Een aanrader voor alle collega's die zich verdiepen in de patient met schouderklachten.
Fijne sfeer en goede organisatie
Prima basis cursus, helaas voor mij persoonlijk te weinig diepgang. Daarnaast ben in van mening dat de meeste literatuur welke gebruikt wordt in de cursus wat verouderd is.
Goede docenten, cursus heeft duidelijke opbouw en is praktisch toepasbaar. Fijne locatie qua faciliteiten, helaas niet qua bereikbaarheid. Erg filegevoelige ligging
Praktijk en wetenschap worden samengebracht.
Goed geregelde cursus op alle gebieden, zowel de randzaken als de cursus info
Alles prima geregeld, duidelijke voor informatie met digitale leeromgeving. Dit werkt heel duidelijk. Goede begeleiding op leuke lokatie
Prettige en leervolle dagen
Een must voor iedere Fysio en Manueeltherapeut om nieuwe inzichten en technieken te leren. Zeer beknopt en zeer compleet. Tevens is de cursus buitensporig goed verzorgt tot in de puntjes. Zowel qua organisatie als locatie en verzorging. 5 sterren waardig
Een cursus zoals je hoopt dat hij verzorgd wordt. De lokatie en omstandigheden goed geregeld. watertje en banaantje voor de terugreis is een leuke geste. 👍🏼
Bedoelt u puur de cursus of Fysiolinks in het algemeen? In het algemeen heb ik een goede ervaring. Cursusmateriaal is duidelijk en contact in het geval van vragen verliep prettig en duidelijk. Opdrachten ter voorbereiding niet meer plenair besproken. Vooral het bespreken van de casus was ook waardevol geweest. Ik zou zeker Fysiolinks en deze cursus aanbevelen bij anderen alsook een andere cursus bij jullie volgen. Het eerst invullen van de enquête alvorens je je punten krijgt vind ik minder prettig al snap ik de insteek hiervan natuurlijk. Ook Zou ik liever anoniem een enquête invullen.
Niveau en kwaliteit van de cursus is hoog.
Zeer positief
Het was een super cursus en goed georganiseerd
Persoonlijk vond ik de CFT cursus erg boeiend en informatief. Kjartan is een goede spreker met veel kennis en weet zijn mening/kennis goed te presenteren, maar geeft ook duidelijk zijn bias en zijn punten waar hij over twijfelt aan. De patiëntendemonstraties hebben een duidelijke meerwaarde, ze laten duidelijk het gehele proces van CFT zien en geven daardoor een goed overzicht van de methodiek en de wijze van omgang. Voor mij een eye-opener met genoeg stof te nadenken en reflecteren. De organisatie van Fysio-Links was ook prima. Een luxe lunch, genoeg faciliteiten welke ook goed geregeld waren (beamer, drinken, flipboard).
Prima organisatie met mooie online omgeving.
Met heel veel plezier deelgenomen. Docent is uitzonderlijk; deskundig, gewoon, integer, hartelijk, humorvol en dienstbaar naar collega’s en patiënten. Trots dat wij zulke beroepsbeoefenaren in ons midden hebben.
Goede locatie, actieve begeleiding en jullie gaven zelf aan dat jullie te laat waren met het aangeven dat er een pt nodig was.
Geen opmerkingen
IK heb 2 prima dagen gehad vakinhoudelijk, maar ook de organisatie daaromheen was erg goed
Inhoudelijk zeer goed aanbod van scholing. Zeer goede service en voor mij een perfecte lokatie.
Ik vond de cursus Chronic Low Back Pain erg interessant, waarbij de focus werd gelegd op het stuk communicatie en motivational interviewing. De spreker, Kjartan, was erg enthousiast en open, wat maakte dat interactie erg gemakkelijk was. Hij presenteerde zich als researcher maar was ook betrokken op het niveau van collega fysiotherapeut. De vraag vanuit Fysiolinks om eigen patiënten mee te nemen kwam veel te laat. Hierdoor was het amper mogelijk om dit te realiseren, terwijl dit erg waardevol was voor de cursus. Volgende keer zou dit beter georganiseerd moeten worden. Verder was de organisatie netjes en zoals mijn vorige ervaringen erg prettig!
Inspirerende scholing, prettige locatie met top voorzieningen
goede cursus. goede organisatie.
Ik beoordeel de organisatie door Fysiolinks met 5 sterren. De locatie, communicatie, de begeleiding op de cursusdagen maar ook voornamelijk de lunch was fantastisch geregeld. Het was niet massaal, maar professioneel en menselijk. Duidelijk de focus op leren en inspireren, doet organisatorisch alles om dat te faciliteren. Een hele fijne ervaring, bedankt Bob!