Ik heb de cursus als heel leuk en leerzaam ervaren. Zeer toepasbaar zowel op mijzelf als in de praktijk. Jochem geeft de cursus zeer inspirerend en zijn enthousiasme over NLP is erg aanstekelijk.
Hoewel ik tijdens de cursus geen enkele keer aan een patiënt heb gedacht, merkte ik vandaag met werken hoeveel ik geleerd heb. Visualisatie ingezet bij postcovid, focus bij voor patiënt en het herkennen van taal waardoor de instructies beter overkomen. De ervaringen van de cursus werken door, in mezelf, mijn omgeving en het werk. Zoals Jochem aangaf, als een olievlek die zich uitbreidt.
Ik heb ontzettend genoten van deze 3 dagen. Jochem is een bevlogen en enthousiaste trainer die met veel plezier verteld. Dat is aanstekelijk en ook motiverend. Hierdoor heb ik veel opgestoken en ben met veel kennis en nieuwe vaardigheden naar huis gegaan.
De cursus had een fijne afwisseling met theorie, een voorbeeld van de dry needlingtechniek en zelf toepassen. Het voorbeeld van de dry needlingtechniek per spier werd getoond op groter beeld, waardoor het voor iedereen goed te volgen is. De docenten van Dry Needling Gent zijn heel toegankelijk en maken de stof makkelijk te volgen. Dat maakt dat je na deze cursus met vertrouwen aan de slag kunt in de praktijk!
Het samenvoegen van theorie en praktijk, opgedaan in de eerste twee cursussen, nu o.v.v. verschillende casussen integreren, was/is een schot in de roos.
leuk en interessant
Naast de fijne cursus is de organisatie van fysiolinks erg flexibel met de te plannen cursus datum. Ik heb mijn cursus meerdere keren moeten afzeggen en ik kon kosteloos terecht bij een later moment dat dezelfde cursus gegeven werd.
zeer goede docenten met voldoende kennis. omgeving was vriendelijk en over het algemeen zeer goede, gastvrije en informatieve cursus
De opbouw en de manier van werken vond ik erg prettig. Ook kon ik vragen stellen terwijl de docenten rond liepen.
Fijne lesstof, duidelijke uitleg, goede docenten!
Veel geleerd van Ann. Wat een top docent. Ze is heel toegankelijk en er is wel wat overlap met de eerste 2 cursussen maar ik vind dat juist fijn om wat herhaling te krijgen.
Ik heb de cursus DN gevolgd en vond de gehele ervaring om een hele nieuwe skill te leren top. We werden meegenomen in de gehele anatomie van de spieren die we gingen aanprikken om vervolgens per spier dit aan te leren. Stapsgewijs gaat de stof wat dieper en via fijne en voldoende feedback groeide je vertrouwen om zelf de DN toe te gaan kunnen passen.
Ervaren en goede docenten. Praktische en goed toepasbare cursus
Practisch toepasbaar
Ervaren docenten uit de praktijk in een mooie locatie. Voldoende praktijk.
De gehele cursus is top georganiseerd. Zowel de locatie, als de voorbereiding en het lesmateriaal. De cursus geeft een goede verbreding van de kennis en vaardigheden van het onderzoeken en behandelen van schouderklachten.
Zeker een aanrader!
Een goede leerervaring, waarbij de docenten je iedere stap meenemen. Aan het eind weet je niet alleen wat je doet maar vooral waarom.
Een fijne cursus die wat meer structuur biedt bij de diagnostiek en behandeling van patiënten met schouderklachten. Ann cools is een zeer prettige docent, die goed en rustig uitlegt. Tevens was alles zeer goed geregeld
TOP: Ik was nog niet bekend met de runeasi software. Voor mij was het een interessante tool, die goed toepasbaar is in de praktijk. Daarnaast vond ik het fijn om op de tweede dag nieuwe oefeningen te zien die een goede aanvulling zijn op de oefeningen die ik al gebruik. De docenten wisten de informatie goed over TIP: als docent moet je oppassen voor individuen die erg de aandacht naar zich toetrekken. Door te veel op de trainingen en data van 1 persoon in te gaan verlies je het contact met de groep. Zo stond regelmatig een docent lang over het trainingsschema van 1 dame te praten terwijl de rest van de groep er omheen stond te wachten. Deze "loze" moment moeten worden verkomen.
zeer praktisch en goed onderbouwde cursus
Veel geleerd omtrent blessures, oefeningen en de analyse van het looppatroon.
Goede uitleg van de Runeasi en ook de toepasbaarheid kon tijdens de cursus ervaren worden. Opbouw van oefenvormen had van mij iets meer gestructureerd gemogen. Feedback voor de docenten tijdens het praktijk gedeelte : meer overzicht op de groep houden en niet te veel verzanden in persoonlijke begeleiding en ook weer sneller terugkoppelen van oefeningen en varianten naar de groep toe. Beide docenten waren zeer prettig in hun communicatie.
de informatie die werd gegeven in deze 2-daagse bijscholing is zeer nuttig om de behandeling van schouderproblematiek in de praktijk naar een hoger niveau te tillen. de opleiding nodigde ook uit om meer kennis te vergaren betreffende de problematiek. de spreekster was een zeer aangename en vlotte persoon die ook heel goed te benaderen is.