Persoonlijk en deskundig

Persoonlijk en deskundig

Prima oogmeting en aandacht + voldoende tijd en zeer klantvriendelijk

Prima oogmeting en aandacht zeer klantvriendelijk .

Fantastisch

Vriendelijke ontvangst en je wordt goed geholpen.

Kan in 1 woord; superbehandeling

Toen we weer buiten stonden, de ogen waren opgemeten en een bril uitgezocht hadden we een tevreden gevoel. Komt helaas tegenwoordig niet vaak meer voor. Dank jullie wel. Ik zie alles weer helder en terug op een zeer prettige ervaring.

Uitstekende service en plezierig contact

Ik heb mijn bezoek aan de winkel van Freiberger heel plezierig ervaren. Het personeel is heel vriendelijk en behulpzaam.

keurig

zeer vriendelijk en netjes geholpen

Super goede optiek. Lieve mensen en zeer goed in hun vak. Super service. Een aanrader.

Goed advies over montuur en glazen

Heel goed geholpen en erg blij met de nieuwe brillen.

Super tevreden

2 brillen gekocht een zonnebril en een gewone bril beide voorzien van de nieuwe Rodenstockglazen. Zicht is echt top! Ga je tv kijken of je gebruikt het computerscherm is net of heb je een nieuwe tv en computerscherm gekocht. Kleuren en zwartwaarden zijn zeer helder.

prima opticiën

Goed advies voor montuurkeuze; snelle service en echt klantvriendelijk! Een aanrader!

Heel goed geholpen en zeer gemoedelijk.

Alles goed duidelijk uitgelegd.Voelde erg goed. Heel gezellige en vriendelijke mensen die ons hebben geholpen.

Zoals altijd, prettig en deskundig geholpen

Gewoon goed !!

Wij werden volgens mij `vakkundig` bediend .

een kwestie van vertrouwen

veel aandacht voor de klant

Uitstekende service

De medewerkers nemen alle tijd voor de deskundige oogmetingen en bij het uitzoeken van een geschikt montuur.

Goede Ontvangst

Goede Behandeling en Adviesen

Prima geholpen door Optiek Freiberger

Prima geholpen door Optiek Freiberger.

Prima.

Geheel naar tevredenheid zoals altijd.

Ben er erg hartelijk ontvangen

Ben er erg hartelijk ontvangen gr Sjoukje Bergsma

Goed en met aandacht geholpen

Zie boven

Vriendelijk, klantgericht en deskundig

Ik kwam zonder bril te zitten door een niet te repareren breuk in het montuur. Door de medewerkers van Freiberger werd alle moeite gedaan om mij met spoed aan een nieuwe bril te helpen. Is geslaagd, alle hulde hiervoor

Klantvriendelijk en deskundig!

Zie hier boven.

Super service!

Super service en hiel noflik!

Fantastische service

De mensen van Freiberger denken met je mee en doen er alles aan om he optimaal te helpen.

Goed advies, vakkennis, klantvriendelijk en lekkere koffie

Schoolstraat 26

9251 EC Burgum