Ik vond het een zeer informatieve, praktijkgerichte cursus. Zeer prettige sfeer gecreëerd door Ann Coole.
Cursusmateriaal is voor mij niet goed te lezen. Zeer kleine letters/kleine afdruk die niet helemaal scherp is. vandaar geen goed/zeer goed. Inhoud an sich is goed bruikbaar.
Een zeer positieve ervaring.
Prima cursus, af en toe iets te lang theoretisch als ik dan toch feedback moet geven. Een aantal casuistieken in de praktijk bespreken misschien als aanvulling?
Super cursus! Toegankelijke docente, openstaand voor vragen
Erik Witvrouw is een goede spreker, en heeft zeer veel kennis EN praktijkervaring over hert onderwerp. Voor deze cursus, en de deelnemers, was de cursus erg goed, voor mij persoonlijk had ik nog veel meer de diepte in willen gaan bij de onderwerpen. Overall, een verademing ten opzichte van andere cursussen die ik gevolgd heb.
Inhoudelijk geode cursus met een intelligente docent. Structuur is in mijn ogen niet het meest belangrijke tijdens een cursus, zolang er genoeg informative gegeven wordt.
Te veel stof in 2 dagen om een goede vertaling naar de praktijk te bewerkstelligen.
Het zou mooi zijn om ook wat statafels te hebben, dat houd mij in ieder geval fitter en oplettender.
Wat onevenwichtig. Dag 1 weinig nieuws gehoord, dag 2 het gevoel iets gemist te hebben; aansluiting tussen theorie en praktijk was mij niet altijd even duidelijk.