Altijd klantvriendelijk en goede maar vooral snelle service.

Altijd klantvriendelijk en goede maar vooral snelle service. Wij zijn al sinds jaar en dag klanten bij hydro-sfeer en ze hebben ons nog nooit teleurgesteld.

Goede service, klant vriendelijk

Super snelle service, defecte verwarming (binnen garantie)vervangen, door monteur, binnen 3 uur!!!

Mijn Ervaring -Zeer goed -Heel snel -Vriendelijk

Altijd top

Prima service. Snel geleverd zoals afgesproken.

Snel besteld en snel geleverd.

Klantvriendelijk en servicegericht

Fijn geholpen door een vriendelijke man met kennis van zaken.

Uitstekende service

Komen afspraken na.

Perfecte snelle levering

Exact zoals beloofd geleverd. Keurig op tijd en degelijk verpakt.

Super service

Super bedden!!!

Zeer stipt geleverd.

Snelle service, prettig contact.

Snelle service, prettig contact.

Deskundig advies!

Goed en persoonlijk advies gekregen en een snelle service. Duidelijk ervaren verkoper die met je meedenkt. Waterbed ligt echt zo heerlijk!

Perfecte ervaring en top installatie!

Ook tijdens de Corona crisis perfect bereikbaar, zeer goede service, prima uitleg en een complete topervaring van aankoop tot installatie.

Komt afspraken na , en super service

alles en zeer op tijd

spullen in abonnement wordt jaarlijks voortreffelijk en op tijd ontvangen

Verhuizing van waterbed naar nieuwe woonplaats. Afstand circa 120 Km. Alles is soepel en conform afspraak verlopen. Waterbed stond eind van de middag kant en klaar om erin weer te duiken.

Correcte en snelle service

Snelle en goedevservice

Correcte en snelle levering

Prettige ervaring

Service: Duidelijk Snel Correct Product: Goed

Supersnel en geen verzendkosten.

Super snel en voordelig. Geen verzendkosten Zeer klantvriendelijk.

Geweldige Service, Grandioos Waterbed.

Na bezoek aan showroom in Geleen waar wij in 1e instantie voor renovatie van ons 22 jasr oude waterbed kwamen is eigenaar thuis komen kijken. Heel eerlijk advies gekregen, uiteindelijk toch voor geheel nieuw waterbed gekozen, hoger en groter. In de wachttijd op t nwe bed is onze oude bed dusdanig geprepareerd dat we er weer op konden slapen. Nieuwe waterbed is fantastisch en zeer vakkundig opgezet. Chapeau voor de klantvriendelijkheid, het geduld en de vakkennis!

Prima, gebeld en 3 uur later was hij er

Zie bovenstaand, gebeld voor een probleem met de verwarming en 3 uur later was de monteur ter plekke

Geweldig geholpen

Rug/nekklachten verdwenen dankzij super advies en fysiek genoeg keuze in verschillende Waterbedden. Hij weet waar hij over praat. Denkt mee en geeft goede adviezen

goed en perfect komen hun afspraken correct na

hardstikke goed

Goede kwaliteit en snelle service

Hoeslaken werd de volgende dag al geleverd, supersnelle service met attent briefje. Goede kwaliteit, erg fijn hoeslaken voor ons waterbed.

Rijksweg - Zuid 78

6161 BP Geleen (zuid-limburg)