Montuur en glazen zijn te duur.
Nvt
Mooie zaak met deskundig personeel. Zeer klantvriendelijk . Vlotte dienstverlening
Geen
Hoogwaardige producten en professionele en deskundige advisering en benadering.
?đ
klant vriendelijk en deskundig
Op de brillendoos en de informatie dat erbij zit, staat in tekst geen woord Nederlands; allemaal buitenlandse talen. En dat terwijl wij Nederlanders zijn, ik zou graag zien dat er steeds informatie in het Nederlands verstrekt word, als die informatie nodig en belangrijk geacht word, en geheel niet in de buitenlandse talen, dat lijkt mij heel vanzelfsprekend hier in Nederland....... Voor eventuele buitenlandse klanten is hun eigen taal natuurlijk handig, doch de voertaal is hier natuurlijk Nederlands!!
Geen.
2 complete brillen gekocht. Zeer goed en deskundig advies, met uitgebreide oogmeting. Greet en Annemarie nemen alle tijd voor je, en zijn niet alleen zeer vriendelijk, maar ook zeer professioneel. Hier komen we zeker terug!
Ze zijn zeer vriendelijk. Ook voor beide kinderen!
goede service, geen opsmuk, klantvriendelijk
Goede kwaliteit bril en heel goede service. En heel vriendelijk.
nvt
Nihil
Iets meer geduld en tact, t.o.v. oudere mensen. Iets meer tact en geduld t.o.v. oudere mensen Probeer helemaal los te komen van het slechte imago van Optiek van der Veen. Jullie hebben nu je eigen identiteit en die mag er zijn!
Al jaren klant bij deze winkel. Ook nu er een andere eigenaresse inzit nog steeds goede service en kwaliteit.
Persoonlijke benadering en veel tijd voor uitleg! Top gewoon!
Schoolstraat 26
9251 EC Burgum
• Kiyoh & Klantenvertellen zijn onafhankelijke platformen en erkend Google reviewpartner. Of een review nu lovend is of juist kritisch â iedere stem telt.