Voor een nieuwe bril geweest. Echter rolstoel gebonden. Het is voor mij niet mogelijk om uit de rolstoel over te gaan naar de oog meet stoel. Geen probleem voor Wytse.
Bij binnenkomst wordt je altijd vriendelijk begroet. Altijd een warm welkom. De service is geweldig we worden altijd goed geholpen. Het personeel heeft plezier in hun werk en weten wat ze verkopen.
Er wordt in een ontspannen sfeer rustig en geduldig advies gegeven
Deskundig en goed geholpen.
Goede behandeling!
Altijd vriendelijk en informatief m.i. ook van goede kwaliteit !!
Op advies van onze kinderen bij jullie terecht gekomen... Goede opticiens.
Er werd rustig de tijd genomen voor mijn probleem. Duidelijke uitleg bij elke handeling. Humor was ook mogelijk. Er was geen afstand onderling.
Top alle tijd voor hun klanten.
Vanwege macula degeneratie adviseerde oogarts mij om vaker zonnebril te dragen dus ik naar Optiek Freiberger met de vraag om meekleurende brillenglazen. Hier was men niet echt gecharmeerd van. Uiteindelijk zijn ogen weer doorgemeten en nieuwe glazen à €644 per stuk geplaatst. Jammer vind ik wel dat ik voor een simpel en super ouderwets, voorzet zonnebrilletje dan wel nog een €37 extra moest afrekenen. Ik ben overigens supervriendelijk en professioneel geholpen
Prima optiek
Kundige en vriendelijke medewerkers
Ik werd erg vriendelijk geholpen. Er werd uitgelegd wat de oogmeting inhield en ik ben erg blij met de bril die ik heb.
Ben zeer tevreden
Ik ervaar korte lijntjes, snelle, klantvriendelijke service en deskundige metingen en analyses die vervolgens omgezet worden naar bruikbaar oogmateriaal voor de klant.
Optiek Freiberger is een erg prettige en klantvriendelijke opticien. Veel kennis in huis en de nieuwste techniek om goed te kunnen meten. Ook de voorwaarden zijn prima in orde. Ik heb nog nooit zo’n fijne bril gehad! Zeker een aanrader.
Wietze is altijd hulpvaardig en helpt je bij de juiste keuze maken bij de juiste brillenglazen.
Fijne meedenkende medewerkers. Mooie en moderne winkel. Ze kennen je persoonlijk en weten precies wat je goed staat. Wij gaan met het hele gezin naar deze winkel want we zijn alle 4 brildragend vader, moeder en 2 kinderen.
Goede adviezen voor glazen en ook voor een nieuw montuur. Erlijke meningen.
Ik werd uitermate klantvriendelijk en professioneel geholpen Resultaat was een goed uitgekiende keuze voor mijn nieuwe brillen Brillen waren ook heel snel geleverd en goed aangepast
zeer klantvriendelijk, handig afspraken systeem hierdoor geen wachttijden. goede service hoe vaak je ook terugkomt om de bril dan toch nog iets te veranderen. en goede advisering bij de aankoop.
We komen hier al jaren voor een bril voor onze zoon. Ze hebben een vaste prijs voor kinderbrillen (goed betaalbaar). Heel tevreden over de merken altijd (m.n. Vingino). Daarnaast altijd hartstikke vriendelijke en vakbekwame medewerkers.
…
Goe