Prettig geholpen, maar levering was matig

Ons eerste bezoek aan de showroom verliep prettig. We worden goed en vakkundig geholpen. Helaas gaf de levering van de materialen wat problemen. Verkeerde tegels bezorgd, geen rekening houden met aangegeven tijdstip waarop materiaal bezorgd kon worden. En levering van deur voor douchekast duurde 2 maanden langer dan gepland. Uiteindelijk wel opgelost, maar jammer dat het zolang moest duren.

ingewikkeld

slecht gecommuniceerd.

• opmerking klant hoevenberg
  • Communicatie

Heb het resultaat nog niet eens gezien

Vanwege faillissement van installateur en bemoeizuchtige huurders veel ergernis.

• opmerking Gggg

Uitstekend werk

Aller eerst natuurlijk super geholpen met het ontwerpen van de keuken. Super keuken geplaatst in razend snel tempo. Alles netjes afgewerkt en achter gelaten.

Tevreden over het verloop, van 1e contact tot installatie

Ik ben goed te spreken over de medewerkers van concordia en de mooie showroom. Ik had zelf al een goed beeld van hoe de keukenopstelling moest worden maar ben daarnaast ok goed geadviseerd over de looks van de keuken. Ook erg tevreden over het eindresultaat en de bekwaamheid van de installateur. Het enige wat ik jammer vond is dat de prijsopbouw (van o.a. apparatuur) niet apart is vermeld er er alleen een totaalprijs word gegeven op de offerte.

• U kent ons via: Website, Mond-tot-mondreclame
  • opmerking Familie heeft ook een keuken van concordia
  • Communicatie

Voor ons de partij voor alle keukens binnen de scholen

Altijd vlot, kundig en meedenkend contact. De montage is ook deze keer weer goed. En dat alles voor een uitstekende prijs.

Snel

Tevreden

• Ervaring met: Deuren en beslag
  • Deskundigheid N.v.t.
  • Advies/ontwerp/offerte traject N.v.t.
  • Kennis en informatie N.v.t.
  • Afspraken nakomen N.v.t.
  • Communicatie N.v.t.

UItstekende service. Probleempje met een zeepdispenser onmiddellijk opgelost door Brigitte (receptie). Klaar terwijl u wacht. Dank!

• opmerking N.v.t.
  • Advies/ontwerp/offerte traject N.v.t.
  • Kennis en informatie
  • Afspraken nakomen N.v.t.
  • Communicatie N.v.t.

Rommelig, veel foutjes die opgelost moesten worden.

We hebben zowel de badkamer als de keuken bij Concordia besteld. Bij zowel de badkamer als de keuken veel foutjes en moeizame communicatie. Er waren te weinig tegels besteld, de verkeerde kleur verwarming, maar ook geen communicatie over wanneer de spullen gebracht zouden worden. Bij de keuken niet compleet, wacht nog steeds op de spotjes. In de badkamer alles is wel opgelost en de badkamer is erg mooi geworden. De keuken is ook super mooi, maar helaas nog zonder de spotjes. We hopen dat we hier snel meer over horen.

• U kent ons via: Mond-tot-mondreclame
  • opmerking Dit is niet wat wij van Concordia hadden verwacht. We waren altijd erg positief over jullie, maar zijn wel teleurgesteld over de communicatie en dergelijke.

Klant,- en Service gericht Bedrijf en medewerkers

Klant,- en Service gericht Bedrijf en medewerkers

• Communicatie

Concordia staat voor kwaliteit, zowel voor product als klantvriendelijkheid

18 jaar geleden stuk huis aangebouwd met materialen van Concordia, nu een nieuwe keuken gekocht en het was weer een succes. Goede service en montage.

De badkamer virl tegen

Het eerste contact was goed, maar over het vervolg zijn we niet tevreden

• opmerking Mindere ervaring

Goed en kundig advies.

Er werd goed geluisterd naar onze wensen en we kregen ook goede tips en ideeën. Uiteindelijk hebben we een prachtige en stijlvolle keuken gekregen.

Waardeloze firma

Alles wat fout kon gaan is ook werkelijk fout gegaan. Tegels die niet op elkaar aansluiten, zit een halve centimeter verschil in. Gelukkig hadden we een goede tegelzetter die het heeft weten op te lossen. Badkamermeubels die allemaal opnieuw besteld moesten worden omdat deze verkeerd ingetekend zijn door de verkoper. Wasbak die ineens niet meer leverbaar was en daardoor tot drie keer aan toe een ander hebben moeten uitzoeken. Douchewanden die niet op tijd geleverd zijn en zelf ter plaatse nog een oplossing gevonden moest worden om op maat te kunnen plaatsen. Het verkeerd leveren van wc potten die later vervangen moesten worden. Bij de keuken moest uiteindelijk een nieuw blad, zijwand, kastdeurtje en lades onder de kookplaat besteld en geplaatst worden. Nu snap ik ook waarom alles zo duur moet zijn, het kan gewoon niet in één keer goed gaan!!

• U kent ons via: Aannemer
  • opmerking Met name het sanitair was een drama. De keukenverkoper was zeker een kundige dame!

Positief

Deskundige begeleiding

• opmerking Geen
  • Communicatie

Een mooi bedrijf met medewerkers die verstand van zaken hebben.

Samen met Emile hebben wij onze droomkeuken gerealiseerd. We hebben veel gehad aan de deskundigheid van Emile en het feit dat hij onze ideeën in de praktijk wist toe te passen (en zelf actief heeft meegedacht). Verder een pluim voor de monteurs die alles netjes en met oog voor detail hebben geplaatst.

• U kent ons via: Website
  • Communicatie

Met dank aan de adviseur hebben we nu een mooie vernieuwde badkamer en toilet

Niet de eerste kennismaking met Concordia, wel met de badkamerafdeling. De adviseur luisterde goed, nam ons mee op ontdekkingstocht door de showroom en zo ontstond het eerste ontwerp. Paar keer teruggekomen om aanpassingen te bespreken en soms door te voeren. Uiteindelijk een mooie badkamer en toilet geleverd tegen een goede prijs.

• Communicatie

Super fijne verkopers, rustig en niet opdringerig

Bij verkoop van keuken en badkamer en inbouwkasten super fijn geholpen, echter zitten we nu nog te wachten voor een oplossing voor de toilet bril in de badkamer , hier zit veel ruimte in en sluit niet goed. Jammer dat dit niet sneller word opgelost. 2 monteurs al bijgeweest maar helaas. Gasten toilet is dezelfde maar deze is prima. Gaan er vanuit dat dit nog tot een goede oplossing komt.

• U kent ons via: Architect
  • opmerking Fijne verkoper met kennis van zaken

Goede service.

Goed advies

• U kent ons via: Overig
  • opmerking Keuken is ook van jullie.
  • Communicatie

De instalatie van de keuken was de kers op de taart,dat kwam door de efficiënte werkwijze van de mo

Eerste bezoek aan concordia met mogelijkheden van opmeten keuken gaven een goed gevoel van meedenken. Dit werd later bevestigd tijdens installatie keuken. De L vormige keuken moest in een kleine ruimte op de mm nauwkeurig passen. Is naar volle tevredenheid gebeurt.

• U kent ons via: Overig
  • opmerking Eerder bezoek voor verbouwing woning.

Vakkundig en betrouwbaar

Vakkundig geholpen om een PVC-vloer uit te zoeken, goed advies gekregen van de voor en nadelen! Voor een leverdag tijdig gebeld en vervolgens werd een week later de PVC vloer netjes afgeleverd!

• Ervaring met: PVC

Je wordt uitstekend geholpen

Je wordt goed geholpen en iedere vraag wordt serieus genomen en problemen worden goed opgelost.

• opmerking Goed bedrijf

Badkamer top

De beste ervaring was met Frederick Flinkert En de rest was waardeloos keuken en deuren dakpannen stenen niemand kwam zijn afspraken na Of er niet op teruggekomen of geen offerte sturen Dus wat ons betreft nooit meer een bezoek aan Concordia

• opmerking Frederick was top

Prima informatie, begeleiding en Monteur

Prettige ontvangst en deskundige hulp bij het zoeken naar een nieuwe afzuigkap met externe motor. Daarna leverantie volgens afspraak door prima monteur.

• opmerking via keukenzaak Dronten
  • Communicatie

Er is goed geluisterd zodat de juiste beslissing genomen kon worden

Zomerdijk 3 b

7942JR Meppel

Over Concordia Keuken & Bad

Met meer dan 3000m² keuken-, badkamer- en tegelinspiratie heeft Concordia Keuken & Bad in Meppel en Heerenveen een ruime keuze aan diverse stijlen keukens, badkamers, wand- en vloertegels, (pvc)-vloeren en deuren. Concordia Keuken & Bad is een ervaren leverancier van diverse (design)merken keukens, waaronder next125, Keller Keukens en Schuller. Wat deze merken gemeen hebben, is de topkwaliteit. De beste materialen, eigentijdse ontwerpen en state-of-the-art technieken worden gebruikt. In een keuken van Concordia Keuken & Bad is het gegarandeerd genieten. Voor iedere smaak en budget Of u nu een klassieke smaak heeft, meer landelijk of romantisch bent ingesteld óf juist van strak en modern houdt; Concordia Keuken & Bad heeft óók voor u de geschikte keuken! In stijl en design kunt u bij ons eindeloos variëren. De keuze aan kleuren, materialen en accessoires is bijzonder groot. De ervaren adviseurs begeleiden u graag in het maken van combinaties en bij het aanbrengen van bijzondere details. Zo stelt u helemaal uw eigen droomkeuken samen. Bent u zich aan het oriënteren en wilt u graag zien wat wij in onze showrooms hebben staan? Via onderstaande button komt u op onze keuken-overzichtspagina voor een impressie. 3D-Ontwerp Uw toekomstige keuken of badkamer ontwerpen wij met de nieuwste 3D-software. Uw nieuwe keukenontwerp is hiermee inzichtelijk en met behulp van een VR-bril waant u zich zelfs al in uw nieuwe keuken of badkamer. Het 3D-ontwerp maakt de kleinste details visueel zichtbaar en dat is een groot voordeel ten opzichte van de vroegere "papieren" tekeningen . Pas wanneer het ontwerp aan al uw wensen voldoet, gaan wij over naar de volgende fase: de realisatie! Montagedienst Wij beschikken over een eigen professionele montagedienst. De monteurs van Concordia Keuken & Bad plaatsen volledige keukens en gaan niet weg voordat u helemaal tevreden bent met het resultaat.