Mijn ervaring met de verkoper is zeer goed. Vriendelijk, duidelijke presentatie en het klopte t/m de offerte en bevestiging. De afstelling van de keukenkastjes c.q. eind oplevering moet nog plaatsvinden, zo is er ook twijfel over de juistheid van het aanrechtblad, Remko heeft e.e.a in gang gezet en gemeld bij Bakker Natuursteen.
Beste Jan, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling. We gaan ervan uit dat alles op korte termijn naar tevredenheid wordt afgerond en wensen je alvast enorm veel plezier toe in de nieuwe keuken. Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Roden
Tijn van primo keukens Meppel heeft ons super goed geholpen om onze keuken te ontwerpen! Hij nam alle tijd voor ons en had goede tips. Onze keuken is prachtig geworden! Mede ook door Jan, die de keuken heeft geplaatst. Hij verdient ook zeker een groot compliment.
Beste Melissa, Wat een mooie en uitgebreide beoordeling; hartelijk dank daarvoor! We wensen jullie heel veel kookplezier toe in de nieuwe keuken. Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Meppel
Goed en professioneel geholpen, altijd welkom voor vragen.
Beste Fam. Rook, Bedankt voor deze prachtige beoordeling en ook via deze weg wensen wij jullie heel veel (kook)plezier toe in de nieuwe keuken. Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Kampen
Zeer prettig met Remco
Beste Wim, hartelijk dank voor deze geweldige beoordeling. We wensen u heel veel kookplezier toe in de nieuwe keuken. Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Roden
Er wordt goed meegedacht en geadviseerd, waardoor we nu een keuken hebben waar we heel tevreden mee zijn. Goede prijs kwaliteit verhouding. Geen opdringerige verkoper, in tegenstelling tot bij sommige concurrenten.
Beste familie de Jong, Bedankt voor deze prachtige review! Fijn dat alles naar wens is verlopen en u het verschil hebt gemerkt met de concurrenten. We wensen jullie heel veel kookplezier toe in de nieuwe keuken. Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Heerenveen
Hele fijne ervaring. Ze denken goed met je mee en houden zich aan de afspraken!!!
Beste Chayenne, Bedankt voor deze prachtige review! Dat zijn hele mooie cijfers voor de adviseurs. Fijn dat er goed met u is meegedacht. We wensen u heel veel kookplezier toe in de nieuwe keuken. Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Assen
De keuken is prima en voldoet goed. Alleen de monteur was erg chagrijnig en mopperde op alles. Geen prettig figuur.
Beste Jan, Hartelijk dank voor uw review en de mooie beoordeling van onze dienstverlening, het ontwerptraject en de communicatie. Fijn om te horen dat u tevreden bent met uw keuken en dat het gehele proces tot aan de plaatsing goed is verlopen. We vinden het wel jammer om te lezen dat de ervaring met de installatiemonteur minder naar wens was. Dit nemen we uiterst serieus en we zullen dit bespreken met de montagedienst. We waarderen het dat u ons desondanks aanbeveelt en hopen dat u nog lang plezier hebt van uw keuken!
Goeie service, fantastische ervaring!
Beste Dennis, Bedankt voor deze prachtige review! Wat fijn dat alles, inclusief de service, zo goed is verlopen. We wensen u heel veel kookplezier toe in uw nieuwe keuken. Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Dronten
Goed geholpen. Vriendelijk, goed geregeld Erg blij met de keuken
Beste Leo en Hilly, Bedankt voor deze mooie review! Fijn dat jullie goed geholpen zijn en blij zijn met de keuken. We wensen jullie heel veel kookplezier toe in uw nieuwe keuken. Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Heerenveen
Vanaf het moment dat de keuken (op beeld) werd ingedeeld en tot leven kwam tot aan de levering en plaatsing zijn wij zeer tevreden
Goede hulp bij uitzoeken en keurig geplaatst!! Super tevreden!!
Beste heer/mevrouw Visscher, Bedankt voor deze prachtige review! Wat fijn dat u zo tevreden bent, ook wat betreft de plaatsing van de keuken. We wensen u heel veel kookplezier toe in uw nieuwe keuken. Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Meppel
Goed advies en duidelijke uitleg
Beste Alie, Bedankt voor deze prachtige review! We wensen u heel veel kookplezier toe in uw nieuwe keuken. Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Assen
Vriendelijk geholpen met het uitzoeken van een nieuw aanrechtblad.
Beste Gea, Bedankt voor deze prachtige review! We wensen u veel plezier met het nieuwe aanrechtblad. Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Assen
Mooie kwaliteit voor een marktconforme prijs!
Beste meneer van Wees, Bedankt voor deze mooie beoordeling. We wensen u heel veel plezier met de nieuwe keuken. Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Dronten
Beste heer/mevrouw Bruinsma, Bedankt voor deze prachtige review! We wensen u heel veel kookplezier toe in uw nieuwe keuken. Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Emmen
Wij hebben begin dit jaar in de vestiging in Meppel een nieuwe keuken uitgezocht voor onze recreatiewoning in Diever. Alex Voors heeft ons bij ons bezoek aan de showroom uitstekend geadviseerd; we moesten rekening houden met een eenvoudige bediening (ivm de verhuur van onze woning) en 'solide' apparatuur. Dat is, ons inziens, goed gelukt. Ook het verwijderen van de oude keuken en plaatsing van de nieuwe keuken (inclusief afwerking) is goed en volgens planning verlopen via "ROVAL" (Rob van Leeuwen) - aanbevolen door Alex Voors. De samenwerking tussen Primo en ROVAL verliep uitstekend. Kortom, wij zijn tevreden klanten en hopen/verwachten veel plezier te hebben van onze nieuwe keuken.
Beste meneer Gesink, Bedankt voor deze prachtige beoordeling! Wat fijn dat alles voorspoedig en naar wens is verlopen, zowel voor het uitzoeken als het plaatsen van de keuken. We wensen je heel veel kookplezier toe in uw nieuwe keuken. Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Meppel
Van begin tot einde een topervaring! Afspraak snel ingepland, in 3 uur onze droomkeuken ontworpen. In contact gebracht met een fijne ZZP’er die de aansluitingen en montage heeft gedaan. Geen schades, geen problemen. En nu een heerlijke keuken om in te koken.
Prima geholpen en geadviseerd door verkoper, keuken werd vlot geleverd en geinstalleerd. Alles volledig naar wens.
Beste heer/mevrouw, Bedankt voor deze prachtige review! Wat fijn dat alles voorspoedig en naar wens is verlopen. We wensen je heel veel kookplezier toe in uw nieuwe keuken. Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Assen
We kwamen om te kijken, Tijn had even de tijd om meteen wat opties te bespreken. Eigenlijk zijn we er toen meteen uitgekomen. Een week later nog een afspraak gemaakt om de puntjes op de spreekwoordelijke i te zetten. Nu de keuken geplaatst is zijn we heel blij met het resultaat. Tijdens montage is er helaas iets aan de keuken beschadigd. Kan altijd gebeuren natuurlijk. Ook dit wordt goed opgepakt. Ook hierin duidelijk en snelle communicatie.
Beste Jarno, Hartelijk dank voor deze prachtige beoordeling! Fijn dat alles snel en naar wens is verlopen en dat ook de beschadiging aan de keuken snel is opgelost. We wensen u heel veel kookplezier in uw prachtige nieuwe keuken! Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Meppel
Wij zijn heel blij met onze nieuwe keuken. Super geholpen in de winkel in Roden. Zeker een aanrader.
Beste Carolien, Bedankt voor deze prachtige review! We wensen je heel veel kookplezier toe in uw nieuwe keuken. Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Roden
Ik ben heel prettig geadviseerd, Patrick is erg kundig, dacht mee en snelle levering van de keuken. Kortom zeer tevreden
Beste Annelies, Hartelijk dank voor deze prachtige beoordeling. Fijn dat alles vlot is verlopen en de keuken snel geleverd kon worden. We wensen u heel veel kookplezier in uw nieuwe keuken! Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Emmen
Alleen maar positief. Hele fijne keuken en uitstekend geholpen met het uitzoeken en samenstellen van de keuken.
Beste Jarno, Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling. Fijn dat alles naar wens is verlopen. We wensen u heel veel kookplezier in uw prachtige nieuwe keuken! Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Emmen
Enthousiaste verkoper Randell is zeer kundig, neemt de tijd, is duidelijk en alles is mogelijk. Alles via afspraak verlopen, eventuele aanpassingen ook geen probleem. Dankzij Kris Pol, de beste monteur van het Noorden E.O. alles feilloos verlopen. Prachtige keuken! Alles naar wens, zeker een aanrader!!
Beste Marcel, Hartelijk dank voor deze prachtige beoordeling. Wat fijn dat u zo tevreden bent over zowel de gesprekken aan tafel met Randell en het eindresultaat als over de monteur. We wensen u ook via deze weg heel veel kookplezier in uw nieuwe keuken! Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Emmen
Wij hebben een super ervaring met Primo keukens Assen. Nihat begreep onze wensen meteen. En samen met zijn eigen ideeën zijn we tot onze droomkeuken gekomen! Nihat nam elke keer uitgebreid de tijd voor ons met een goeie bak cappuccino of een frisdrank. Geen verkooppraatjes, geen druk op je leggen etc. Lekker ongedwongen en meteen een goede prijs! En we vonden het elke keer weer gezellig met Nihat. Onze keuken zit er sinds deze week in, en het is nog mooier dan dat we hadden verwacht! Wij bevelen Primo keuken Assen 100% aan! Fam. G & L V.
Beste heer/mevrouw, Hartelijk dank voor deze fantastische beoordeling. Wat fijn dat u, samen met Nihat, uw droomkeuken heeft weten te realiseren. We wensen u ook langs deze weg heel veel kookplezier in uw nieuwe keuken! Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Assen
De kookplaat wat we uit hadden gezocht was niet leverbaar, hiervoor kregen we een betere als vervanging voor de zelfde prijs. Ook werd de keuken netjes op de afgesproken datum geleverd. Een aanrader!
Beste Jeffrey, Hartelijk dank voor deze prachtige beoordeling. We wensen u heel veel kookplezier in uw nieuwe keuken! Wat een mooie oplossing voor de kookplaat die niet leverbaar was. Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Emmen
Zomerdijk 3 A
7942JR Meppel
Primo Keukens, de voordeligste keukenzaak, staat al jarenlang bekend als betrouwbare leverancier in voordelige keukens. Primo Keukens is een ideaal adres voor starters en mensen die voor een complete keuken niet boven het budget van zo’n € 10.000,- uit willen komen. Je vindt er droomkeukens voor elk budget en volgens de laatste keukentrends. “Wij bieden Duitse kwaliteitskeukens voor een vaste en eerlijke prijs en werken niet met ondoorzichtige acties”, aldus Alex Voors van Primo Keukens Meppel. Bij Primo Keukens kies je voor betrouwbaarheid, kwaliteit en snelle levering van jouw droomkeuken. Je vindt Primo Keukens in Meppel, Kampen, Heerenveen, Hardenberg, Dronten, Roden, Almelo en Emmen. Met 8 vestigingen in Noord-Nederland is er dus altijd een Primo Keukens in de buurt. In de showrooms van Primo Keukens vind je diverse stijlen keukens: van modern tot klassiek en van warme landelijke keukens tot moderne en tijdloze exemplaren. De keukenadviseurs hebben stuk voor stuk jarenlange ervaring en geven graag een uitgebreid en deskundig advies. “Klanten kunnen bij ons geheel vrijblijvend een 3D-tekening laten maken en ontvangen direct een uitgebreide offerte. Wij adviseren in optimale ruimtebenutting en kunnen desgewenst het gehele montagetraject inclusief inmeten voor de klant regelen". Benieuwd naar de mogelijkheden voor het realiseren van jouw droomkeuken? Kom dan vrijblijvend een kijkje nemen in een van onze showrooms.