Ga zo door super geholpen en goede service. Behulpzaam en vriendelijk.
Je wordt prma geholpen met alles
Professionele medewerkers, goede oogmeting, ruim assortiment
Ben heel tevreden!
Vriendelijk, kundig en behulpzaam personeel
Vriendelijk geholpen.
Goed geholpen en ze nemen alle tijd voor je.
Vriendelijk flexibel kundig goed assortiment, behulpzaam in beide oude monturen nieuwe glazen gezet Sevice
Goed personeel, fijne winkel om bril uit te kiezen met goede kwaliteit materialen!
Super klantvriendelijk en gastvrij!
Alles wat je mag verwachten van een opticien valt daar samen!!
Uitstekende service.
Ik wordt goed geholpen, goede service, kan altijd terug komen wanneer het niet goed zit, kortom ... tevreden klant !
Altijd goede service en advies.
Persoonlijke benadering,deskundige hulp,alle tijd,meedenkend,goede service.
Er wordt met aandacht een oogmeting gedaan waarbij je antwoord krijgt op je vragen. Bij het uitzoeken van een montuur wordt met je meegekeken door een medewerker die oprecht zijn/ haar mening geeft. De sfeer is rustig, er wordt alle tijd voor je genomen.
Maar ik ben toch echt mevr. Y.Schreiber en niet de heer.
Allerliefste aardige behulpzame mensen, Het is altijd weer leuk ,om weer een kijkje bij jullie te nemen. Altijd weer hartverwarmend,zo vriendelijk ik altijd door jullie word geholpen. Iedereen is ook lief en behulpzaam,en er word aandacht en tijd voor me genomen. Dat is ,vind ik ,heel belangrijk
Het fijne aan optiek Freiberger vindt ik de persoonlijke aandacht . Ik heb net een nieuwe bril uitgezocht, ik werd heel goed geholpen in mijn keuze . Daarnaast staat Freiberger voor uitstekende kwaliteit glazen !
Ben al jaren een zeer tevreden klant. Zeer goede service en kwaliteit. Ze nemen echt de tijd voor je.
Heel prettig geholpen. Voor oogmeting, uitzoeken bril en het ophalen werd rustig de tijd genomen. Ben heel tevreden met mijn nieuwe bril. Een volgende keer kom ik zeker weer bij jullie.
uitstekend
Zeer deskundige en klantgerichte service.
Klantvriendelijk Nieuwste technieken Veel vertrouwen
Ik heb een oogmeting aangevraagd bij jullie, omdat ik last van mijn ogen had met mij oude bril.
Schoolstraat 26
9251 EC Burgum