De cursus was zeer interessant. De manier van spreken was prettig. Veel verdieping in de stof, met name over de patello-femorale klachten. De tijd vloog voorbij!
De spreker kon eigenlijk alles onderbouwen vanuit kennis en wetenschap. De logica in zijn verhaal vond ik heel mooi om te horen. Ik probeer zelf ook altijd alles te verantwoorden en beredeneren. De tips en trucs zijn ook direct in de praktijk toe te passen. Het heeft mijn kennis zeker verruimd.
Uitgebreide cursus met inzichten vanuit verschillende perspectieven. Redelijke vertaalslag naar de praktijk.
gb
Een zeer waardevolle aanvulling op mijn huidige kennis
Zeer geslaagde cursus, gegeven door een docent waar je steeds met volle aandacht naar blijft luisteren. De tijd vliegt om. Zeer informatief en ook praktisch. Weer nieuwe stof om mee aan de slag te gaan in de dagelijkse praktijk.
Fijne cursus met een fijne docent, erg prettige locatie waarbij alles rondom de cursus goed georganiseerd is.
een fijne cursus die je praktisch meeneemt in de schouderproblematiek op alle vlakken.
Prima cursus, mooie aanvulling op deel 1. Docent Ann Cools is geweldig!
De cursussen van Ann Cools vind ik geweldig leerrijk. Ze geeft ongelooflijk goed les en heeft er altijd zin in!
Positief. De nodige nieuwe kennis/vaardigheden opgedaan. Wel ervaar ik de hoeveelheid stof die werd aangeboden vrij veel voor 2 dagen. Ik vond het vrij snel gaan.
Ann is een enthousiaste spreker die je blijft boeien. Haar cursussen zijn goed onderbouwd, en direct toepasbaar in de praktijk.
Genoten van Ann, ze vliegt de cursus door in een bijna verhalende manier. Enorm veel geleerd en inzichten gegekregen. Alle stof is in een toepasbare manier uiteengezet waarbij het niveau aanzienlijk is. Veel respect voor Ann cools.
Ik vond de schoudercursus goed in het vertalen van de wetenschappelijke evidentie, naar de fysiotherapeutische praktijk. Veel beeldvorming door de ingebrachte casuïstiek en mogelijkheden voor vragen/discussie.
Zeer gedreven en enthousiaste docent met veel kennis van zaken. Vlotte voortgang door de stof en ook direct te vertalen naar de praktijk.
Fijn dat wat in het onderzoeksveld bevonden wordt, compact, duidelijk en vertaald naar de praktijk in de cursus aan bod komt. Ook dat het gelijk toepasbaar is vind ik een grote meerwaarde.
Leerzame cursus op een prima locatie.
Ik wilde graag wat meer te weten komen over schouderklachten en dan specifiek op mijn gebied: pijnlijke schouder bij borstkanker. Ik was me er van bewust dat deze cursus daar niet geheel bij aansluit maar de cursus bracht me wel wat ik wilde. Ook dank zij Ann die regelmatig mijn kant belichte.
Mijn ervaring met Fysiolinks was compleet omdat ik vond dat ze de juiste informatie gaven, de juist sfeer creëerden. Ik bleef geïnteresseerd en raakte niet snel afgeleid. Ik vond het fijn dat er af en toe grapjes werden gemaakt en goed feedback gegeven werd. Alle docenten waren heel interessant, aardig en de juiste presentatie
Erg leerzame cursus, waarbij de praktijk zeer goed werd uitgelegd en voorgedaan. Lof voor de leraren. Goed georganiseerd!
De inhoud en opbouw was zeer sterk. Alles werd rustig en duidelijk uitgelegd en de feedback was sterk
Veel en duidelijke uitleg, houden zich strak aan de tijd zodat je op tijd loopt. Veel uitleg en theorie met daarna direct praktijk erachteraan.
In de basis cursus leer je direct triggerpunten van de meest voorkomende spieren te behandelen. Doordat je zoveel praktijk hebt, vliegt de tijd, dus ben je lekker praktisch bezig! Er is adequate begeleiding van meerdere docenten bij elke prik. Ik voel me zeker genoeg om dit direct toe te passen op mijn patiënten. Team Fysiolinks & Team DryNeedlingGent: Dankjewel!
Het prikken blijft uiteindelijk prikken, en is eigenlijk na 2dagen wel duidelijk. De goede kennis van de anatomie en uitstralingspatronen blijven erg interessant. Goede uitleg en begeleiding.