Ik kom al enkele jaren bij optiek Freiberger . Ook bij verlies of schade aan de bril wordt je prettig geholpen . Freiberger is een optiek die betrokken is bij de klant en waar je tevreden de deur uitloopt !
Bij het afhalen van de nieuwe bril is dit heel rustig en vakkundig afgehandeld
Ik ben vriendelijk en behulpzaam geholpen
Deskundige medewerkers
Alles wordt goed uitgelegd! Behulpzaam. Klantvriendelijk!
kwam met een "allergie" voor een multifocale bril door 3 keer negatieve ervaringen. Ik heb uiteindelijk zelf gekozen voor een computerbril tot 2 meter. Dit is mij zo goed bevallen dat ik eigenlijk toch een beetje spijt heb dat ik geen verzicht in de bril heb zitten. de volgende zal dit vast wel hebben; multifocaal dus.
Superfijne sfeer en hulp.
Perfecte meting en hulp
Vriendelijk personeel. En goede service. Je kan er altijd terecht met wat voor vraag dan ook.
Professioneel, nemen de tijd voor je, goed advies.
De medewerkers zijn professioneel met goede kennis. Daarnaast zijn ze erg behulpzaam en vriendelijk.
Een goede service en vriendelijk personeel
Goede ervaring met deze geweldige mensen. Aantal jaren terug gegaan voor lenzen en ze denken mee, laten je lenzen proberen tot je de juiste hebt. Half jaarlijkse controle is fijn zo weet je altijd dat je de goede sterkte hebt.
Erg vlot en vriendelijk
Vanaf de meting tot en met het ophalen van de bril goed geholpen. Ze nemen de tijd voor je als klant.
Prettig en ontspannen sfeer in de winkel.
Ivm kapotte bril snel geregeld dat ik van een nieuwe bril voorzien werd.
Vriendelijke medewerkers
Leuke medewerkers. Top service
Ik had geen afspraak werd ik goed geholpen en direct een oogmeting nieuwe bril uitgezocht en binnen 8 dagen geleverd dus zeer tevreden
Schoolstraat 26
9251 EC Burgum