Je wordt vriendelijk ontvangen. Ze zijn zeer kundig en geven goed advies. Zeer klantvriendelijk en zeer goede service. Een aanrader!!!
Kom hier al jaren voor lenzen en bril. Je word hier goed geholpen. Iedereen is vriendelijk.
Deskundig en perfecte service
Er wordt de tijd voor je genomen en ook met onze dochter haar prisma glazen is er veel deskundigheid!! En kopje koffie smaakt daar altijd goed!!
Geweldige service en vele monturen te krijgen
Vooraf aangegeven dat ik niet heel snel meer kan schakelen. Heel behulpzaam en geduldig een fantastisch monteur met top glazen gevonden
Prettige ontvangst, Goede service.
Goed en vriendelijk geholpen. Persoonlijke benadering. Goede uitleg en up-to-date uitrusting. Leuke honden.
Vakkundige en professionele behandeling. Maar persoonlijke aandacht wordt ook geboden.
Goede intake, oogmeting, advies en aftersales.
Kundig.Zeer klantvriendelijk.
De medewerkers van Freiberger optiek nemen alle tijd voor je en zijn kundig in hun vak. Fijne mensen. Ik moet nog wel wennen aan de brillen, maar dat komt vast goed.
Zeer klantvriendelijk, heerlijk met kerst chocomelk met amaretto en slagroom aangeboden gekregen. En niet te vergeten de Blues op de achtergrond.
Prima service verleend.
Duidelijk personeel in de communicatie. Mooie winkel overzichtelijk
Klantvriendelijke mensen. Ik heb nog weinig ervaring met de opticien.
Goede oogmeting, professioneel en zeer klantgericht.
Prima geholpen!!
Goed advies en hele fijne hulp bij het nemen van een beslissing
n.v.t.
Voor de check van mijn ogen nam men ruim de tijd en kwamen de medewerkers gespecialiseerd op mij over. De verder afhandeling en levering verliep goed.
Het is prettig om in de ze zaak door deskundig personeel geholpen te worden.
Ik ben zeer goed geholpen, zowel bij het kiezen van de monturen, als bij de keuzes over de diverse opties wat betreft de glazen. Fijne combinatie van suggesties doen, eerlijk zeggen wat een montuur doet voor je gezicht, uitgebreide meting en dus maatwerk, en daarbij: in alle rust tot een keuze komen.
Schoolstraat 26
9251 EC Burgum