Zeer professionele optiek en vriendelijk personeel

Mijn man en ik zijn zeer tevreden over optiek Freiberger. Het personeel is zeer deskundig,nemen alle tijd voor je en zijn zeer vriendelijk! Ze hebben een ruime keuze monturen die van hoge kwaliteit zijn en dit geldt ook voor de rodenstock glazen waar heel erg blij mee zijn. Kortom ze hebben er weer twee vaste klanten bij!

Goede optiek en fijne mensen

Ik ben al jaren klant bij Optiek Freiberger. De mensen zijn erg klantvriendelijk en de service is uitstekend.

Prima!

Goede service!!

Klantvriendelijk, correct en gezellig

Er is aandacht voor je als klant, door hèm/haar die je helpt maar er is ook vriendelijkheid door de anderen. Je voelt je als klant gezien. Waar je als klant voor komt is natuurlijk het vakmanschap, ik werd vakkundig geholpen door zowel Wietse als de stagiaire!!

Heel goede service

Vriendelijk en kundig personeel, gemoedelijke sfeer, mooie winkel en een super service

Heel klantvriendelijk, prima service en in mooie werksfeer in de winkel!

Heel klantvriendelijk, prima service en in mooie werksfeer in de winkel!

deskundig betrokken, gastvrij

deskundig betrokken, gastvrij

Heel fijn geholpen

Ze zijn kundig,vriendelijk en nemen alle tijd.

Vriendelijke en behulpzaam

Zeer vriendelijk en goede kwaliteit..top

Uitstekend!!

Professioneel en zeer klantvriendelijk

Vriendelijke en deskundige benadering van mij als klant. klant.

Vriendelijke en deskundige benadering van mij als klant.

Klantgericht en klantvriendelijk

Alles OK. Alleen de bril past niet in de brillenkoker. Kan soms lastig zijn.

Al 25 jaar goede service!

Al 25 jaar kom ik bij (v/d Veen en nu) Freiberger. Altijd fijne en persoonlijke service. Goede kwaliteit brillen en passend advies! Zelfs bij een hoge sterkte wetende de brillen heel mooi te maken zonder dat je dit aan de bril of de glazen ziet.

Zeer vriendelijk en professioneel behandeld

Zeer vriendelijk en professioneel behandeld

Prettige mensen, goed advies en prima service.

Uitstekend!

Deskundig , klantvriendelijk en prima service

Fijn om hier de juiste bril uit te zoeken. Er wordt eerlijk advies gegeven en er wordt echt alle tijd aan jou als klant besteed.

Geweldig geholpen, hele goede service!

Ik ben geweldig geholpen, hele goede service!!

Prima geholpen door Wietze!! Andere collega’s ook superaardig!!

Prettig geholpen

Prettig geholpen

Goede ervaring

De behandeling en de tijd die er voor mij was heb lk als goed en duidelijk ervaren.

Wordt er altijd erg goed en deskundig geholpen!

Erg plezierig en deskundige mensen!

Zeer goed en vriendelijk geholpen. De bril was zeer snel geleverd. Wij komen graag weer terug

Kundig ,vriendelijk en prima service.

Vriendelijke personeel

Er wordt tijd voor je genomen, bv een bril uit te zoeken.

Prettige ervaring

Correcte behandeling en vlotte levering bril. Kan geen negatieve dingen bedenken.

Schoolstraat 26

9251 EC Burgum