Als je een foute bestelling heb gedaan zetten ze dat recht Zeer vriendelijk en behulpzaam Zeker een duin omhoog

Jaarlijkse reminder is echt super. Dan snel besteld en je volgt de zending. Bij iedere nieuwe stap in de verzending en levering krijg je een berichtje. Super service.

deskundig een klantgericht

De klantgerichtheid bestond voor mij uit de vriendelijke bejegening en het kort van te voren gebeld worden dat de monteur iets later zou komen ivm een pechgeval. De monteur nam vervolgens alle tijd om ons de 'do en de don'ts' uit te leggen bij het plaatsen, vullen en ontluchten van het watermatras. Kortom, een zeer positieve ervaring met dit bedrijf.

Op de juiste tijd vlgns afspraak aanwezig. Snel en respectvolle manier gehandeld. Vriendelijke man. Zeer tevreden

Prima service en uitstekend advies

Met een prima advies weer een goede keuze kunnen maken voor een volgend waterbed.

Top bedrijfje met een geweldige service

Twijfelachtig kwamen we binnen, in de showroom waren we eigenlijk na 10 minuten klaar. Toch een praatje gemaakt met de verkoper en eigenaar Edwin, Resultaat: uurtje of wat later met een droombed (op papier) naar buiten gestapt. Levering en montage door Ton, netjes en goed geregeld en zelf ook de ruimte gekregen voor wat "modificaties"naar eigen wens. Eindresultaat: Helemaal tevreden!!

Prettige benadering

Goed en deskundig advies.

Top,snelle levering.

Vlot bestellen, betalen en ontvangen!

Goede vriendelijke service, deskundige uitleg

Een lek in ons waterbed werdt nog dezelfde dag gerepareerd. Deskundige uitleg en adviezen. Vriendelijke reparateur.

Prima, voorbeeld voor andere webwinkels !!

Zoals gewoonlijk prima service en kwaliteitsproducten, ben niet anders gewend. Uitbater/eigenaar filiaal Geleen deskundig en altijd zeer correct en hulpvaardig, meedenken in oplossingen en niet in de zin wat allemaal niet kan.

zeer tevreden

sinds ik bij u bestel hebben we geen probleem meer met ons waterbed.

Uitstekende service tot in de puntjes

Al jaren klant tot volle tevredenheid.

Zie boven

zeer klantvriendelijk

Prima ervaring

Goede en afdoende service

👍🏻

Goed beschreven wat te doen

Goedemorgen, Wat goed te gebruiken... Duidelijk beschreven gebruiksaawijzing..

Gied

Is goed ontvangen en snel

Ja, goede service !!! Ben er Klant i.v.m. kopen van een waterbed, spullen die ik nodig heb, zijn snel geleverd, je word op de hoogte gehouden wanneer je spul voor de algen weer moet doen. Belangrijkste vind ik p.s. Goede informatie over alles...wat betreft over waterbed.

Snelle service bij het leveren van een kwaliteitsvol artikel

Nog voor ik mijn bankkaart kon opbergen, kreeg ik al telefoon om afspraken te maken omtrent de levering. Ondertussen heb ik de hoeslakens... Diezelfde avond had ik mijn zus op bezoek en ook zij zal lakens bestellen. Toch super!

Perfecte service

Zeker tevreden

Gewoon weer prima geregeld

Keurig en tijdig melding voor t onderhoud. Wordt zelfs gratis thuis bezorgt. Niets aan veranderen... zeer content zo!

Ik ben altijd tevreden over de service

Goed geholpen toen ik belde voor mijn bestelling

Zoals altijd fijne en goede service.

Al jaren lang een goede ervaring met de medewerkers van Hydro-sfeer waterbedden. Doen wat ze beloven en zijn snel ter plaatse als dit noodzakelijk is.

Hele aardige behulpzame mensen

Ons bed is verhuisd van Limburg naar den Haag en dit is prima verlopen. Ook het leveren van onderhoudsartikelen is goed gegaan.

klantvriendelijk en zeer bekwame monteur

er wordt tijd voor je genomen bij de aanschaf van het bed. Zeer uitgebreide informatie. Monteur is in 1 woord TOPPIE

Rijksweg - Zuid 78

6161 BP Geleen (zuid-limburg)