Prima cursus, mooie aanvulling op deel 1. Docent Ann Cools is geweldig!
De cursussen van Ann Cools vind ik geweldig leerrijk. Ze geeft ongelooflijk goed les en heeft er altijd zin in!
Positief. De nodige nieuwe kennis/vaardigheden opgedaan. Wel ervaar ik de hoeveelheid stof die werd aangeboden vrij veel voor 2 dagen. Ik vond het vrij snel gaan.
Ann is een enthousiaste spreker die je blijft boeien. Haar cursussen zijn goed onderbouwd, en direct toepasbaar in de praktijk.
Genoten van Ann, ze vliegt de cursus door in een bijna verhalende manier. Enorm veel geleerd en inzichten gegekregen. Alle stof is in een toepasbare manier uiteengezet waarbij het niveau aanzienlijk is. Veel respect voor Ann cools.
Ik vond de schoudercursus goed in het vertalen van de wetenschappelijke evidentie, naar de fysiotherapeutische praktijk. Veel beeldvorming door de ingebrachte casuïstiek en mogelijkheden voor vragen/discussie.
Zeer gedreven en enthousiaste docent met veel kennis van zaken. Vlotte voortgang door de stof en ook direct te vertalen naar de praktijk.
Fijn dat wat in het onderzoeksveld bevonden wordt, compact, duidelijk en vertaald naar de praktijk in de cursus aan bod komt. Ook dat het gelijk toepasbaar is vind ik een grote meerwaarde.
Leerzame cursus op een prima locatie.
Ik wilde graag wat meer te weten komen over schouderklachten en dan specifiek op mijn gebied: pijnlijke schouder bij borst******. Ik was me er van bewust dat deze cursus daar niet geheel bij aansluit maar de cursus bracht me wel wat ik wilde. Ook dank zij Ann die regelmatig mijn kant belichte.
Mijn ervaring met Fysiolinks was compleet omdat ik vond dat ze de juiste informatie gaven, de juist sfeer creëerden. Ik bleef geïnteresseerd en raakte niet snel afgeleid. Ik vond het fijn dat er af en toe grapjes werden gemaakt en goed feedback gegeven werd. Alle docenten waren heel interessant, aardig en de juiste presentatie
Erg leerzame cursus, waarbij de praktijk zeer goed werd uitgelegd en voorgedaan. Lof voor de leraren. Goed georganiseerd!
De inhoud en opbouw was zeer sterk. Alles werd rustig en duidelijk uitgelegd en de feedback was sterk
Veel en duidelijke uitleg, houden zich strak aan de tijd zodat je op tijd loopt. Veel uitleg en theorie met daarna direct praktijk erachteraan.
In de basis cursus leer je direct triggerpunten van de meest voorkomende spieren te behandelen. Doordat je zoveel praktijk hebt, vliegt de tijd, dus ben je lekker praktisch bezig! Er is adequate begeleiding van meerdere docenten bij elke prik. Ik voel me zeker genoeg om dit direct toe te passen op mijn patiënten. Team Fysiolinks & Team DryNeedlingGent: Dankjewel!
Het prikken blijft uiteindelijk prikken, en is eigenlijk na 2dagen wel duidelijk. De goede kennis van de anatomie en uitstralingspatronen blijven erg interessant. Goede uitleg en begeleiding.
De cursus geeft de juiste informatie voor het begrijpen van de basiskennis omtrent (chronische pijn). In de cursus miste ik helaas veel praktische tools voor de praktijk en was het niveauverschil tussen de cursisten duidelijk aanwezig. Het tempo vond ik erg laag , naar mijn idee had de cursus gemakkelijk in 1 dag gegeven kunnen worden ipv 2 dagen.
De cursus is een introductie in Explain Pain, maar is te kort voor het echt eigen maken van de theorie. Er te weinig tijd is voor het oefenen van de vaardigheden. Daardoor heb ik niet het gevoel de doelstellingen van de cursus gehaald te hebben. Dat blijkt denk ik ook uit de scores van de pre- en post-course quiz. Het was verwarrend om eigenlijk drie presentaties te hebben: die uit de digitale leeromgeving (van 2017), het handboek (uit 2021) en de slides die tijdens de cursus op het scherm kwamen. We hebben veel van de stof uit het handboek overgeslagen en weinig oefeningen gedaan.
Eeen zeer duidelijk verhaal, wat precies past binnen mijn manier van werken. Nieuwe inzichten om de patient nog duidelijker te kunnen vertellen, hoe het werkt.
Ik heb weer nieuwe handvatten gekregen om uitleg te geven over pijn aan de patiënt. Daarnaast geleerd hoe de dims en sims te gebruiken. Dit in de praktijk nu ook uitgevoerd, wat geresulteerd heeft in 2 mooie gedichten van de patiënt gebaseerd op de dims en sims. Het is een fijne tool om in gesprek te komen met de patiënt.
Ik vond het een erg leuke, interessante en interactieve cursus met veel toepasbare metaforen om direct te kunnen gebruiken.
Goede heldere uitleg en veel praktische tips, behandeltechnieken en tests voor in de behandelkamer.
Prima verdieping in hoog cervixaal
Praktijk en theorie wisselen elkaar af in een cursus gegeven door bevlogen specialisten!
Fijne cursus met ervaren docente Goed afgewisseld met voldoende praktijk!