Door de drukte ging alles wat gehaast

Het was op dat moment druk, verder prima

Heel klantvriendelijk geholpen.

Heel tevreden, er werd zelfs 2 koffie dan wel cappuccino, naar keuze, aangeboden bij even te wachten. 1 kleine opmerking; op zaterdag 18 september j.l. heb ik op uw, in de winkel, nieuw gekregen WhatsApp nummer u iets voor gelegd; tot nu toe heb ik daarop nog niks vernomen....... Er stond per vergissing eerst een ander nummer op uw nota’s, welke géén WhatsApp nummer bleek te zijn, hoewel het daarop tóch als zodanig werd aangegeven....

Goed advies en service. Snelle levering.

Vriendelijk en goede vakkennis

Alsof je in een huiskamer wordt geholpen. Met koffie en gastvrijheid.

Goed, zoals altijd, geweldige service.

Zoals altijd uitstekende service

Zie bovenstaande

Behulpzaam en vriendelijk geholpen. Ervaringsdeskundigen die weten waar ze over praten!

Vakkundig en klantvriendelijk

Sympathieke opticien waar je deskundig en zorgvuldig wordt voorgelicht en geholpen.

Deskundig en klantgericht

Spreekt voor zich.

Deskundige en prettige dienstverlening

Uitstekende sfeer in de winkel; de medewerkers nemen de tijd voor je, je wordt gekend. Goed en eerlijk advies. Ruime keus aan brillen.

Bijzonder vriendelijke en klantgerichte deskundigheid!

Zo wil je geholpen worden.

Professionele hulp

Deskundig advies

Vriendelijke en vakkundige mensen.

Al jaren naar zeer tevredenheid brillen gekocht . Men blijft zich positief inspannen tot volledige tevredenheid.

Wel weinig keus uit brillen zonder neusvleugels. Wel zeer goed geholpen door personeel.

Klantgericht

Uitgebreid onderzoek. Duidelijke voorlichting. Vriendelijke behandeling.

Deskundig advies en uitgebreide en prettige begeleiding bij de keuze van een bril

Een oogmeting met goede uitleg en advies over de keuze voor een bril

Zeer goed geholpen door professioneel personeel

Zoals altijd (wij kopen al jaren brillen voor het hele gezin) zeer professioneel begeleid in het kopen van een bril. Vanaf het meten van de ogen tot het uitzoeken van een mooi, goed passend montuur ben ik zeer goed geholpen. Daarom een dikke welverdiende tien.

Zo als altijd , gemoedelijk , en goed advies

Zie boven beschreven

komen er al jaren altijd goed.

prima correct klantvriendelijk

helemaal blij met mijn mijn nieuwe bril!

Al jaren deed ik goede zaken met "mijn" opticien in Leeuwarden maar een tijdje geleden was er bij deze zaak een caravan geplaatst waar je gratis je ogen kon laten doormeten: ondanks de drukte werd ik hier supervriendelijk en deskundig geholpen. Dat heb ik opgeslagen!!!! Na diverse ooginjecties door de oogarts was mijn zicht eindelijk stabiel gebleven en werd het weer tijd voor een andere bril: Na deskundige, rustige en vriendelijke oogmeting bij deze winkel was ik redelijk snel in mijn keuze geslaagd. Nieuwe bril met nieuwe glazen + nieuwe glazen in mijn zonnebril: helemaal tevreden ben ik de winkel uitgelopen: een aanrader!

Blij met de service en mijn nieuwe bril

Heb al meerdere brillen bij Freiberger (v/h Van der Veen) Optiek gekocht. Hoewel ze niet goedkoop zijn, zijn de brillen en glazen steeds van zeer goede kwaliteit. Als ik eens per ongeluk iets tegen mijn bril aansla en hij staat wat scheef, wordt dit altijd top opgelost.

Deskundig

Vriendelijk en deskundig geholpen

Optimaal positief

Bijzonder ingewikklede fysiele situatie is bij mij van toepassing. Glazen waar meerdere prismas moeten worden opgenomen, een oplossing voor vormen van 'dubbel' zien op grond van voorschriften van behandelende oogartsen, etcetera. Met grote inzet hebben medewerkers van Optiek Freuberger zeer deskundig voorschriften van mijn behandelende oogartsen uitgevoerd. Het regelen van afspraak ging steeds op een goede manier. Al met al ben ik zeer tevreden over deskundigheid, hulpvaardigheid en wijze van benadering van mij als client!

Schoolstraat 26

9251 EC Burgum