Deskundige installatie met een duidelijke uitleg er bij

Ervaren bedrijf

Snelle afhandeling, betrouwbaar bedrijf Klantvriendelijk

Deskundig, betrouwbaar, behulpzaam

Ik ben klant van Baggerman sinds 2007 voor o.a. de onderhoud van de gaskachels, een bad geiser en een openhard met schoorsteen. Het is heel fijn om te weten dat ze meteen komen als er een probleem is en dat ze me één keer per jaar herinneren dat het tijd is om de apparaten weer te laten controleren. In al deze jaren is maar één keer een werknemer vergeten een klus af te maken (geen warm water in de douche). De volgende dag is hij kosteloos teruggekomen om het probleem op te lossen.

Betrouwbare service

Al jaren komt de firma Baggerman ieder jaar de schoorsteen vegen. Ze werken netjes en schoon, en zijn er altijd op de afgesproken tijd. Aardige mensen bovendien! Wel zou het fijn zijn om een iets kleiner tijdslot te ontvangen, bv. tussen 8 en 11 uur in plaats van ochtend of middag. Dat is wat vaag dus bel ik op de dag zelf altijd even om een iets nauwkeuriger moment.

perfect en keurig gewerkt

Vriendelijke monteur, die goed en keurig zijn werk heeft gedaan.

Wij zijn heel erg tevreden

Nieuwe afspraak wordt prima geregeld met een berichtje per e-mail. Wijziging ook geen probleem. Er wordt heel schoon en snel gewerkt.

Professioneel en betrouwbaar

Betrouwbaar en klantvriendelijk Geen woekerprijzen

echt vakmensen

goed werk aardige mensen

Jaarlijks onderhoud CV naar tevredenheid uitgevoerd

Uitstekend vakwerk

Al jaren tevreden klant en uw firma al verschillende keren aanbevolen

Prima dienstverlening. Efficiënte communicatie en uitvoering.

Prima dienstverlening. Efficiënte communicatie en uitvoering.

Prima mensen

goede ervaring, zowel technisch als persoonlijk.

Niet van toepassing

Betrouwbaar en goed

Fijn bedrijf, alles volgens afspraak. Hele prettige en kundige medewerkers

Zeer goede ervaring

Aardige mannen en doen goed en net werk

Het werk is vakkundig heel goed uitgevoerd.

Snelle effectieve schoorsteenveger zonder gedoe en schoon

betrouwbaar, degelijk werk, vriendelijk.

Jaarlijks wordt mijn schoorsteen geveegd en dat loopt al jaren op een prettige wijze bij Baggerman. Bezoek wordt netjes van te voren aangekondigd, ze komen deze afspraken stipt na en er wordt goed werk geleverd. En, ook niet onbelangrijk, ik vind de medewerkers erg vriendelijk. Prima dus!!

Goed snel en efficiënt

Ze zijn altijd vriendelijk, goed, snel en efficiënt. En door middel van een reminder hoef ik er niet aan te denken een afspraak te maken.

Altijd weer een gezellig kort samenzijn. Al jaren!

Goed en gezellig

Goede service en vakmanschap

Cv ketel vervangen, netjes en met vakmanschap geplaatst. Vriendelijke monteur.

Fantastisch

Alles volgens plan. Hele aardige en kundige medewerker

Gaan netjes te werk

Werken van beneden af en hoeven dus niet het dak op. Dat werkt snel en efficiënt. Alles wordt netjes opgezogen en de vloer netjes afgedekt tijdens het vegen. Als ze klaar zijn is alles weer netjes opgeruimd. Aardig en beleefd in de omgang.

Rotterdamsestraat 57

2586GH 's-gravenhage