Met dank aan de adviseur hebben we nu een mooie vernieuwde badkamer en toilet

Niet de eerste kennismaking met Concordia, wel met de badkamerafdeling. De adviseur luisterde goed, nam ons mee op ontdekkingstocht door de showroom en zo ontstond het eerste ontwerp. Paar keer teruggekomen om aanpassingen te bespreken en soms door te voeren. Uiteindelijk een mooie badkamer en toilet geleverd tegen een goede prijs.

• opmerking N.v.t.

Super fijne verkopers, rustig en niet opdringerig

Bij verkoop van keuken en badkamer en inbouwkasten super fijn geholpen, echter zitten we nu nog te wachten voor een oplossing voor de toilet bril in de badkamer , hier zit veel ruimte in en sluit niet goed. Jammer dat dit niet sneller word opgelost. 2 monteurs al bijgeweest maar helaas. Gasten toilet is dezelfde maar deze is prima. Gaan er vanuit dat dit nog tot een goede oplossing komt.

• U kent ons via: Architect
  • opmerking Fijne verkoper met kennis van zaken

Goede service.

Goed advies

• U kent ons via: Overig
  • opmerking Keuken is ook van jullie.

De instalatie van de keuken was de kers op de taart,dat kwam door de efficiënte werkwijze van de mo

Eerste bezoek aan concordia met mogelijkheden van opmeten keuken gaven een goed gevoel van meedenken. Dit werd later bevestigd tijdens installatie keuken. De L vormige keuken moest in een kleine ruimte op de mm nauwkeurig passen. Is naar volle tevredenheid gebeurt.

• U kent ons via: Overig
  • opmerking Eerder bezoek voor verbouwing woning.

Vakkundig en betrouwbaar

Vakkundig geholpen om een PVC-vloer uit te zoeken, goed advies gekregen van de voor en nadelen! Voor een leverdag tijdig gebeld en vervolgens werd een week later de PVC vloer netjes afgeleverd!

• Ervaring met: PVC

Je wordt uitstekend geholpen

Je wordt goed geholpen en iedere vraag wordt serieus genomen en problemen worden goed opgelost.

• U kent ons via: Project
  • opmerking Goed bedrijf

Badkamer top

De beste ervaring was met Frederick Flinkert En de rest was waardeloos keuken en deuren dakpannen stenen niemand kwam zijn afspraken na Of er niet op teruggekomen of geen offerte sturen Dus wat ons betreft nooit meer een bezoek aan Concordia

• opmerking Frederick was top

Prima informatie, begeleiding en Monteur

Prettige ontvangst en deskundige hulp bij het zoeken naar een nieuwe afzuigkap met externe motor. Daarna leverantie volgens afspraak door prima monteur.

• opmerking via keukenzaak Dronten

Er is goed geluisterd zodat de juiste beslissing genomen kon worden

• opmerking N.v.t.

Fijne jongens om mee te werken

Zie de eerste zin. Twee jongens met hart voor de zaak en ze streven een hoge klanttevredenheid na.

• U kent ons via: Overig
  • opmerking Geen idee, ken jullie gewoon

Kwaliteit

Mooie kwaliteit inbouwkast bijkeuken en keurig gemonteerd. Advies vooraf was ook waardevol. Fijne ontvangst bij receptie.

Geweldig!

Zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Zeer vakkundige en aardige monteurs en relaxte verkoopadviseur

Fantastisch mooie keuken!

We zijn ontzettend goed geholpen en geadviseerd. De keuken is werkelijk fantastisch! Alles verliep goed en soepel. Complimenten. We zijn er heel blij mee.

• opmerking Elke Meppeler kent Concordia

Positief

Prima geholpen. Wel lange wachttijd voor een afspraak

• opmerking Geen

onze ervaring liet te wensen over

we werden niet op de hoogte gehouden over wanneer wat geleverd was er was niet een bepaalde aanspreekpersoon bij wie we terecht konden voor informatie

alles prima

• opmerking N.v.t.

Een geweldige ervaring bij Concordia Meppel, onze droomkeuken is werkelijkheid geworden!

Het kopen van een keuken bij Concordia is niet zomaar een aankoop, het is echt een belevenis. Vanaf het eerste moment voelden we ons welkom, het voelde een beetje als thuiskomen. Concordia neemt de tijd, luistert goed, denkt mee en heeft alle expertise in huis om ideeën om te zetten in een droomkeuken. Wij werden begeleid door Bert Dekker, een verkoper die zijn vak tot in de puntjes beheerst. Hij dacht actief mee, kwam met creatieve oplossingen en verbeteringen, en liet zien dat hij echt met zijn klanten meeleeft. Het is iemand die ’s avonds nog met een idee in bed ligt en dat de volgende dag meteen deelt, dat merk je aan alles in het eindresultaat. Tijdens het proces hebben we de opstelling een paar keer aangepast en ook de kleur veranderd. Daar ging Concordia altijd soepel mee om, zonder haast of druk. Ook met het tot twee keer uitstellen door ons van de plaatsing werd flexibel mee omgegaan. De plaatsing zelf verliep perfect. Elk kastje werd zorgvuldig gecontroleerd en zelfs een minuscule fabrieksbeschadiging, die wij niet eens zagen, werd opgemerkt en opgelost. Het oog voor detail is ongekend. Een voorbeeld: onze keuken moest eruitzien als een strak dressoir, en Bert bedacht oa een prachtige plintafwerking die helemaal rondom loopt, tot in de kleinste hoek perfect uitgewerkt. Ook alle stopcontacten zijn netjes weggewerkt in de kastjes en bij de koelkast zijn geen roosters zichtbaar dankzij een slim ventilatiesysteem. Het resultaat is werkelijk schitterend. Wat deze keuken voor ons extra bijzonder maakt, is hoe fijn het hele proces is geweest. De samenwerking was zo prettig, persoonlijk en professioneel, dat het gevoel van de keuken daardoor nog specialer is geworden. Het is meer dan alleen een mooi ontwerp, het is een keuken met een goed gevoel, waar we elke dag opnieuw van genieten. Concordia is een topbedrijf met vakmensen die hart hebben voor wat ze doen. Prachtige materialen, eerlijke service en een persoonlijke aanpak die je zelden meer tegenkomt.

• U kent ons via: Mond-tot-mondreclame
  • opmerking ook al tegels voor de badkamer bij Concordia aangeschaft, waar we ook ontzettend tevreden mee zijn. Assortiment tegels is enorm uitgebreid en ze hebben unieke tegels.

Top geregeld

Goede uitleg gekregen en alles optijd geleverd

slecht

drie monteurs gehad voor dat de installatie plaats vond. Slechte communicatie 2 van de drie zagen volgens ons er tegenop om een stuk uit het aanrechtblad te halen.

Betrouwbaar

• opmerking Heb ik niet

Kennis van zaken

Prettig contact, wordt goed meegedacht.

Niet goed geregeld

We krijgen meerdere mails, die we niet zouden moeten krijgen. Aannemer heeft hier verschillende malen over gebeld. Helaas geen resultaat. Geleverde tegels, 2 pak kapot. Kleine tegeltjes veel teveel, 60/60 te weinig. Beslist geen aanbeveling voor Concordia

• Deskundigheid N.v.t.
  • Advies/ontwerp/offerte traject N.v.t.
  • Kennis en informatie N.v.t.
  • Ervaring met: Wand- en vloertegels

Super goed geholpen

Goed geholpen door Dick Bloem zeer deskundige man Wij zijn super tevreden over onze nieuwe Badkamer

• opmerking Goed bedrijf

Gewoon in 1 keer het juiste artikel volgens afspraak geleverd.

• opmerking Bezoeken showroom

Uitstekend advies

Goed meegedacht en uitstekend advies. Het resultaat is prachtig

Zomerdijk 3 b

7942JR Meppel

Over Concordia Keuken & Bad

Met meer dan 3000m² keuken-, badkamer- en tegelinspiratie heeft Concordia Keuken & Bad in Meppel en Heerenveen een ruime keuze aan diverse stijlen keukens, badkamers, wand- en vloertegels, (pvc)-vloeren en deuren. Concordia Keuken & Bad is een ervaren leverancier van diverse (design)merken keukens, waaronder next125, Keller Keukens en Schuller. Wat deze merken gemeen hebben, is de topkwaliteit. De beste materialen, eigentijdse ontwerpen en state-of-the-art technieken worden gebruikt. In een keuken van Concordia Keuken & Bad is het gegarandeerd genieten. Voor iedere smaak en budget Of u nu een klassieke smaak heeft, meer landelijk of romantisch bent ingesteld óf juist van strak en modern houdt; Concordia Keuken & Bad heeft óók voor u de geschikte keuken! In stijl en design kunt u bij ons eindeloos variëren. De keuze aan kleuren, materialen en accessoires is bijzonder groot. De ervaren adviseurs begeleiden u graag in het maken van combinaties en bij het aanbrengen van bijzondere details. Zo stelt u helemaal uw eigen droomkeuken samen. Bent u zich aan het oriënteren en wilt u graag zien wat wij in onze showrooms hebben staan? Via onderstaande button komt u op onze keuken-overzichtspagina voor een impressie. 3D-Ontwerp Uw toekomstige keuken of badkamer ontwerpen wij met de nieuwste 3D-software. Uw nieuwe keukenontwerp is hiermee inzichtelijk en met behulp van een VR-bril waant u zich zelfs al in uw nieuwe keuken of badkamer. Het 3D-ontwerp maakt de kleinste details visueel zichtbaar en dat is een groot voordeel ten opzichte van de vroegere "papieren" tekeningen . Pas wanneer het ontwerp aan al uw wensen voldoet, gaan wij over naar de volgende fase: de realisatie! Montagedienst Wij beschikken over een eigen professionele montagedienst. De monteurs van Concordia Keuken & Bad plaatsen volledige keukens en gaan niet weg voordat u helemaal tevreden bent met het resultaat.