Vriendelijk personeel. vakbekwaam
prettig om er zeker van te zijn dat ik in mijn eigen woonplaats goed geholpen wordt
Zeer klantvriendelijk. Dienstverlening perfect.
Alles goed verzorgd t/m de koffie
Professionele, persoonlijke service en een eigentijds en fraai aanbod van brillen.
't Is gewoon goed
Geweldige oogmetingen en top glazen. Zeer klantvriendelijk en tijd voor je als klant. Een aanrader !!!
Nvt
prettig geholpen
Je wordt heel goed geholpen, vriendelijk, professioneel en eerlijk personeel.
Er heerst een prettige ontspannen sfeer
Geen idee. Prijs??
Geen
Vriendelijk en gastvrij met de juiste zorg dat er een passende bril met sterkte op mijn neus komt!
Ontzettende aardige mensen en heel gastvrij. Nemen de tijd voor je. Super bevallen.
Schoolstraat 26
9251 EC Burgum