Snelle en vakkundige IT Dienstverlener.
Wij kennen Justdata al vele jaren als een bedrijf die altijd voor je klaar staat wanneer je ze nodig hebt. Het bedrijf is de afgelopen jaren flink gegroeid wat aangeeft dat waarschijnlijk velen dezelfde mening delen. Ga zo door!
Mijn werkgever maakt al enige jaren met tevredenheid gebruik van alle diensten van deze automatiseerder JustData
Snel en vriendelijke service. Meer expertise met apple zou plezierig zijn
Top bedrijf! Hangt altijd een leuke sfeer, justdata heeft een echte familie sfeer!
Een deskundig bedrijf wat ons al jaren bijstaat op het gebied van onze pc en laptops, maar ook het bedrijf wat een geweldige website heeft gemaakt voor ons bedrijf waardoor wij goed te vinden zijn op het www en genoeg aanvragen binnen door krijgen.
Duidelijk een toekomstgericht bedrijf. Flexibel en oplossingsgericht. Creatief meedenken naar hanteerbare implementatie bewijst dat zakendoen niet nodeloos ingewikkeld hoeft te zijn.
bevalt mij prima
Top, staan altijd klaar voor je.
Deskundig bedrijf die weten wat cliënten willen en ze dat ook kunnen geven.
De bedrijfsfilosofie van Just Data is helder, transparant en gericht op service. Dat is mijn ervaring met betrekking tot de diensten die wij tot nu toe af hebben genomen.
Een betrouwbare nononse organisatie
JustData is een capabele partij met goede oplossingen en prettige mensen om mee te werken. Comminicatie is en blijft echter een aandachtspunt, dat is niet altijd optimaal.
Professionele en betrokken IT partner voor het MKB.
Zowel in vorige werksituatie als nu in privé situatie zeer tevreden en positieve ervaringen
Goed bereikbaar bedrijf met persoonlijke service. Reageert in het algemeen snel en adekwaat.
Prima bedrijf, zeer behulpzaam