverlening, het ontwerptraject en de communicatie. Fijn om te horen dat u tevreden bent met uw keuken en dat het gehele proces tot aan de plaatsing goed is verlopen. We vinden het wel jammer om te lezen dat de ervaring met de installatiemonteur minder naar wens was. Dit nemen we uiterst serieus en we zullen dit bespreken met de montagedienst. We waarderen het dat u ons desondanks aanbeveelt en hopen dat u nog lang plezier hebt van uw keuken!
Goeie service, fantastische ervaring!
Beste Dennis, Bedankt voor deze prachtige review! Wat fijn dat alles, inclusief de service, zo goed is verlopen. We wensen u heel veel kookplezier toe in uw nieuwe keuken. Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Dronten
Goed geholpen. Vriendelijk, goed geregeld Erg blij met de keuken
Beste Leo en Hilly, Bedankt voor deze mooie review! Fijn dat jullie goed geholpen zijn en blij zijn met de keuken. We wensen jullie heel veel kookplezier toe in uw nieuwe keuken. Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Heerenveen
Vanaf het moment dat de keuken (op beeld) werd ingedeeld en tot leven kwam tot aan de levering en plaatsing zijn wij zeer tevreden
Goede hulp bij uitzoeken en keurig geplaatst!! Super tevreden!!
Beste heer/mevrouw Visscher, Bedankt voor deze prachtige review! Wat fijn dat u zo tevreden bent, ook wat betreft de plaatsing van de keuken. We wensen u heel veel kookplezier toe in uw nieuwe keuken. Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Meppel
Zomerdijk 3 A
7942JR Meppel
Primo Keukens, de voordeligste keukenzaak, staat al jarenlang bekend als betrouwbare leverancier in voordelige keukens. Primo Keukens is een ideaal adres voor starters en mensen die voor een complete keuken niet boven het budget van zo’n € 10.000,- uit willen komen. Je vindt er droomkeukens voor elk budget en volgens de laatste keukentrends. “Wij bieden Duitse kwaliteitskeukens voor een vaste en eerlijke prijs en werken niet met ondoorzichtige acties”, aldus Alex Voors van Primo Keukens Meppel. Bij Primo Keukens kies je voor betrouwbaarheid, kwaliteit en snelle levering van jouw droomkeuken. Je vindt Primo Keukens in Meppel, Kampen, Heerenveen, Hardenberg, Dronten, Roden, Almelo en Emmen. Met 8 vestigingen in Noord-Nederland is er dus altijd een Primo Keukens in de buurt. In de showrooms van Primo Keukens vind je diverse stijlen keukens: van modern tot klassiek en van warme landelijke keukens tot moderne en tijdloze exemplaren. De keukenadviseurs hebben stuk voor stuk jarenlange ervaring en geven graag een uitgebreid en deskundig advies. “Klanten kunnen bij ons geheel vrijblijvend een 3D-tekening laten maken en ontvangen direct een uitgebreide offerte. Wij adviseren in optimale ruimtebenutting en kunnen desgewenst het gehele montagetraject inclusief inmeten voor de klant regelen". Benieuwd naar de mogelijkheden voor het realiseren van jouw droomkeuken? Kom dan vrijblijvend een kijkje nemen in een van onze showrooms.