Ik vond het een verhelderende cursus. Het heeft mijn kennisveld betreft FNS verbreedt en mij voldoende handvaten gegeven om met deze patiënten een effectief behandeltraject te starten.
Ann verteld heerlijk gepassioneerd over de schouder en de problematiek ervan. Na vele jaren ervaring in de schouderproblematiek toch weer vele nieuwe inzichten en praktische oefenstof hierdoor verkregen.
Zeer leerzame, informatieve en duidelijke cursus. Op een (voor mij) fijne manier wordt er met verschillende inzichten een kijk gegeven op het diagnosticeren en behandelen van schouderklachten. Wat ik ook erg prettig vond is dat er na een demonstratie van 3 à 4 technieken alweer de mogelijkheid is tot het oefenen hiervan, waardoor de technieken beter blijven hangen. Ook vind ik dat de docent op een zeer prettige manier les geeft! Ik zou deze cursus dan ook zeker aanraden als basis voor het behandelen van schouderklachten.
De cursus heb ik als zeer leerzaam ervaren. Inhoudelijk erg goed te volgen en Prof Ann Cools is een enorm vriendelijk en fijne docent om les van te krijgen
Originele beoordeling
Uitgebreid overzicht van de laatste evidente met een mooie vertaalslag naar de praktijk
Leerzaam, direct toe te passen en zeer kundige en enthousiaste docenten. 3-daagse cursus maar geen sprake van langdurige en saaie stof.
Sfeer: 8 Inhoud cursus: 9 Organisatie: 8 Bereikbaarheid: 7 Voorbereiding naar de cursus toe: 8 Docenten: 10 Duidelijkheid: 8 Vraagmogelijkheden tijdens de cursus: 9 Verwachtingen voldaan: 7 Tijdsbeleving: Tijd ging erg snel volgens vele die de cursus volgde. Dit komt mogelijk door de korte theorie met directe toepasbare praktische vaardigheden.
Super fijne introductie voor de dry needling, je wordt goed begeleid in het prikken en kan het meteen in de praktijk brengen.
Het feit dat mij een plek aangeboden werd omdat een deelnemer had afgezegd die, nadat ik alles had geregeld, weer ingetrokken werd omdat degene die afgezegd had toch wel wilde komen waardoor mijn plek weer verviel, vond ik zeer vervelend. Dit is eigenlijk denk ik geen correcte manier van omgaan met inschrijving van cursisten. Echter de manier waarop Dorien haar uiterste best heeft gedaan om mij toch te kunnen laten deelnemen aan de cursus vond ik super.
Ik heb de cursus heel erg leuk ervaren. De 3 dagen zijn voorbij gevlogen. De docenten deden het erg leuk en de planning was erg prettig. Ze hadden veel tijd en aandacht voor je. Alles was erg goed geregeld.
Cursus stak goed in elkaar. Goed en breed aanbod van spieren. Duidelijkheid docenten was top.
De cursus zit goed in elkaar en Ann is een bijzonder aangename docente.
Ik heb 3 prettige lesdagen gehad waarin stapsgewijs het principe Dry needling is behandeld. De opbouw van theorie en praktijk was logisch verdeeld over de dagen. De docenten hadden passie voor het vak en wisten erg veel van Dry needling zelf af. Prettige en leerzame cursus
Het was even wennen in de corona tijd hoe en wat mag. Ook qua voeding lunch pakketjes. 3 tips volgende keer voeding dieeten van te voren opnemen Een corona sneltest voordat de cursus start. ga vooral door met de camera en screen met het voordoen op een patient. Hierdoor kon iedereen het goed zien.
Super fijne docenten, leervol en weer een andere kijk op het lichaam.
Helemaal Top
Ann Cools vertelt boeiend en enthousiast en maakt zoveel mogelijk de vertaalslag naar de dagelijkse praktijk.
Het tempo ligt hoog, je krijg veel nieuwe informatie aangereikt. Fijn om een state of the art te krijgen. Vaak wel erg gericht op de sporter waardoor de vertaalslag naar de oudere cliënt wel extra denkwerk vraagt en niet alle informatie relevant.
Een hele leuke en leerzame cursus. Zeker een cursus die een toegevoegde waarde heeft gehad aan mijn kennis en kunde. Een waardevolle cursus voor fysiotherapeuten die meer interesse hebben in de schouder.
Ik heb de cursus als prettig ervaren, mijn grootste compliment is dat de kennis goed aansluit op de praktijk
Fijne cursus waarbij de afwisseling tussen theorie en praktijk perfect is!
De basiscursus voor de schouder was een erg leerzame cursus. Het grote voordeel was dat het een zeer praktische cursus was waarbij wetenschappelijke Evidance middels artikelen werden vertaald naar de praktijk. Zelf worstelen met artikelen was gelukkig niet nodig. Wel heb je enige kennis van de schouder nodig om de beide dagen goed te kunnen volgen. De stof wordt in een razend tempo, echter zeer duidelijk, doorgenomen. De afwisseling van theorie en praktijk was perfect.
Fantastische en enthousiaste docente (Ann) die de stof hapklaar aanbiedt en plezierig doceert
Positief