Goede verbinding. De uitleg was duidelijk en goed te verstaan.
I could immediately begin with my patients having balance and dizziness problems both at nursing home and first line practise at work in Netherlands. Client shave started feeling improvement. Highly appreciate Firat for his content knowledge and Linda for her lecture and emphasis on learning and using 5 building blocks required for good diagnosis and recovery of my patients. I feel confident and could contribute more to the surrounding community as a dedicated physiotherapist. Thanks Fysiolinks and Eric for this course .
Tevreden over de cursus had alleen iets meer tijd voor praktijk verwacht
Great course
Veel geleerd in de 'neurologie' en 'psychologie gedeelte. Jammer was dat de therapie gedeelte te lang werd stil gestaan bij de herhaling. In de middag ging de praktijk gedeelte te snel. Er was weinig tijd om koppeling te maken tussen de filmpjes en de theorie hierbij.
Leerzaam voor de praktijk
Goede cursusleiding over interessant onderwerp wat nog meer uitgediept had mogen worden
De cursusleider gaat vlot en duidelijk door de cursus heen, gestoeld op wetenschappelijk onderzoek en eigen ervaringen. De praktijklessen zijn erg goed om zelf te ervaren hoe de BFRT voelt em wat je cliënten kunnen verwachten.
goed toepasbaar voor werk 1e lijn
Enthousiaste sprekers delen hun kennis
Voor mij betrekkelijk nieuw terrein. Interessant en nieuw uitdaging! Cursus goed opgezet, leerstof ook op andere manier als dat ik gewend was. Bedankt!
De 2 daagse cursus the adult hip is zeker een aanrader. Een bevlogen docent die zowel de theoretische als praktische kant goed kan uitleggen. De cursus was interactief, heel afwisselend en het leggen van de link naar de praktijk komt goed aan bod.
Fijne, inhoudelijke en praktische cursus. Docenten in orde, locatie vd Valk top qua faciliteiten. Verbeterpunt: focus op theorie veel meer dan op praktijkvaardigheden, ook in toetsing, dat mag meer in verhouding. Dat viel tegen, ook qua striktheid op toetsing.
fantastische cursus. goede inleiding op vestibulaire problematiek!
Ik heb enorm genoten van deze cursus! Voor mij totaal nieuwe stof waar ik me na 4 cursusdagen en veel thuisstudie een stuk zekerder in voel. De opbouw van de cursus en de ruimte om vaardigheden echt te oefenen geeft vertrouwen om dit in de praktijk direct toe te passen. De cursus vraagt best wat voorbereidingstijd, maar dit heb je echt nodig om de lessen te kunnen volgen. Zeker als je van te voren nog weinig weet van dit onderwerp. Beide docenten hebben veel kennis en kunnen dit goed overbrengen. De cursusmap zit goed in elkaar, ik heb weinig aantekeningen hoeven maken omdat alles er al instaat.
Een echte verdiepingsslag op complexe gezondheidsvragen met betrekking tot het evenwichtsorgaan. De lessen waren goed te volgen, boeiend en gezellig. Daarnaast werd alles heel goed georganiseerd door fysiolinks zonder onduidelijkheid en op een hele mooie locatie. De voorbereidingsopdrachten waren een aanvulling en ver genoeg vantevoren opgegeven.
Kundige docent, prettige omgeving
Leuke en leerzame cursus Goede online leeromgeving en informatievoorziening.
Het was een leerzame gevulde dag. Waarin steeds een stukje theorie en praktijk elkaar volgde, wat erg prettig was. Enige feedback is dat het erg snel en veel was (ook in het Engels), het zou bijna prima in 2 dagen kunnen.
compleet beeld met goede onderbouwing waardoor goede link tussen mechanica en biofysica van de verschillende actoren. blij als bekkenfysio met deze aanpak. Toch nieuwswaarde gehad ondanks dat voor ons erg veel bekend is van dat gebied.
Twee goede dagen waarbij de kennis in een prettige sfeer werd overgedragen aan de cursisten. Een aanrader!
veel nieuwe toepasbare technieken geleerd
Zeer bekwame docenten die je echt wat bij leren tijdens deze verdiepende cursus. Van der Valk is ook top
Leuk twee dagen cursus gegeven door twee onwijs leuke docenten. Heel nuttige aanvulling voor het behandelen van mijn doelgroep pre/postpartum in mijn praktijk en goede inspiratie opgedaan om een pilates les aan te gaan bieden.
door de voorbereiding en indeling van sprekers kwamen al mijn vraagstukken en onbekwaamheden aan bod op het vlak van FNS.