Zo compleet. Decent: zeer snel schakelen en alle facetten meester. Let op: in het cursus uitrol scherm stond mijn cursus niet..... het betrof de CFT cursus!!!
Gelukkig gaat de de CFT cursus niet over "effectief" behandelen maar over het cognitief structuur aanbieden binnen het behandelingstraject.
De cursus was engelstalig, maar dit was geen enkel probleem. De cursusleider heeft veel ervaring en kan dit op een zeer goede manier overbrengen.
Erg fijne cursus op hoog niveau met veel authenticiteit gegeven. Naast veel kennis en feiten over gedrag bij pijn de diepe waarden van het hulpverlenen niet vergeten en benoemen vond ik erg mooi. Heeft mijn handelen binnen het framework van O'Sullivan op een next level gebracht
Prima goed verzorgde cursus, toch weer dingen gehoord die ik goed kan gebruiken in de praktijk bij deze lastige patientengroep
geweldige curcus, chron lumbaal klachten met uitstekende docent
Veel theorie wat wel bekend was is nu samengekomen in handvatten voor de praktijk.
met herhaling van level 1 en 2 en vervolg hierop
didactisch top, prettige dame die Ann, scheidt klinisch van academisch, twijfelt soms aan haar eigen uitspraken en meldt ook waarom. En dat laatste maakt het prettig om cursus bij haar te volgen.
Zowel theoretisch als praktisch uitermate goed om in de praktijk toe te passen. Kritiek: ik zat in het verkeerde lokaal! Geen flauw benul dat er 2 kursussen tegelijkertijd werden gegeven! Erg slecht - of liever helemaal niet aangegeven! Het lokaal was veel en veel te koud om redelijkerwijs zonder kippenvel praktijk te kunnen doen!
Weer een mooie cursus!
Prettige hands on cursus
Hele profesionele en leuke sfeer!
Veel praktische vaardigheden en oefeningen doorgenomen die makkelijk in de praktijk zijn over te brengen
Ongedwongen cursus gevolgd! Ann is een autoriteit op haar vakgebied en is heel benaderbaar.
Interessante cursus, ook voor manueel therapeuten. Tijdens de praktijk wordt er een scheiding gemaakt tussen MT en FT, heel goed geregeld. Misschien wel iets meer praktijk en theorie afwisselen ipv lange blokken praktijk (veel nekmanipulaties in korte tijd is belastend).
Een cursus bij Ann Cools is een ervaring op zich! Op een zeer toegankelijke manier komen alle aspecten van schouderproblematiek aan de orde. Bovendien is de organisatie door fysiolinks altijd top! Nu level 3 gedaan maar zou over een paar jaar nog wel weer een opfris/update cursus willen doen. Een heel klein puntje voor de volgende keer: de ruimte mag misschien iets warmer zijn.
Zeer leerzame cursus, waarbij er op logische wijze een onderbouwing wordt gegeven over de manier van classificeren van nekklachten. Technieken die aangeleerd worden zijn goed toepasbaar in de praktijk en de begeleiding bij het aanleren was heel fijn.
Verrijkend
Ik heb een leerzame maar ook prettige 2 dagen gehad.
Ondanks de vele informatie blijft mevrouw Cools de aandacht vasthouden. Ik krijg zelfs zin om onderzoek te gaan doen! (En alleen al voor het eten kun je deze cursus gaan doen)
Meer dan prima
Veel geleerd wat direct toepasbaar is in de praktijk.
Het is erg fijn, om skills te herhalen, te fine tunen en inzicht te krijgen in andere stromingen van de MT.
Erg leerzaam. Ann Cools heeft veel kennis en kan haar antwoorden en presentaties onderbouwen met literatuur waar nodig. Ook de manier waarop ze verteld blijft boeien en zorgt ervoor dat je blijft luisteren. De cursus zelf is een goede mix tussen theorie en praktijk wat er voor zorgt dat je niet uren lang zit te luisteren. Prima!