Goed advies en een Super service! Weer ontzettend blij met mijn nieuw waterbed 😃
Zeer goede en snelle service. Vriendelijk personeel
super
Snel en prima te woord gestaan, heel snel ingepland en vakkundig geholpen voor een nette prijs. ( en 100 km van de zaak , de zelfde dag, prima kunnen slapen)
Mijn waterbed is nu 5 jaar oud en er was een lekkage. Ik belde naar Hydrosfeer en er werd meteen gezegd; ik bel U zsm om de lekkage van daag te verhelpen. 4 uurtjes later was alles opgelost. GRATIS!!!!!!!!!!!!!!!!!! Service.
zelfs nu ik niet meer in Geleen woon toch de service van die winkel zelfs tot hier in Zeeuws Vlaanderen
Snelle levering. Artikel was precies zoals op de website beschreven.
altijd snel geholpen en alles perfect.
Zeer tevreden met de geleverde dienstverlening en de vakkundige medewerker!
Heel goed bedrijf goeie service
super geholpen en goede service. top
Snel bezorgd met goede verzendcontrole
Goede service, zelfs 10 jaar na aankoop waterbed.
Vriendelijk en perfect geholpen door medewerker van bovengenoemd bedrijf.
Snel geleverd en alles correct.
We zijn zeer tevreden klanten alles met zorg afgehandeld ook al kwam ons waterbed niet van bij hun. Toch hebben zij ons goed geholpen en hebben ze er een nieuwe klant bij 👍
Prima service, snelle levering en montage.
Hele goede service
Rijksweg - Zuid 78
6161 BP Geleen (zuid-limburg)