Prima werk geleverd Prettige medewerker

4 sterren: goede service, goed behandeld

Stipt in afspraak; minimale hinder tijdens werkzaamheden;keurige, vriendelijke benadering; goed resultaat.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Top service en accurate dienstverlening

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Heel prettig contact met deze firma. Correcte reactie op aanvraag. Eerlijke mening over het te reinigen tapijt. Ophalen en terugbrengen van tapijt prima geregeld. Prijs kwaliteit verhouding prima!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Snelle ophaaldienst, en prima aflevering van de schoongemaakte producten. Voor herhaling vatbaar.

• Ervaring met: Meubelreiniging|Tapijtreiniging

4 sterren: goede service, goed behandeld

In ons nieuwe huis lagen 5 vloerkleden van de vorige bewoners, die minstens 15 jaar lang niet gereinigd waren. Alles is prima schoongemaakt en weer helemaal fris, ook de geur van de hond is er uit. Halen en brengen was probleemloos en precies volgens afspraak.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Tapijt is erg opgeknapt en zijn er erg tevreden mee.

4 sterren: goede service, goed behandeld

tapijt ziet er weer als nieuw uit. Min puntje is dat de eigenaar van de zaak, die het tapijt komt ophalen en weer terug brengt er vanuit gaat dat er iemand aanwezig is die helpt met het dragen van het tapijt. In ons geval betreft het een redelijk zwaar tapijt.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een zeer goede, deskundige, reiniging van mijn tapijt!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Snelle service. Vloerkleed goed gereinigd.

4 sterren: goede service, goed behandeld

We zijn erg tevreden over de service van dit bedrijf!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Er wordt een snel en vakkundig oordeel ter plaatse gegeven. En als het enigszins mogelijk is, wordt het probleem ter plekke onmiddellijk verholpen. Het eindresultaat is uitstekend. Het tapijt is voor 90% weer in de oorspronkelijke staat gebracht qua schoon oppervlak en kleur.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Geweldige service, stipt op tijd, goede prijs/kwaliteit en vriendelijk

4 sterren: goede service, goed behandeld

Duidelijke afspraken die goed nagekomen zijn. Mooi resultaat van het gereinigde vloerkleed en bijzondere service om ook nog de banken mee te verplaatsen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Duidelijke en vriendelijke communicatie.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Vanmiddag ons vloerkleed terug gekregen van ABC. Het is een 100% wollen vloerkleed en rond de 50 jaar oud. Het is uit mijn ouderlijk huis en er zijn drie generaties kinderen op groot geworden en diverse honden hebben hierin hun zand achtergelaten. Het resultaat van de reiniging is boven verwachting. Het kleed is helder van kleur en schoon geworden. Het lijkt of de pool dubbel zo dik is geworden en het voelt heerlijk zacht aan. Het heeft een decente, frisse geur. ABC heeft extra werk moeten verrichten, maar betaald hebben we de vooraf afgesproken prijs. Vriendelijk, zorgvuldig, betrouwbaar, afspraken worden keurig na gekomen. Fijn om hier klant te zijn.

4 sterren: goede service, goed behandeld

We zijn erg tevreden over de geleverde kwaliteit

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het probleem van mijn tapijt: mot, is grondig aangepakt. Het tapijt is drie keer opnieuw behandeld, voor de oorspronkelijk opgegeven prijs. Men hield zich goed aan afspraken, prettige communicatie.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Richard heb ik mogen ervaren als een zeer trouwe loyale ondernemer die passie heeft voor zijn werk en vak. Waarom kwaliteit een acht in relatie tot de vloerbedekking die hij geprobeerd heeft schoon te krijgen. Simpel gezegd hij kan van een oude vloerbedekking geen nieuwe maken. Mijn respect hij pakt de uitdaging en hij probeert het. Richard lukt veel en hij vergeet soms zijn eigen grenzen wat tenkoste gaat van zijn eigen gezondheid. Een andere vloerbedekking die Richard schoongemaakt heeft perfect. Mijn vloerkleden hebben hun warme en diepe kleur weer terug. Ik zal zeker bij Richard terugkomen. Gr Lien

• Ervaring met: Tapijtreiniging|Vloerkleedreiniging

4 sterren: goede service, goed behandeld

Heel bekwaam, professioneel in reiniging. Zijn bijzonder blij met resultaat. Daarnaast zeer attent en vriendelijk.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vriendelijk, snel en goed.

4 sterren: goede service, goed behandeld

een zeer hoffelijke en klantvriendelijke deskundige benadering van problemen met beschadiging door vervuiling van vloerkleden

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Goede service,vriendelijk.En het vloerkleed ziet er weer als nieuw uit.Zeker voor herhaling vatbaar.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Super service! Twee vloerkleden in reiniging gegeven. Ivm oude hond gevraagd om de kleden ook te behandelen met ozon ivm honden lucht. De kleden zijn verschillende malen gewassen en behandeld omdat de firma niet tevreden was over het eindresultaat. Dit alles zonder extra kosten. Daarnaast zijn de kleden netjes op afspraak gehaald en terug gebracht. Ik beveel dit bedrijf zeker aan!

Gelaarsde kat 73

5629 KJ Eindhoven

Over ABC Tapijtreiniging

ABC is sinds 1998 gespecialiseerd in het reinigen van tapijt, vaste vloerbedekking, meubels en vloeronderhoud.