Ik vond de eerste dag erg interessant maar voor ons als FT's weinig toepasbaar. Hoe interessant ook, er werd te diep op sommige onderdelen in gegaan waar wij als FT totaal niks mee zouden kunnen. De kern was goed genoeg geweest in mij ogen De tweede dag was juist super praktisch en toepasbaar. Dit maakt het uiteindelijk toch prima in evenwicht.
De lezingen van de eerste en de laatste spreker waren informatief en direct gelinked met fns. De tweede spreker (psychiater ggz) vond ik wat minder relevant. Wel interessant maar minder relevant qua fns. Informatie was veel te gedetailleerd en het was moeilijk om te begrijpen wat de link tussen fns en andere stoornissen zijn.
Zeer interessante cursus die mijn beeld over FNS totaal heeft veranderd. Alle aspecten van FNS kwamen aan bod. Praktishe handvaten gekregen om patiënten met deze klachten beter te begeleiden en behandelen. Ontzettend enthousiaste en bevlogen cursus docenten.
De totale cursus was een eye-opener voor mij! De docenten waren bevlogen en prettig in de manier van uitleg en benaderen. Het was een uitwisseling van ervaringen en direct toe te passen in de praktijk.
De nieuwste myofasciale inzichten hebben directe consequenties voor de kennis van de anatomie en ons hands on therapeutisch handelen. Mede door de enthousiaste presentatie van Karl Jacobs over de nieuwste inzichten van het fasciale systeem is deze cursus een must voor iedere fysiotherapeut. De bindweefsel c.q fascie technieken waren de laatste tientallen jaren uit het beeld verdwenen maar zouden met de huidige wetenschappelijke kennis weer hoog in ons fysiotherapeutisch vaandel moeten staan.
mooi om te zien hoe alles met elkaar verbonden is
Geeft een heel andere kijk op ons lichaam
Fantastisch behalve het de info omtrent parkeren
Direct toepasbaar in de praktijk.
interessant. het duurt echter wel wat lang met twee delen dissectie.
Leerzaam om de anatomie stap voor stap te zien
Het is een leuke interessante cursu, die helpt om weer wat dieper in je cliënt te kijken. Een zeer kundige en bevlogen leraar. Echt een aanrader.
Zeer informatieve cursus, die aanzet tot heroverwegen anatomische kennis. Prachtig om dit ook uitgelegd te zien tijdens de snijzaal sessie. Ga zeker andere cursussen volgen in deze richting. Prettige docent met veel kennis , zeer enthousiast en een goede verteller.
Ann heeft een fijne, en een hele praktisch toepasbare manier van lesgeven
Kleine groep, Karl is zeer kundig
Het is duidelijk een verdieping op de basis cursus. Ann probeert je handvaten te geven voor je dagelijkse praktijk, zodat je er de volgende werkdag gelijk mee aan de slag kan.
Ann deelt haar kennis op aangename manier. De vertaling naar de dagelijkse praktijk is zeer waardevol.
Sinds 2005 volg ik cursussen van Ann Cools en iedere keer weer leer ik veel over de laatste evidentie, maar vooral ook over de praktische toepassing daarvan. Daarnaast is Ann een ontzettend fijne en vooral ook hartelijke docent. De cursus blijft boeiend tot het einde van de dag en heeft een perfecte mix van theorie en praktijk. Ook de organisatie via Fysiolinks was tip top in orde; vriendelijke ontvangst en een perfecte locatie. Tip: neem een sjaal mee, de airco werkt nogal goed. Hartelijk dank!
Leuke praktische opleiding, af en toe voor mij lastig te volgen ivm snel praten en accent van de docente en mijn eigen slechthorendheid.
Twee dagen veel kennis opgedaan over een relatief onbekende aandoening. Praktijk dag leerzaam in praktische zin en het denken over hoe je de creativiteit kunt gebruiken om tot een praktische oefening kunt komen.
Het was een fijne cursus die veel nieuwe inzichten heeft gegeven. Het heeft ook zeer veel praktische tools gegevens waar ik weer mee aan de slag ben gegaan in de praktijk.
Geeft een goed beeld van ziektebeeld fns. Goede opbouw eerst vanuit neuroloog dan psychiatrie en later fysiotherapeutisch oogpunt. Praktische tips.
weinig nieuwe inzichten, voortborduren op oude inzichten en oude onderzoek is niet meer van deze tijd, helaas.
Cursus met praktische informatie voor het informeren en behandelen van patiënten met FNS. Docenten zijn duidelijk ervaren op dit gebied en geven op prettige manier les.
Goede docent en voldoende afwisseling tussen theorie en praktijk