Zeer goede oog meting en er wordt echt de tijd genomen

Uitstekend en vakkundig personeel

Worden altijd prettig, gastvrij en vakkundig geholpen.

Uitstekend goede service

Dochter ontzettend blij met nieuwe bril

zeer tevreden

Erg klantvriendelijk en kennis van zaken

Zeer plezierig behandeld

Zeer klantvriendelijk

Prima.

Vriendelijk en goed geholpen

Duidelijk

Duidelijke uitleg en snelle service

Warm welkom, goede service, fijne mensen.

Mijn ervaring? It koe net better.

Prima personeel, deskundig en tevreden met resultaat.

Prima!

Persoonlijke, zeer vriendelijke en vakbekwame opticien. Top!

Prettig en deskundig geholpen

Nemen de tijd om samen een goed monteur uit te zoeken. Bij Freiberger hebben ze een groot assortiment. Na de koop wilde ik nog van montuur veranderen en dat was geen probleem. Ben zeer blij met nieuwe bril.

Klantvriendelijk, gezellig.

Deskundig en goed

Goed geadviseerd,

Gemoedelijke sfeer en vakkundig geholpen

In een hele gemoedelijke sfeer ben ik zeer vakkundig geholpen. Echt een adres om aan te raden!

heel goed

goede en persoonlijke, warme aandacht professionaliteit vertrouwen in service bij eventuele klachten kortom: geen klachten, alle vertrouwen.

Kwaliteit en kennis van zaken

Alle tijd voor het uitzoeken van een bril met zonnebril. Kennis van zaken. Goede service bij het ophalen van de bril. Alles goed en netjes geregeld. Bedankt!!!

Ik hou niet van zoiets, vragen lijsten is niks voor mij,

Ik ben zeer tevreden

Vriendelijke mensen

Topservice

Mijn lenzencontrole werd uitstekend gedaan. Duidelijke vragen werden gesteld en er was alle tijd om de controle uitvoerig te doen.

Zeer deskundig

Zeer deskundig en behulpzaam personeel, stellen alles in het werk in je een zo goed mogelijke kijkervaring te geven (ik draag multifocale lenzen met cylinder).

Heel fijn

Alleen het binnenkomen in deze smaakvol ingerichte winkel was al een feestje,de behulpzame rustige manier van benaderen voelde voor mij heel goed omdat ik best onzeker ben. In zulke beslissingen,.de profesionele aparatuur en de jarenlange ervaring gaf mij veel vertrouwen dat het goed kwam..na bijne een week kan ik zeggen dat ik heel blij ben met mijn nieuwe bril om dat ik veel beter zicht heb en ik merk dat het veel rustiger voor mijn ogen is,heel hartelijk bedankt voor de fijne behandelijng

Gewoon erg goed!

Altijd leuk om even bij jullie te zijn,! Fijne persoonlijke benadering en goed advies! Top bedrijf!

Zeer kundig, zeer klantvriendelijk

Bezoek gebracht met zoon voor lenzen, daarna zelf bril en nieuwe lenzen laten aanmeten. Topservice, topproducten! En lekkere koffie.

Vriendelijk, deskundig en men nam alle tijd.

Men is zeer vriendelijk. Je wordt goed geholpen Duidelijk advies Deskundig.

Goede begeleiding

Van begin tot eind werd ik goed geadviseerd bij het uitzoeken van een montuur en de juiste glazen. Alleen vond ik het jammer dat een adviseur met mij bezig was en vervolgens wordt weggeroepen om iemand anders te helpen. En iemand anders mij verder hielp.

Schoolstraat 26

9251 EC Burgum