het was een cursus om de puntjes op de 'i' te zetten , maar verder weinig nieuws. Nieuw waren de harmonische technieken, leuk, maar die zijn niet evidence based.
goede cursus met prima afwisseling theorie en praktijk. Zeer bevolgen docent met erg veel kennis
alleen de airco was af en toe wat aan de koude kant, maar dat was op te lossen met een extra vest Verder top cursus! Erg blij dat ik dit gevolgd heb.
Fascinerende cursus, jammer dat ik niet eerst in de praktijk de handgrepen kan toepassen om later te evalueren, ik begrijp dat dit niet mogelijk is omdat dhr Fourie uit Zuid Afrika komt
Alles helemaal top! Mijn Engels is niet heel goed maar cursus was prima te volgen. Wel had ik nog graag meer praktijkles willen hebben en casussen willen behandelen (hoe ziet een behandeling eruit).
erg leuke cursus , met goede docent en fijne afwisseling van theorie en praktijk grote waardering voor de zeer snelle reactie op mail
De huidtherapeuten die aanwezig waren op de cursus konden de uitleg over het musculaire systeem niet goed volgen, vond ik lastig bij het oefenen in tweetallen. Groot verschil in niveau.
handboek bevat teveel kleine sheets die moeizaam leesbaar zijn en dus niet prettig om ervan uit te studeren. misschien ook de pdf aanleveren via de gesloten website. dan zelf thuis vanaf computer leren en evt een aantal sheets op groter formaat zelf uit te printen