Het enthousiasme van dhr Witvrouw is besmettelijk!
Goed, zeer ervaren fysio en niet teveel wetenschappelijk gepraat maar ook echt vanuit de praktijk / persoonlijk en vanuit de anatomie!
Zeer goede cursus. Graag in vervolg een uitdraai van samenvatting van lichamelijk onderzoek, wat je na de cursus ook nog veel/handig kan gebruiken.
De docent is erg enthousiast en brengt dat ook over. Het is erg prettig om naar hem te luisteren. Verder heb ik veel geleerd, wat gelijk toepasbaar is in de praktijk. Een top cursus een op een mooie locatie.
Jammer dat er veel tijd verloren is gegaan een basis kennis van schouderpsthologie. Ik had juist wat meer diepgang verwacht in pijn behandeling zowel fysiek hands on behandeling als in cummunicatieve zin voor een chronische pijnpatiënt. Goede info wat chronische pijn is, maar hoe kan je de fysiologie duidelijk overbrengen naar de pt om zo de cirkel te doorbreken.
Fijne combinatie van lokale problematiek met het grotere plaatje. De docenten vulden elkaar prima aan. Parkeren op de locatie matig, rest van de lokatievoorzieningen prima in orde
met name de leeropdrachten vóór aanvang van de curus gaven al veel inzicht en schaafde de vereiste basiskennis bij: instappen werd zo vergemakkelijkt
hele fijne en zeer kundige docent, veel aandacht voor casuistiek inbreng en daar goede tips voor om in de praktijk te gebruiken
Iets te weinig toepasbaarheid naar de praktijk/ behandelopties. In geval van de les over de schouder weinig nieuws geleerd...
Het waren twee prettige cursusdagen. Fijn dat er ook een stukje basis werd herhaald en vanaf daar werd verder gebouwd in de cursus, had ik niet verwacht. Afwisseling tussen theorie en stukje praktijk was ook prettig.
Geweldig veel nuttige informatie. Goed geregeld allemaal. Kan niet wachten op de volgende cursus!
Persoonlijk had ik iets meer integratie van de 2 onderdelen veracht. Ik had het gevoel dat het iets te veel 2 verschillende onderdelen waren.
FysioLinks biedt cursussen/nascholingen aan van hoog niveau , die goed toepasbaar zijn in de praktijk. De digitale omgeving van FysioLinks is hierbij een goede ondersteuning.
cursus goed, reader sluit niet aan bij presentatie op scherm. daarbij komt dat beamer dusdanig matig beeld geeft dat vele sheets niet te lezen waren. Presentatie wordt niet doorgestuurd waardoor iphone foto's dossier moeten completeren....
explain pain is een basis welke elke fysiotherapeut/ gezondheidsbevorderaar moet hebben gevolgd om in de wereld van veranderde gezondheidszorg waarbij er een verschuiving is van zorg en ziekte naar gedrag en gezondheid zich kan manifesteren voor een gezonde maatschappij waarbij men denkt in mogelijkheden en niet in de beperking (kortom ziekte)
Zeer goed en professioneel georganiseerd! Veel nieuwe kennis opgedaan die ik kan toepassen in de dagelijkse praktijk.
Ik heb een inspirerende, leerzame en leuke cursus gehad! TIP: ik had best nog wat meer willen voorbereiden en/of expliciete opdrachten meegekregen naderhand. Tempo in de laatste colleges lag erg hoog, terwijl ook dit erg interessante materie is! Meer duidelijkheid over wat je thuis kunt doen vooraf/achteraf geeft dan nog iets meer richting aan de verdieping en het beklijven van de kennis.