Ik heb deze cursus als goed ervaren. De docente en het lesmateriaal was zeer goed. Alleen met het oefenen van de praktische vaardigheden ging het regelmatig te snel, oftewel te weinig oefen tijd. Dit had naar mijn idee iets meer tijd mogen duren !
Goede organisatie en en formidabele spreker. Humor, goede kennis, correcte manier van presenteren. Zelfs een ochtend vol theorie is goed vol te houden.
Ouderen met schouderklachten; surmenage, na val, na operatie. weinig of geen sporters. Veel aan deze cursus gehad. Erg praktisch. Goed onderbouwde tests, tips en oefeningen om patiënten verder te helpen.
Ik heb veel geleerd van deze cursus. Heb een richtlijn gekregen hoe om te gaan met schouderklachten en welke oefeningen je daarvoor kan geven.
Pas het dagelijks toe in de praktijk. Goede heldere en overzichtelijke cursus. Enige significant minpunt is de locatie. Het kostte me heel veel moeite om doordeweeks de locatie te bereiken vanwege files. Ben al moe als ik aankom.
Ha Pieter, Dank voor je beoordeling van onze cursus bij Fysiolinks. Vanaf het najaar 2019, doen we ook al een aantal van onze cursussen in Eindhoven, dat is voor jou naast de deur. Wanneer je al je collegae uit de regio meeneemt organiseren we ze al gauw ook allemaal daar. vriendelijke groet, Team Fysiolinks Bob ter Reehorst
Ik heb deze cursus als zeer positief ervaren. Uitstekende accommodatie en verzorging gedurende de cursusdagen. Het eten was top.
Bijzonder om eigenlijk te ervaren dat veel van mijn eigen-wijsheid bevestigd werd door deze cursus. Ik was best altijd al kritisch ten aanzien van diverse onderzoeken en de uitkomst. Blijkbaar had ik gelijk.. Ook op basis van pijn heb ik al veel kennis ook hier werden mijn vermoedens bevestigd. Al met al leuke nascholing met bijzondere inzichten.
Door de verstrekte informatie en cursusmateriaal door Fysiolinks zeer goed voorbereid op de cursus.
Erg goede cursus, nieuwe inzichten/oefeningen, leuke docente
Het algoritme geeft meer structuur in de schouderconflicten en een passende behandelmethode hiervoor. De oefeningen die bij bepaalde schouderbewegingen horen waren erg duidelijk en fijn om het zo overzichtelijk te zien.
Leuke cursus, goede balans tussen theorie en praktijk. Volgens mij was iedereen, net als ik, erg onder de indruk van de kennis en kunde van Ann Cools. Top!
Twee fijne docenten die goed uit kunnen leggen en waar je je op je gemak bij voelt
Prof. Dr. Ann Cools heeft op een duidelijke en prettige manier onze kennis m.b.t schouderklachten opgefrist.
Plezant te luisteren, in een goede omgeving!
Fijne cursus, met goede voorbereidingsopdrachten, goed niveau. Leslokaal was te koud en lunch 2de dag liep niet lekker, terwijl vd Valk normaal gesproken uitstekend is
Duidelijk, goed volgbaar en praktisch gericht
Het was opnieuw een zeer geslaagde tweedaagse cursus van FysioLinks
Fijne goed verzorgde cursus, goed gestructureerd en goede uitleg. Na een master manuele therapie niet veel vernieuwd maar de herhaling was zeker niet verkeerd.
goede heldere docenten die weten waar het overgaat. geen dogma
Gezellige curcusdagen Ondanks eerste dag veel theorie door interactie toch aandacht blijven houden De link naar echte behandelmethoden in de praktijk had uitgebreider gemogen wat mij betreft
Ik vond de cursus geweldig. Ik dacht dat ik aardig wat wist over de knie, maar ik heb toch weer nieuwe inzichten geleerd.
Goede verdiepende cursus op huidige basiskennis met zowel praktisch als theoretisch aspect.
Zeer leerzaam, een bevlogen docente. Heb er veel aan gehad, voldoende praktische vaardigheden geleerd/opgehaald en ook de toepasbaarheid in de praktijk vond ik super. Over locatie en catering niets dan goed.
Mooie aanvulling op mijn kennis.