Op tijd, correct en vakkundig.

Meneer was mooi op tijd en heeft tapijt op 2 trappen en overloop netjes gereinigd, tapijt ziet weer uit als nieuw. Prijs kwaliteitverhouding is prima.

• Soort opdracht Tapijtreiniging particulier

Top!

Snel en vakkundig werd ons tapijt gereinigd zodat het weer jaren extra meekan. Echt schoon, zeer de moeite waard.

• Soort opdracht Tapijtreiniging zakelijk

Zeer tevreden over het gereinigde tapijt

Zeer tevreden over de snelle service en dienstverlening. Bedrijfspand tapijt ziet er weer fris en netjes uit. Prettig in omgang en denkt goed mee.

• Soort opdracht Tapijtreiniging zakelijk

Fantastisch!

Correct, op tijd en alles zeer snel geregeld! En schoon is je vloerbedekking.

• Soort opdracht Tapijtreiniging particulier

Het tapijt is weer als nieuw!

Bedankt ABC Tapijtreiniging. Na een grote verbouwing had ons nieuwe tapijt een hele hoop te verduren gehad. Het is weer als nieuw, een ontzettend groot verschil! Het is weer zacht, op kleur en super schoon. En dat ook voor een prima prijs; wij vinden het zeker de moeite waard om dit eens in de zoveel jaar te doen als onderhoud.

Geweldige goede service.

Ons Bankstel laten reinigen, dit was hard nodig. Ons Bankstel ziet er weer uit als nieuw. Netjes gewerkt en alles is waargemaakt. We zijn zeer content.

Onvoorstelbaar wat een verschil!

Ons tapijt ziet er weer als nieuw uit! Waarschijnlijk nooit eerder schoongemaakt voordat wij hier kwamen wonen en daarna ook door ons niet. Ik wilde die paar vlekken eruit laten verwijderen, maar Richard reinigde het hele tapijt professioneel in een handomdraai. Het resultaat is verbluffend. Alle vlekken zijn weg en ons lichtst gekleurde tapijt oogt weer drie tinten witter; als nieuw gewoon! Ook hardnekkige (nagellak) vlekken werden snel en grondig helemaal verwijderd. Een echte aanrader. Ik ga ons tapijt in ieder geval vaker laten reinigen.

professioneel en netjes!

Wij hebben een hele fijne ervaring gehad met ABC Tapijtreiniging &-wasserij. Het tapijt is keurig gereinigd en het was een wezenlijk verschil. Dank voor de goede service!

Snel en vakkundig. Mooi resultaat

Heel snelle reactie, meteen offerte en alles verliep volgens afspraak.

Goede prijs-kwaliteitverhouding

Zeker een aanrader. Contact kon snel worden, gelegd, ik kreeg meteen een opgave van de kosten, afspraak kon al twee weken later worden gemaakt. Hij kwam op tijd, was prettig in de omgang, we konden gewoon pinnen. Tapijt is nu weer wat hersteld daar waar het platgelopen was. Echt vuil was het tevoren niet, dus dat verschil is niet goed te zien. Gezien mijn ervaringen met een ander bedrijf dat drie keer zo duur was..... zou ik iedereen adviseren met ABC in zee te gaan.

Op aanraden van vrienden, wij hebben er geen spijt van absolute aan rader. Op tijd komen , en retour afspraak keurig. Kwaliteit 3 tapijten schoonmaken prima, wij zijn er blij mee. Doen!

Zo kan het ook!!

Gebeld voor een afspraak voor twee trappen en bovenverdieping, was netjes op tijd. Alles perfect voorbereid en werkt netjes. Zeer goed resultaat en nette prijzen. Aanrader om uw tapijt een tweede leven te geven.

Super!

Tapijt weer lekker opgefrist en schoon. Hele goede service en reageert overal snel op. Was keurig optijd. Afspraak is afspraak. Deed zelfs iets extra's, dat was super vriendelijk.

Rug came back brand freaking new!

I have a wool rug that I bought that has suffered after 4 years of a toddler playing on it and drinking apple juice. I am shocked at how brand new it came out. ABC was really professional to work with and I felt like the process was seamless. I will be telling my friends for sure, and I won't be scared to give my kid apple juice for a couple years because I know the solution now :P

Geweldig resultaat!

10 jaar oude winkel vloerbedekking ziet er weer als nieuw uit!

afspraak is afspraak en goed werk!

Ben bijzonder tevreden over ABC tapijtreiniging! Dhr nam de moeite vooraf e.e.a. te inspecteren. Er kwam snel een offerte. Was op tijd om het werk uit te voeren. De vloerbedekking is vervolgens keurig gereinigd. En er werd aangeboden om een deel van de gang ook nog (gratis) te reinigen! Super!

Top bedrijf super service.

Super snelle service alles top verlopen,ik zou het iedereen aanraden. Wij zijn super tevreden

Meer dan goed

Onze leistenen vloer is zo super mooi geworden. Ik had wel verwacht dat het op zou knappen maar zo mooi als de vloer geworden is, daar had ik niet op durven hopen. En ook super dat het nog ingepast kom worden voor de verhuizing.

Levert mooi werk

Komt op tijd, doet wat hij belooft, levert hele strakke PVC vloeren en perfecte tapijtreiniging.

Zowel het tapijt, op 2 verdieping(en), als de natuurstenen vloer in de woonkamer laten behandelen. Alles wat vooraf is verteld is waargemaakt. Richard zegt niet wat hij gaat doen máár doet wat hij zegt!

goede en correcte service

Volgens afspraak op uur en tijd de berber opgehaald en weer teruggebracht. Geholpen bij het plaatsen van de berber. Berber was goed schoon en de wol krullend opgewerkt. Heb de indruk dat het gestoomd was, waardoor het kleed wat slapper leek.

Professionele aanpak

Alles werd weer superschoon na de behandeling

Perfecte service

Zeker voor herhaling vatbaar, en zal hem zeker aanprijzen bij anderen.

Top voor elkaar

Richard heeft de kennis en kunde om je tapijt vakkundig te reinigen

Deze vakman uit Eindhoven belooft niets maar gaat wel zijn best doen om je tapijt schoon te maken. We zijn er heel tevreden over. Dank je wel Richard.

Gelaarsde kat 73

5629 KJ Eindhoven

Over ABC Tapijtreiniging

ABC is sinds 1998 gespecialiseerd in het reinigen van tapijt, vaste vloerbedekking, meubels en vloeronderhoud.