Optiek Freiberger is een klantvriendelijke winkel; gastvrij ontvangst met goeie koffie. Kundige opticiens, die aspecten meten, die nog niet eerder bij mij zijn gemeten! Persoonlijk, geduldig advies bij het uitzoeken van een montuur. Kortom; zeer hoge kwaliteit op veel vlakken!
Heel vriendelijk en deskundig geholpen
Prettig geholpen, blij met de nieuwe bril met beter zicht!
Heel klantvriendelijk.
Deskundig en zeer gastvrij.
Prima dienstverlening
Goed en kundig geholpen
De ogentest werd heel secuur verricht, het uitzoeken van een nieuwe bril verliep prettig en na een week kon ik de nieuwe bril ophalen die me tot nu toe goed voldoet.
Wij zijn goed geholpen maar Onze voorkeur gaat wel erg uit naar Janny Bultman
Ben al jaren klant bij deze zaak.
wordt altijd goed ontvangen, en goed geholpen maakt niet uit of je nu komt voor oogmeten, nieuwe bril of voor de 10e keer komt omdat je nog iets aangepast wilt hebben aan je bril, of een flesje schoonmaakspul komt vullen. Ook een hele goede service is de digitale afspraak maken zo hoef je nooit te wachten als je bij hun komt.
Tige bliid dat dêr sa nei mij lústere is en dat myn winsken útfierd binne
klantvriendelijk
Zeer vriendelijk ontvangen, professioneel geholpen en een geweldig eindproduct! En nog een hele mooie zaak ook waar de koffie klaar staat. Zeer dankbaar en onder de indruk van deze optiek.
service snel en goed
Het is een hele mooie winkel. Vriendelijk personeel en zeer goed geholpen.
Deskundig geadviseerd
Vriendelijk geholpen en goeie informatie over glas en uitleg igen en metingen
Welkome ontvangst (weer). Mooie entourage zaak. Heel plezierige afronding van de bril aankoop. Goede pas op maat. Professionele, to-the-point uitleg over gebruik (oa dubbel focus) en onderhoud. Fijne samenwerking medewerkers. Super service oa schoonmaak 'oude' bril. Jannie en Rens bedankt voor jullie persoonlijke benadering. Ons ritje Harderwijk - Hattem méér dan waard! Joost Leonhard
Positief
n.n
Er heerst een prettige sfeer, de medewerkers zijn zeer klantvriendelijk en de gebruikte apparatuur is zeer modern.
Het personeel is heel erg klantvriendelijk, denken mee en behulpzaam bij het uitzoeken van een montuur. Oogmetingen worden heel professioneel uitgevoerd.
Fijne mensen in een mooie zaak!
Je wordt vriendelijk ontvangen. Ze zijn zeer kundig en geven goed advies. Zeer klantvriendelijk en zeer goede service. Een aanrader!!!
Schoolstraat 26
9251 EC Burgum