Goede organisatie. Een tip: Als er e.e.a. voorbereid dient te worden, is het ook van belang er op in te gaan in de workshop en/of terugkoppeling te geven aan de deelnemers. Op deze manier betrek je de deelnemers actief aan het proces en voorkom je mogelijk dat er een volgende keer niet word voorbereid.
Goed georganiseerd en hele mooie leeromgeving ook de voorbereiding online met alle filmpjes en artikelen!!!!
Prima georganiseerd met juiste hoeveelheid deelnemers voor voldoende aandacht
vanaf momnet een tot start geen byzonderheden gewoon goed geregeld.
Helaas was Didi Rhebergen op donderdag middag niet present. Collega werd op vrijdagmorgen in te snelle en zeer compacte vorm gebracht. Door afwezigheid van Didi was ik genoodzaakt mijn overnachting voor do/vrijdag te annuleren, rondhangen bij van der Valk had geen zin. Dit vrijdagmorgen met cursusleider besproken. Toegezegd is dat ik de factuur Van Der Valk € 163,22 bij Fysiolinks kan declareren . Mijn bank nr is NL24RABO0321617770 Omnithera Fysiotherapie Giesbeek tnv E.Poot bijlagen factuur zal ik aan Tanja toezenden !!! Met dank.
Beide dagen als zeer prettig ervaren. Top!
locatie is top en zeer goed bereikbaar
Alle drie de docenten vond ik zeer kundig, alleen het stuk van dr. Rien Vermeulen had wat mij betreft in de helft van de tijd gekund. Er werd relatief veel tijd besteed aan de geschiedenis wat in mijn ogen beknopter had gekund. Wat ik persoonlijk fijn had gevonden is als dag 1 en 2 niet achter elkaar gepland zouden staan waardoor je na dag 1 bijvoorbeeld een opdracht mee zou krijgen om zelf een patiënt te filmen en een casus mee te nemen naar de tweede dag waar dan gezamenlijk of in groepjes naar gekeken zou kunnen worden. Dit om nog meer zelf aan het denken gezet te worden hoe je het in de praktijk nou aan zou pakken. Wat verder misschien een idee is om een patiënt met FNS zijn of haar verhaal te laten doen met eigen ervaringen. Ik heb een andere cursus gehad waarbij een dame vertelde over haar jarenlange zoektocht voordat ze eindelijk goede hulp heeft gekregen waarbij opnames en diagnoses in de psychiatrie langs kwamen, huisartsen die geen begrip hadden, etc. Ik vond dit persoonlijk erg waardevol om te horen.
qua locatie is de bereikbaarheid in de ochtend een groot probleem ivm files. Mogelijkheid zou kunnen zijn later te beginnen en later te eindigen om zo de files te omzeilen.
De lessen van de neuroloog en psychiater waren zeer goed; leerzaam en goed gebracht. Interactief. De les van de fysiotherapeut was matig. Het was zeer langdradig met weinig vernieuwende informatie. De gegeven stof had mijns inziens makkelijk in een halve dag gegeven kunnen worden. Een goede aansluiting op de praktijk heb ik bij deze les gemist.
Blijft een fantastische cursus zelfs als je hem voor de tweede keer doet! Zoveel informatie dat elke keer leerzaam zal zijn. Ik blijf erbij dat het fijn zou zijn om losse bladen toe te voegen in de syllabus om info op kwijt te kunnen. ipv overal wat tussen te schrijven
Hele leuke en leerzame cursus met een geweldige docente die theorie en praktijk heel goed in elkaar kan verweven!