Goede en duidelijke begeleiding bij de uitvoering van de dienst. Voor- en nazorg ook goed verzorgd. Prima prijs/kwaliteit verhouding. Organisatie waar ik me thuis voel.
Cruciaal om te weten hoe het fysieke lichaam echt in elkaar zit.
Zeer leerzame en gezellige dag gehad. Karl neemt je mee in zijn live dissectie en laat je goed zien hoe de verschillende structuren in het menselijk lichaam verbonden zijn met elkaar. De kennis en kunde van Karl zijn hierin van zeer hoog niveau. Al met al een aanrader voor iedere (fysio)therapeut!
Heel fijn en inzichtelijk om het via een live dissectie te zien hoe ons systeem in elkaar zit.
Heel leerzaam en interessant!
De spreker is geweldig. Op een leuke, wetenschappelijke, praktische en humoristische manier van spreken. Goede afwisseling tussen theorie en praktijk.
zeer goede fijne cursus met uitstekende combinatie theorie en praktijk. uit de hand van Ann Cools zelf. erg leuk!
Leerzame cursus, Ann is echt een expert op haar gebied.
De cursus is overzichtelijk opgezet en stapsgewijs komt elke aandoening aan bod, zowel theoretisch als praktisch. Val Jones is een geboren teacher, met veel enthousiasme, kennis en humor.
Goed opbouwende leerrijke cursus
Goed bevallen, prima lokatie.
Ik heb de cursus als leerrijk ervaren. Leuke sfeer en duidelijke uitleg waarbij telkens weer werd gerefereerd aan de praktijk.
Top cursus
Erg leerzame cursus met goede mix tussen theorie en praktijk. Fijne docente en prima locatie/faciliteiten.
Interessante, verhelderende cursus. De 2de dag is geweldig...je kan het geleerde direct in de praktijk brengen. Met vertrouwen nu aan de slag met deze uitdagende groep patiënten.
Veel geleerd over FNS, met name dat het meer voorkomt dan je zou verwachten. Is zeker een aanrader voor alle fysiotherapeuten omdat het voorkomt bij jong en oud. Klein minpunt: Te veel voorbereidende opdrachten wat geen meerwaarde had tijdens de cursus. De video's die bekeken moesten worden waren erg verwarrend omdat delen eruit waren geknipt die verderop in de video wel werden besproken.
Een ontzettende leerzame cursus waarbij Ann Cools de vertaalslag van wetenschappelijke literatuur naar de dagelijkse praktijk als geen ander weet te maken! Ann staat boven de stof maar verliest op geen enkel moment het respect voor een andere opinie!!
Met respect voor het verleden een onderbouwd betoog voor vernieuwing met meteen een toepasbaarheid voor de dagelijkse praktijk
Duidelijke uitleg en goed onderbouwd
Eerste cursus ooit als fysiotherapeut. Het is me erg goed bevallen. Goede locatie, goede verzorging, maar zeker ook de inhoud van de cursus. 2 lange dagen, maar goed vol te houden door de stof en afwisseling.
Heel erg leuke cursus. Zeer enthousiaste docente die heel goed de vertaling maakt vanuit de wetenschap naar de praktijk.
De schoudercursus van mevrouw Cools was een zeer leerzame ervaring. De manier van kennisoverdracht is zeer effectief dankzij de sterke combinatie van wetenschappelijke literatuur en haar uitgebreide praktijkervaring. Door de manier van uitleg zorgt ervoor dat de aangeboden kennis goed te begrijpen is en vrijwel direct toepasbaar wordt in de praktijk. Verder is de uitleg vaak genuanceerd en zet aan tot kritisch nadenken, waarbij de curisten actief gestimuleerd worden om de gegeven informatie vanuit verschillende invalshoeken te bekijken. Dit daagt uit om de gegeven informatie te integreren in je eigen professioneel handelen. Als laatste staat mevrouw Cools open voor discussie, waarbij ze de kennis en ervaring van curisten meeneemt in haar uitleg.
Cursus waarbij het ziektebeeld vanuit verschillende disciplines werd toegelicht, met onderbouwing van de nieuwste literatuur. Heel veel onderbouwde kennis gekregen, op een begrijpelijke en boeiende manier.
Ik vond het een heel professionele cursus met enthousiaste sprekers, die over veel kennis beschikken. Heb er veel van geleerd en de eerste werkweek meteen kunnen toepassen. Wat ik ook positief vond is dat er veel ruimte was om vragen te stellen.
Bekwame docenten die spreken met kennis van zaken, praktijkervaring en passie voor hun beroep. Alle leerdoelen die ik zelf vooropgesteld had waren afgevinkt aan het einde van deze 2 daagse scholing. Mijn interesse in dit topic werd nog aangescherpt en ik kijk er naar uit me hier verder in te verdiepen. Heel klein minpuntje: Met een aantal zaken uit de voorbereiding werd tijdens de cursus niets meer gedaan. We zaten met 4 personen aan een tafel. Ik zat daardoor in een niet zo ergonomische houding om te schrijven. Wat meer tafeltjes zou comfortabel zijn. Voorts een zeer goede locatie met top-catering.