Zeer positief
Beste mensen ! Ik wil wel wat meer tijd dan enkele seconden om mijn ervaringen te delen . Om te beginnen , ik heb dat met met de “ score van het cijfer 9 “ ook al aangegeven dat ik een zeer tevreden klant ben . Aanleiding was voor mij een oogmeting te laten doen , omdat ik duidelijk het idee had dat ik duidelijk iets meer moeite kreeg met “ de kleine lettertjes” . De oogmeting , door Ineke op een plezierige - en kundig uitgevoerde wijze uitgevoerd , liet inderdaad zien dat aanpassingen nodig waren . Ook zag Ineke dat er in mijn vorige montuur een breuk zat , had dat zelf nog niet opgemerkt , dus niet alleen nieuwe glazen waren nodig , maar dus ook een nieuw montuur was nodig . Wietze liet weten dat Fokje mij zou adviseren bij het uitzoeken van een nieuw montuur . Na verschillende monturen te hebben gepast , kwamen we uiteindelijk terecht bij een montuur dat sterk overeen kwam met het montuur dat ik met veel plezier droeg nog steeds . Dus vandaar dat niemand ziet eigenlijk , op een enkeling na , dat ik nu een nieuwe bril draag , maar dat is niet relevant . Ineke heeft daarna alles in orde gemaakt voor de bestelling en ze liet weten , i.v.m de breuk in het oude montuur , zal ik er “ spoed “ bij vermelden . Zo kreeg ik na enkele dagen al bericht , dat mijn bril klaar lag om opgehaald te worden . Opnieuw werd ik geholpen door Ineke en wederom op een heel plezierige wijze . Wat zo bijzonder was , dat ze o.m op een gegeven moment aan mij vroeg wat voor werk ik deed , waarop ik antwoordde wat bijzonder dat je daar naar vraagt . Waardoor ik in de gelegenheid was om iets over mijn twaalf ambachten ( geen dertien ongelukken overigens , mijn hobby’s zoals schilderen , gedichten schrijven , maken van symbolische bloemsierkunst , objecten en installaties , , mijn voorbereidingen voor mijn “ laatste reis “ , kon vertellen . Wat mij opviel haar interesse , haar manier van vragenstellen ,
haar houding - en lichaamstaal , waaruit bleek een oprechte belangstelling /